Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Jutro pacz ma poprawić wszystko związane z dropami. Ale będzie granie po robocie :obama:

Doopy nasmarujcie bo będziecie mieli dmg Control i meltdown od niesamowitej jakości od ubi.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 765,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

twoj kolega z obawy o swoja dupe sam ci tego nioha na xboxa przeportuje

Opublikowano

Nieprawda nie ma kompletu bo yakuza i persona tylko na ps4 więc szrota trzeba trzymać pod tv. No ale dobrze wiedzieć że niera mogę nie tylko na pc ale też na xbox one ograć. Może w pakiecie będzie z jedynką w bc

Edytowane przez blantman

Opublikowano

It's 1800p, it's checkerboarding, and in stress points it runs slower than the same game running on the standard PS4 :/ Tom and Rich discuss the look and feel of the game.

Opublikowano

Po co grac w te spier.doline w SF. Wyjdzie GTA VI, będzie się działo w San Fierro i zaora te marne popłuczyny.

Opublikowano

San Fierro to jakies nowe dlc do GTA Online?

Opublikowano

Nieprawda nie ma kompletu bo yakuza i persona tylko na ps4 więc szrota trzeba trzymać pod tv. No ale dobrze wiedzieć że niera mogę nie tylko na pc ale też na xbox one ograć. Może w pakiecie będzie z jedynką w bc

Persona wychodzi tez na PS3.

Opublikowano

Czy jest cos gorszego od ps4 ?

It's 1800p, it's checkerboarding, and in stress points it runs slower than the same game running on the standard PS4 :/ Tom and Rich discuss the look and feel of the game.

Tak

Ps4 Pro :yao:

Trochę szkoda mi Gurnici i reszty klapow

:dynia:

Opublikowano

grzybiarz juz pewnie zamawia :P

Opublikowano

A gołe laski w Wieśku to już okej? ;) Wczoraj ktoś dostał bana na XBL na 7 dni za screeny biustu w jakiejś grze ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ehh a mogli zrobic jakaś ciekawa kolekcjonerke wzwiazku z tym faktem :P

Opublikowano

czyli pierwsza gra ktora ma (nene)ki, w koncu traktuja graczy powaznie, ubi naleza sie brawa

Opublikowano

A gołe laski w Wieśku to już okej? ;) Wczoraj ktoś dostał bana na XBL na 7 dni za screeny biustu w jakiejś grze ;)

no imo wiedźmin mimo settingu fantasy jest bardziej dojrzałą produkcją niż watch dogs 2 i lepiej rozwiązuje temat relacji damsko męskich niż walnięcie kijem przez łeb randomowej (pipi)ie z oglądanie jej (nene)y included. Nie widze potrzeby zaaplikowania "modelowania waginy" w takiej grze jak wd 2 bo to do niczego nie prowadzi poza uzyskaniu taniej sensacji i zażenowaniu osoby grajacej. Doceniam erotyke w grach, ale nie w takiej formie i nie w takich grach. 

Burza mózgów (hehe napewno) w ubi musiała być za(pipi)ista: Ok panowie co jeszcze można dodać do gry by była lepsza? DODAJMY (nene)Ę! DOSTAJESZ AWANS S(pipi)ESYNU!!!111onoeone

Opublikowano

Jak wrzucałem takie screeny z Metro LL na Steamie to nikt się nie czepiał :)http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=197191360 

Edit. Jak patrze na te screeny to ale ta gra ładna była, chyba wytargam mojego zakurzonego pieca pod telewizor i odświeżę sobie w 4K full detale :)

Edytowane przez subek

Opublikowano

Ale ci.pke do gry to mogła ogolic. :/

Opublikowano

a benizy w gta to już kochacie pedauy

Opublikowano

ubi chyba przecenilo graczy, 30 letnie prawiczki nie sa jeszcze gotowi na widok (nene)ek w grach, dla nich tylko pudziany i karabiny sa wporzo

Opublikowano

Już wiem czemu grzybiarz kupił prosiaczka . Pawcio ja wiem że ty juz watch dogs zaraz kupisz w końcu jesteś targetem tej gry :)

Opublikowano

Gry od ubi zostawie w twoich rękach  :cool:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.