Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Bardziej bawi fakt, że MS musi wydawać kasę na oficjalny artykuł sponsorowany w PE, by ktoś dobrze w ogóle o ich szrocie napisał ;)

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

uhuuhuhuh  ;) mam na(pipi)ane w głowie  ;) ugugguugug, dominacja jak za ps7

Opublikowano

Ale tego piejesz? masz jakieś konkretne wypowiedzi na podstawie których mógł byś swoje wypociny potwierdzić? czy tak sobie lubisz pisać i wyciągać fakty z dupy ? :) Kto co zrobił i dlaczego, czym się kierował i jaka zapłacił za nowe zabawki...

A posty typu "Deus Ex słaby, nawet HDR go nie uratował"  to są typowe posty dla beki w końcu to CW, a przy okazji moja opinia na temat tej gry, która zupełnie mi nie podeszła a to, że napisałem to w taki a nie inny sposób akurat w tym temacie jest rzeczą normalna i nie powinno to nikogo dziwić. Widzę, że co nie którzy mają cały czas problem w tym konkretnym temacie, raz powaga, raz trolling za każdym to co każdemu bardziej pasuje :) Przeżywamy jak wszyscy którzy kupili sobie nowe zabawki i są zadowoleni z efektu końcowego, a takie pojazdy i docinki to nic innego jak zwykła ludzka zawiść. 

pozdro 

Czekaj ide przeprowadzić śledztwo wertując 50 ostatnich stron tematu o PS4Pro i notując zabawne wypowiedzi forumowiczów bo nie udźwignąłeś dziś CW.

No na pewno  :czesc:

Opublikowano

Dodatek do Wieska jako rpg roku na the game awards XDDDDDDDDDD

To nawet nie powinno pod kategorie podchodzic bo nie jest pelnoprawna gra XDDDDDDDDD

Juz widze pekajace doopy fanow ds3.

Opublikowano

Te nagrody XD

Opublikowano

Zastanawiałem się co tak huknęło za oknem a to bul dupy klapów :banderas: Brawa dla branży i blizzarda, jednak ciekawy gameplay > kapiszony i graficzka. No i dodatek do najlepiej nagradzanej gry w historii, a zarazem gry tej generacji też zgarnął nagrody :fsg: Wspaniale się ten dzień zaczyna. Dishonored2 BEST ACTION/ADVENTURE GAME :banderas: :banderas:

Opublikowano

Nagrody do zaorania ale trailery gierek fajne. Andromeda, Pray, Pan Kojima Production :fsg: :fsg: :fsg:

A MS wyskoczyl z Halo Wars 2, co za smutna korporacja :pawel:

Opublikowano

jako rpg oczywiście

Opublikowano

Chlopaki w temacie tlg już zaczynają przekonywac że oceny nie mają znaczenia a recenzenci to w większości jakies mlode guwniaki nie znający się na gamingu :cool: ciekawe czy yeti kupi crapa na 7?

Opublikowano

Najbardziej oczekiwana gra :

Zelda :banderas:

Szach mat klapki i Boty, ino Nintendo! Switch Was zayebie. A trn nowy trailer zeldy, stoi mi do teraz :fsg:

Opublikowano

Ten trailer Death Stranding :obama: Dzielo yebanej sztuki gamingowej, do tego jak przypomne sobie o Days Gone, Horizon czy Spider Man to :obama: :obama: Tylko czekac na zapowiedz TLoU2 i mozna spokojnie w noc sylwestrowa bawic sie i pic najlepszego szampana z wiedza ze czekaj nas swietlana przyszlosc gamingu dzieki Sony :fsg:

Jak MS na E3 z ''nowych'' gier pokaze spinoff Gearsow i trzecia odnoge Forzy to zarzygam xboxa :pawel:

Opublikowano

sony zapowiedzialo tyle gierek ze styknie do ps6, nie wierze ze to wszystko wyjdzie nawet na ps4pro no ale gierki w produkcji maja zayebiste to im trzeba przyznac, po trailerach 10/10

Opublikowano

ok ale co takie fajnego w trailerze kojimy ? Serio pytam poza mikelsenem i del toro co w nim fajnego. Jakieś dzieciaki, lalki , macki ?  Czy wiadomo o czym będzie gra? Czy wiadomo jakiego rodzaju to gra? Czy to gra pod vr czy pod prosiaka? 

Opublikowano

nie powiem ci.

Opublikowano

No właśnie blantman xbox to konsola dla ciebie

Opublikowano

blantman chcial uslyszec ze bedziemy biegac w tpp, strzelac plodami do macek osmiornicy by na koniec uratowac swiat za pomoca wlasnych lez

Opublikowano

Nie było laserów i wieży odkrywającej mape

Opublikowano

Fanek koneser japońskich gier się znalazł   :D ograłem więcej japońskich gier w tym roku niż ty w całym swoim życiu. 

Przecież nie troluje w temacie gry tylko w cw się pytam . Podnieta Kojimą a ostatnia jego gra to było fabularnie gówienko. Przeszedłem   i nawet prawie platyne zrobiłem bo gameplay fajny ale fabuła xD 

Tutaj trailer artsi fartsi bez niczego tak naprawdę interesującego dla gracza. Sorry jako trailer filmu to jestem zaintrygowany i chętnie do kina pójde. Jako gra nic specjalnego na razie nie pokazali. 

O wiele bardziej mi robi trailer mass effect andromeda. Tutaj naprawdę złapałem hype. 

P.S Fanek : 

14.09.2014  Need For Speed: Rivals
- 20.12.2014  Far Cry 4
- 21.02.2015  The Order: 1886
- 26.04.2015  Bloodborne
- 11.05.2015  DRIVECLUB
- 24.09.2015  Until Dawn
- 4.10.2015  Mad Max
- 3.01.2016  Assassin's Creed Syndicate
- 26.01.2016  Life Is Strange
- 17.02.2016  Unravel
- 3.05.2016  Ratchet & Clank
- 27.05.2016  Uncharted 4: A Thief's End
- 12.06.2016  The Walking Dead
- 18.06.2016  The Wolf Among Us
- 3.07.2016  Far Cry Primal
- 11.08.2016  Game of Thrones

Edytowane przez blantman

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.