Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

tak parsknalem ze poplulem monitor

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Dzięki :*

Opublikowano

20 fps jak dzieciak biega po trawie. Pewnie to są te fajne archaizmy z czasów PS2 ;)

Opublikowano

Nie rozumiesz że to ma być takie ps2 experience.  Dominacja jak za czasów ps2 to i gry takie muszą być. Jedno mnie zastanawia gra wygląda jak na ps2 i nie daje rady na mocnym ps4 30 fps? To final fantasy xv wygląda lepiej na xbox one a stałe 30 fps. Więc to nawet nie chodzi o o japońska szkołę :D

Opublikowano

grubasy  w cw najgorsi

Opublikowano

Ja (pipi)e nie zagraja w gierke która jest naprawde cudowna bo im kilka razy klatki skacza, Ale po co lepiej kupowac co roku raczyska a pozniej narzekac ze branza (pipi)owa bo juz nie robi sie gierek z dusza i wogole kiedys bylo lepiej.

Opublikowano

Czy wymienianie gier w temacie GOTY w ktore sie nie gralo to jakis wyzszy poziom autyzmu?

Opublikowano

Dyskutować o TLG z xbotami xd

Opublikowano

to jak dyskutowac z Popkiem dlaczego w grudniu rosnie wartosc akcji Wig20

Opublikowano

Nie, wole sadzić rzodkiewki w stardew valley

Opublikowano

Powiem [emoji14] grałem jak zwierzak do tej pory ale od następnej środy gram jak człowiek ;):)

Opublikowano

Czy wymienianie gier w temacie GOTY w ktore sie nie gralo to jakis wyzszy poziom autyzmu?

Nie rozumiesz ich sytuacji.

Opublikowano

Sonybociarnia to jednak ma zaawansowane niedojebanie mózgowe, gra z małym turkiem i jego szczurem gdzie ''płynność tylko kilka razy skacze'' ta gra chodzi w 20-25fpsach no i głosowanie na goty ''ale jeszcze nie grałem jednak recki są 8/10 to głosuję'' jakie rakowe młoty na niebieskim szrocie bez gier   xDDD

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Mnie tam ryra ta gra. Jak ktoś czekał te 9 lat, to mam nadzieję, że się będzie dobrze bawił, bo tylko o to chodzi. No ale beka, jak wychodzi gierka z grafiką z PS3, animacją z PS2, ocenami na poziomie 82/100 i czytamy o GOTY jeszcze przed jej ograniem. A później fani PS oglądają analizy DF jakiejś gierki na Xo i szukają jakiejś urwanej klatki, trochę niższej rozdzielczości albo piszą, ze Gears of War 4 słabo wygląda, bo Drejk jest ładniejszy albo że ten ex na Xo to tylko dobra gra, nic przełomowego bo ma 85/100 na MC :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

ocenianie gier po grafice i ocenach ehh te xboty

Opublikowano

Takie życie, nic pan nie poradzisz. Tak poza CW, to klapy za TLG jakoś nie szaleją, ale sza...

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Ja się tylko dziwie, że Sonybojów nie w(pipi)ia podejście japońskich dziadów którzy serwują im albo pokaz slajdów albo (pipi)j po Prosiaka kmiocie, przecież to jawne (pipi)anie w dupsko, a Sonybociarnia jeszcze się cieszy z tego. Wy macie w ogóle jakąś granice poniżenia i (pipi)ania w dupe po której powiecie dość?

Opublikowano

Fani plejstejsion znani są z wysokiego poziomu autyzmu.

Opublikowano

TLG to taki sztos ze od pierwszej zapowiedzi co roku powinien zgarniac tytul GOTY

Opublikowano

Yeti

"Dropy tylko do 20 klatek, pierwsza gra od 3 lat z dropami, a Ci już płaczą. Nawet BB chodzil w betonowych 30"

Zabijcie go proszę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.