Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Ehhhh a ten FFXV na pro ma chociaż polskie napisy ? Bo teraz się dowiedziałem że gra tylko po angielsku a gdzie Boberek ja się pytam ? 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 644,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Quaz w zasadzie chwali Pacz Psy 2? GOTY jak nic, trzeba kupić prosiaka dla tej gry :banderas: 

Opublikowano

Quaz w zasadzie chwali Pacz Psy 2? GOTY jak nic, trzeba kupić prosiaka dla tej gry :banderas:

jemu się jedynka podobała xdddddd

Opublikowano

mialem brac prosiaka, ale czytam jakim (pipi) jest nowy final, wiec zostaje przy pokemonach na 3ds i backlogu na x360

Opublikowano

14gb patchow do ffxv z czego w drugim podobno dochodza cut-scenki. Tego jeszcze nie grali

Opublikowano

Bo paczaj psy to bardzo dobry sandbox, tylko fabuła do śmietnika.

Opublikowano

A ty razem z nią.

Opublikowano

14gb patchow do ffxv z czego w drugim podobno dochodza cut-scenki. Tego jeszcze nie grali

W pierwszym tez doszly cut-scenki xd

Opublikowano

Fabuła w patchach. Japonia spełnia nasze marzenia z CW

Opublikowano

tak sie konczy poganianie devow i wydawanie gier na szybko

Opublikowano

No zajęło im to chyba 10 lat xd

Opublikowano

Czyli poczekam sobie na ff xv dopiero na wersje goty jak wrzucą cała fabule :dynia:

Opublikowano

tak sie konczy poganianie devow i wydawanie gier na szybko

Dokładnie, mogli im dac jeszcze te 5 lat, a tak to chłopaki 10 lat w stresie pracowali bo deadliny goniły

Opublikowano

pewnie razem z yamauchim i ueda beda pisac petycje do japonskiego rzecznika praw pracownika, ze pracodawca wywieral na nich presje

Opublikowano

Najwidoczniej im się gra po prostu nie zmieściła na płycie. Bo chyba nie było także, że po premierze ktoś się połapał, że cutscenki zostały na laptopie ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No tylko po co było gadanie, żeby gra będzie day one edition dla Wszystkich graczy? Takie same pyerdolenie jak sean murraya odnośnie nms  :reggie:

Opublikowano

“Originally I was thinking it would be okay and we could put all of the extra updates into a day-one patch,” Tabata told IGN. “But at that point I learned there are maybe a lot of people out there who play in an offline environment and don’t have internet. When I found that out, thinking about it again, I’m glad I didn’t make that decision.”
Opublikowano

Japonia jest ostro poyebana.

Opublikowano

szkoda że po poijaku nie kupiłem watch dogs 2 albo call of duty

15253662_1354858577887346_1209003061022715230572_1354858597887344_89637623091153

Sorry za (pipi) rozmazane ale ma być realistyczny xbox one experience. 

Nastraszyliście patchami więc pojechałem do domu (szefowi w pracy że muszę pilnie w prywatnej sprawie wyjśc z pracy ;)  )  oczyściłem dysk z gier zostawiłem tylko te w które zamierzam w grudniu pograć 

15179181_1354858547887349_53845192550185

100 gb wolnego miejsca czas na patcha 

15267948_1354858531220684_63673515583895

Ciekawe czemu "tylko" 10 gb może to plus posiadania gorszych tekstur :D

gra prawilnie się ściąga i instaluje ma na to teraz 7 h . Zostawiam konsole uruchomioną i wracam do pracy .

15267629_1354858511220686_27902643469430

Mam nadzieję że historia obrazkowa się podobała . 

Opublikowano

Blatman ty chory poyebie dobra historia, zwłaszcza część jak kupiles grę po pijaku.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

For this review I used an Xbox One copy, and the performance of the game on the Xbox One is not that good. Actually I was quite disappointed that I didn’t secure a PS4 copy for the game to play it on the PS4 Pro, as it looks much better on there. On the Xbox One the textures look extremely blurry, the framerate drops noticeably, and the visuals look quite outdated compared to other video games releasing around this time. Oh, and the game completely froze during loading screens.
Opublikowano

Blatman ty chory poyebie dobra historia, zwłaszcza część jak kupiles grę po pijaku.

ładnie edytowałeś post po wcześniejszym porównaniu do japończyków. 

Tak obiecałem dzisiaj wrażenia z grania to macie ze ściągania. Bo grać za bardzo nie będę  miał czasu może 1 h po pracy. Chciaż teraz uświadomiłem sobie że po 1 h konsola mi się sama wygasza zapomniałem to wyłączyć. Nawet tej godziny dzisiaj nie pogram... 

Pamiętacie te czasy xboxa 360 i patchy 20 megowych ?  albo ps2 i gra wychodziła nikt nic nie dogrywał później .... 

Opublikowano

Ale napisz jeszcze raz jak kupiles ta grę po pijaku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.