Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

dual shocki xDDDD

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

aha czyli zgadlem nieważny tytul tylko ze 60fps na pc

Opublikowano

Ej koniec zartow. Zieloni dostana nowego exa Crackdowna 3 XD taki przepych, ze mi sie juz na liscie nie miesci i nowa trzeba bedzie zrobic...

imagespng_aneexeh.png

Opublikowano

aha czyli zgadlem nieważny tytul tylko ze 60fps na pc

CW mode off 

Chcę kupić last guardiana i widze że gra jest wspaniała jak wcześniejsze gry Uedy ale jak słyszę o latających fps to mam dość. Mam dość Sony, mam dość branży jako takiej i mam dość tej generacji.  Czemu gra robiona 10 lat z myslą o ps3 działa kiepsko na ps4? Czemu recenzenci prawie wszyscy recenzują na prosiaku i daja maksymalne oceny jak technicznie gra na ps4 jest s(pipi)ona? Czemu gracze na to pozwalają i kupują prosiaka mając ps4 tylko dla jednej gry ? Czemu ludzie nie protestują na sony za jawne ruchanie w dupe wiernych fanów którzy konsole kupili wcześniej czy nawet na premierę?

Nie mam nic przeciwko lepszemu działaniu na pro. 60 fps na pro a 30 na ps4 ? Spoko fajna opcja. 4k na na pro czy lepsze tekstury ok nie mam z tym problemu. Na PC od zawsze tak było że masz nową kartę graficzną to grasz na ultra a masz starszą to sobie grafe pogarszasz i jak gra dobra to i tak się obroni. Tutaj jednak mamy inną sytuacje i gra trzyma marne 30 fps tylko na pro. Dawać w recenzji maksymalne noty za takie olanie graczy?  

Opublikowano

Już się nie tłumacz smutny człowieku.

Opublikowano

Czemu gra robiona 10 lat z myslą o ps3 działa kiepsko na ps4?

Bo była robiona z myślą o ps3.

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

(pipi)owy pad od PSX? Widzę mocarz z rana, może powiesz mi że ten od N64 był wspaniały?

Rayos, chyba dalej nie może się pozbierać po bombach prawdy z dnia wczorajszego.

jakie bomby prawdy - czyżby okazało się, że switch to guw.no obs.rane? cóż za niespodzianka

Opublikowano

Blant jak lata z bulem dupy w każdym temacie jak tylko ktoś kupi coś od Sony XD. Dorosły chłop a jak go boli że ktos kupuje sobie co chce i woli grać wygodnie na kanapie niż zgarbiony przy lodówce.

Opublikowano

Blant bo latajace fpsy to cos nowego na konsolach dzisiejszych i tych wczorajszych.

Pewnie wczesniej tego nie ogarniales bo byles miodem gierki pochloniety, dzis no coz... Modne sie staly technikalia i blaszakowe paplanie.

Czyli TLG skreslisz bo ci klatki przy wiekszych zaroslach spadna?

Opublikowano

(pipi)owy pad od PSX? Widzę mocarz z rana, może powiesz mi że ten od N64 był wspaniały?

Rayos, chyba dalej nie może się pozbierać po bombach prawdy z dnia wczorajszego.

Oczywiście, że pierwszy pad od PSXa był (pipi)owy jak nieszczęście, co innego pierwszy DualShock z analogami, to była bajka :banderas: pad od N64 był dobry, ale zbyt nowatorski.

Opublikowano

majac w pamieci jak chodzilo ico i sotc to chyba tlg to i tak najlepiej zoptymalizowana gra uedy xddddd

Opublikowano

Blant bo latajace fpsy to cos nowego na konsolach dzisiejszych i tych wczorajszych.

Pewnie wczesniej tego nie ogarniales bo byles miodem gierki pochloniety, dzis no coz... Modne sie staly technikalia i blaszakowe paplanie.

Czyli TLG skreslisz bo ci klatki przy wiekszych zaroslach spadna?

Nie skreślam kupie pewnie w tym tygodniu ale krytykować mogę i tak :) 

Opublikowano

Oczywiście, że pierwszy pad od PSXa był (pipi)owy jak nieszczęście, co innego pierwszy DualShock z analogami, to była bajka :banderas: pad od N64 był dobry, ale zbyt nowatorski.

Przekonałes mnie..

3adeb53feebe6470890648e5dfbd4369.gif

Opublikowano

Rayos jak dorosli rozmawiaja to nie skacz i przerywaj. Pad od psx'a choojowy XD

Opublikowano

Pierwszy pad do psxa byl cudowny, nie bylo jeszcze gałek to w tekena sie odciski robily, jakbym gral na instrumencie, immersja byla wysoka. Do tego mdk 1 i 2 na krzyzaku albo nightmare creatures :obama:

Jak sobie to przypomne to ciesze sie ze mialem szanse dorastac w tak niesamowitych czasach.

Opublikowano

jednak wolałem dual shocka od zwykłego pada, bo był cięższy, z drugiej strony pękł mi w ds1 ze dwa razy krzyżak, a zwykły pewnie chodzi po dziś dzień (teraz leży gdzieś w szafie)

co do last guardiana i jego performance'u na ps4, to myślałem, żeby kupić na premierę, ale jeżeli tak lecą technicznie w chuja, to kupię za pół roku poniżej 100 zł

przecież nie kupię następnego złomu od sony na trzy lata

Opublikowano

gry uedy w stabilnych 30fps muszą wyglądać mega nienaturalnie, nie wiem jak można tak grać, to jak władca pierścieni w 240 fps

Opublikowano

O pamiętam odciski od krzyżaka jak w tekkena z kolegami cisnęliśmy. W sumie najmilsze wspomnienia z psx'a mam z tekkenem. Sam nigdy pierwszego playstation nie miałem ale z 2 kumplami do kolegi chodziliśmy i cały wieczór czasem cała noc odkrywaliśmy filmiki końcowe w tekkenie czy naparzaliśmy w pierwszego crasha. Zmiana gracza po śmierci taki multiplayer :D    Piekne czasy które już nie wrócą .  Pad do psx'a na dzisiejsze standardy jest pewnie (pipi)owy ale jak w latach 90-tych grałeś na nim to to jest najlepszy pad w historii przez pryzmat nostalgii. Tej magii jaką wtedy czułem z tymi przyjaciółmi ( z którymi nie mam kontaktu poza fejsbukiem a jeden umarł tragicznie 3 lata temu) nigdy już nie odtworzę. Bo teraz multi tylko online i też dorosłem. 

Opublikowano

Stałe 20 fpsów w The Last Guardian wzmacnia mistycyzm doznań płynących z obcowania z dziełem. Przykro mi, że tego nie rozumiecie

Opublikowano

kiedyś sie kupowało jedną konsolę grało się w jeden tytuł pół roku, multum różnych gatunków, było w czym przebierać, a teraz  :frog:  na(pipi)any wszystkiego, wychodzi jedna (pipi)ana gra na konsolę i trzeba kupić.

Opublikowano

co do last guardiana i jego performance'u na ps4, to myślałem, żeby kupić na premierę, ale jeżeli tak lecą technicznie w chuja, to kupię za pół roku poniżej 100 zł

Mysle ze za jakies 3 miechy powinna juz po tyle latac, bedzie pewnie tracic szybciej na wartosci niz u4

Opublikowano

Mysle ze za jakies 3 miechy powinna juz po tyle latac, bedzie pewnie tracic szybciej na wartosci niz u4

ja sam się zastanawiam czy po raz pierwszy nie kupić na cebuli zamiast samemu cebule dostarczać. Strzelam że w styczniu spat(pipi)ą i będzie chodzić po 100 zł max . W końcu gra na 7-12 h więc większość do świąt będzie sprzedawać to cena spadnie na łeb jak u4 :)

Opublikowano

Czy mistrz Ueda po zakończeniu produkcji TLG i wyssaniu do cna Sony, zajmie się na emeryturze robieniem poklatkowych animacji dla dzieci?

Widze w nim potencjał

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.