Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

cerny pewnie tak mowi w tym wywiadzie specjalnie co nie mendrek (od 3m41s)

Edytowane przez Ficuś

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

a Microsoft 20 milionów... :/

Sony i tak robi gwałt na o wiele większą skalę i z tego co widać po niektórych postach, nawet się to ludziom podoba to zapinanie w tyłek.

Opublikowano

Panowie powiedzcie mi czy Pro z HDR to ta nowa generacja czy jednak nie. Nie wiem czy brać kredyt na 7k na konsolę Pro i tv 4k z HDR czy jednak wziąć też PSVR i kredyt na 9k. Do tej pory grałem na PC więc chciałbym także wiedzieć, które gry mają możliwość zmiany ustawień graficznych/rozdzielczości. Lubię tabelki ze specyfikacjami technicznymi, cinematic fpsy w grach oraz dobrą graficzkę i nie chcę zbytniego szoku przeżyć po przejściu z PC na Pro gaming. Gameplay oraz fabuła w grach mnie tak mocno nie interesuje.

Opublikowano

No chyba nowa, skoro w Battlefield w podboju w koncu dobija do 60 fpsow!

Premium+konsola wydaje sie teraz obowiązkowym zakupem.

B1 za 2200 zl mlody kawalerze!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jaka beka

Deus2.jpg

the areas where performance is degraded remain impacted when running on a full HD display - meaning that there's nothing that Pro owners can do terall on theo get a smoother experience ovse titles. In fact, the base PlayStation 4 will run these releases at a higher performance level overall at the expense of some image quality.

b60.png

World of FF też wygląda gorzej

Ps4:

rDow42Z.jpg

j3uE3sy.jpg

ps4 pro

6nVIerF.jpg

4ESRC7z.jpg

Mialem taki choojowy dzien i jeden post to zmienil XDDDDD Plusik polecial.

Opublikowano

No tez mam beke z tych kolorowych muminkow.

Opublikowano

The Xbox One S continues to be a success for Microsoft. The Xbox One was once again the best-selling console in the US in October, according to tracking firm NPD. This is the fourth month in a row the Xbox One outsold the PlayStation 4.

Microsoft also announced the Xbox One was the best-selling console in the UK and Australia.

ależ orando :obama:

Opublikowano

A swoją drogą, gdzie jest oFi? Czy już został hakere i waczdogsy aż tak go zaorały?

Edytowane przez gekon

Opublikowano

TV 4k 5 koła, prosię 1,7 pln, bf 500zetta piękny kawalerze, zmiana konsoli po 3 latach xDDDDD jak zwierzeta blacharskie i jeszcze na oko 50 fpsów, fanek potwierdza! DF W OCZACH

Opublikowano

No beka na calego co sie dzieje i jak sie to pro dobrze sprzeda to wiecej beda nam wciskac sprzetu zamiast miodnych gierek. Konsole sie w pc'ety zamienia.

Opublikowano

Ojtam od razu konsole w pcty

to, że doszła im możliwość zmiany rozdzielczości w grach na niższą nie ma z tym nic wspólnego

xD

Opublikowano

TV 4k 5 koła, prosię 1,7 pln, bf 500zetta piękny kawalerze, zmiana konsoli po 3 latach xDDDDD jak zwierzeta blacharskie i jeszcze na oko 50 fpsów, fanek potwierdza! DF W OCZACH

No wlasnie specjalnie kupilem Origin na miesiac, by Fankowi nagrac gameplay w 60 fpsach i z grafika z PC xD
Opublikowano

Dziękuję za odpowiedź. Odwdzięczę się jakimś kontem z grą na PS4 kupionym na Allegro jak już dostanę kredyt i sprzedam część mebli w mieszkaniu.

Opublikowano

Kredyt, Sony? Uderzaj do sam wiesz kogo, doradzi najlepszą chwilówkę listopada i lokal z kebabem 

Opublikowano

Wkładasz płytę i grasz w rozmazane g..

Ta branża :yao:

Ja (pipi)e w ilu fpsach ta gra dziala ? Za wydawanie tak chodzacych gier w dzisiejszych czasach powinien byc KRYMINAL !
Opublikowano

Spokojnie na PrO będzie lepiej xD

Opublikowano

albo gorzej xd

z prosiakiem juz nie ma nic pewnego

Opublikowano

Fajnie tak grać sobie w Ratchet and Clank i mieć wywalone na ten temat, wiedząc że wybrało się odpowiednią platforme do grania, która ma tak piękne gry. Normalnie grasz w Pixara :) To jest tak ładne, że nawet pokonuje moją awersję do platformówek i elementów platformowych. Jak to dobrze, że są takie gry. Jak to dobrze, że mam Playstation 4 i mogę je ograć. A nie tylko Forza-Halo-Gearsy-Rzygi ;)

Opublikowano

Mendrek ale to jest gra ps2.

Opublikowano

Mendrek przecież nie miał PS2, więc można mu wybaczyć ekscytacje tym kilunastoletnim kotletem

Opublikowano

Bluber nie wie co to prawdziwy kotlet, ale już mniejsza. Akurat w to nie grałem na PS2, ale patrząc na porównania i opinię tych co grali, to jest to pełnoprawny remake. Coś jak remake Gearsów, Zeldy, Halo, czy Conkera. Dopracowany, usprawniony, z nowym contentem. Jakby wszystkie kotlety były tak pięknie odgrzewane, to byłby wersal. Geez, ale dla samej grafiki jak z Pixara wypada w to zagrać. 85 na Metacritic oparty o 100 recenzji, 8.6 user score  ;)

Opublikowano

W tym roku sa lepsze gry na Xbox One. Polecam Forze Horizon 3 metascore 91

Opublikowano

A wyszło na PS4 Provident Edyszyn?

Opublikowano

W tym roku sa lepsze gry na Xbox One. Polecam Forze Horizon 3 metascore 91

W sensie, że znowu to samo po raz 3, ale remake'a się czepia...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.