Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

ano zły bo one wcale dobre nie są. Jestem na etapie kupna słuchawek i te turtle beach to tylko do gier się nadają. Już nawet głupi film kiepsko na nich brzmi. :D  No ale ok kto co lubi . Nie wiem co gorsze kupić turtle beach za 1200 czy kupić sony 2.0 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Kto bogatemu zabroni?  :reggie:

Opublikowano

No sony 2.0 kosztuja 290-350 zl, a co by nie mowic to stosunek ceny do jakosci dzwieku sa naprawde niezle.

Opublikowano

1200 zl za sluchawki xdd to juz bym wolal ps vr za 1700 i byc w grze jak w zyciu

Opublikowano

No sony 2.0 kosztuja 290-350 zl, a co by nie mowic to stosunek ceny do jakosci dzwieku sa naprawde niezle.

:yao:

Opublikowano

No dawaj stah liste bezprzewodowych sluchawek 7.1 do 320 zl, ktore dzwiekiem zostawiaja Goldy w tyle.

Edytowane przez easye

Opublikowano

mam sony 2.0 i dla mnie dźwięk jest kijowy, dodatkowo mam sklejone taśmą bo mi pękły no i są niewygodne (uszy bolą szybko) jak masz za dużą głowę :D 

Opublikowano

Ale nie znajdziesz lepszego brzmienia w sluchawkach za 300 zl.

Opublikowano

zatrzymajcie tę karuzele śmiechu

Edytowane przez Starh

Opublikowano

bezprzewodowo z ps4 nie. Bezprzewodowe inne tak. A z ps4 można kupić 100 razy lepsze w tej cenie słuchawki przewodowe które podepniesz do pada.  Ja żałuję że tego nie zrobiłem kiedyś i posłuchałem forumka. No ale teraz naprawie ten błąd. właśnie kupiłem sobie jedne przewodowe do grania i jedne bezprzewodowe o wiele droższe ale i lepsze do słuchania muzyki czy oglądania filmów :)

Opublikowano

no to dawaj blant liste sluchawek za 300zl ktore jak polamiesz na pol dalej beda wygodne

Opublikowano

no to dawaj blant liste sluchawek za 300zl ktore jak polamiesz na pol dalej beda wygodne

ale one uciskały od pierwszego dnia  i dodatkowo w upalne dni pociła mi się głowa. W tych słuchawkach nie da rady oddychać. W sumie ludzie którzy teraz nadal polecają te słuchawki jak w internecie pełno osób którym pękły to już podchodzi pod kryminał :D

Opublikowano

najlepsze sa senheisery po kablu a nie jakies nerdowe sluchawki do gierek

Opublikowano

Tak Blantman - sluchawki stereofoniczne podpiete na kabelku do pada to absolutne mistrzostwo swiata w jakosci dzwieku - no dynia.

No ale zapomnialem, pewnie nie uzywasz sluchawek do fpsow, gdzie przestrzenny dzwiek czesto bardziej ratuje dupe niz oczy...

tylko SINGLEPLAYER!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Słuchawki podpięte kablem do pada to już zalatuje średniowieczem ;)

Opublikowano

wiadomo że najlepsze słuchawki nie do gierek. Ja kupiłem do gierek z powodu mikrofonu i łatwości podłączenia czy do pc'ta, xboxa czy ps4.  Dlatego też kupiłem drugie do filmów czy muzyki.  Mam kumpla który na jakiś fatality za 100 zł ogląda wszystko, słucha muzyki i gra. Ja bym tak nie mógł .  

@Easye  tjaaa bo w sony 2.0 masz przestrzenny dziwięk. to całe 7.1 to pic na wode i działa tak sobie. Słuchałem ostatnio słuchawek pół otwartych z dobrą scena firmy akg i to była miazga. A one nie były 7.1 czy inny głupi wynalazek. 

Opublikowano

ale ktos w koncu poda lepsze do tej ceny, czy bedziecie tak (pipi)ic jeszcze 10 stron o niczym, bo Tobie akurat w nich nie wygodnie, pekly, sluchales innych po kablu za 1000 zł i były lepsze ?

sytuacja przypomina mi Twoje polecanie telewizorow Samsung hejtujac przy tym wszytsko co SONY, gdzie w temacie HD 3/4 postow jest o (pipi)owym wykonaniu, serwisie, bad pixelach i milionie innych rzeczy podwazajacych jakiekolwiek zaufanie do tej firmy.

Edytowane przez easye

Opublikowano

czy hejtowanie telewizorow sony to cw poza cw?

Opublikowano

ano zły bo one wcale dobre nie są. Jestem na etapie kupna słuchawek i te turtle beach to tylko do gier się nadają. Już nawet głupi film kiepsko na nich brzmi. :D  No ale ok kto co lubi . Nie wiem co gorsze kupić turtle beach za 1200 czy kupić sony 2.0 

Odstaw zielsko na kilka dni Blantman.  

Opublikowano

Tak Blantman - sluchawki stereofoniczne podpiete na kabelku do pada to absolutne mistrzostwo swiata w jakosci dzwieku - no dynia.

No ale zapomnialem, pewnie nie uzywasz sluchawek do fpsow, gdzie przestrzenny dzwiek czesto bardziej ratuje dupe niz oczy...

tylko SINGLEPLAYER!

Zrobiłem najprostszy test. Grając w BF1 schowałem się w budynku zamknąłem oczy  i powoli obracałem się w kółko. TB mają prawdziwy surround, nie ma żadnego oszukaństwa, słychać wszystko, wiesz dokładnie z której strony do ciebie strzelają. Porównywać te słuchawki nawet do najlepszego stereo to  bez sens  :facepalmz:

Aczkolwiek oczywiste jest to, że to tylko słuchawki. Fizyki nie oszukasz. Mimo wszystko dają radę i nie żałuję tych 1200 zł. 

Opublikowano

Dobre, dobre.

Opublikowano

Które słuchawki najlepsze do gejmingu? Z płomieniami? Ze smokiem? Czaszka? Węże?

Opublikowano

Które słuchawki najlepsze do gejmingu? Z płomieniami? Ze smokiem? Czaszka? Węże?

Tylko te z ziarnem w membranach. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.