Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Ale w Was złość, tylko czemu w moim kierunku? Bansai znieść nie może, że zobaczyłem jego posta jeszcze przed edycją, ale to już jego problem. Tak jak pisałem, MS odpowiadał za nadzór jako wydawca, jak dopiero po 3 latach się zorientowali o problemie, to też ich wina. 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 654,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

hd fury na vicie ma przez cala gre ustawiona najnizsza klase szybkosci :/ nie wiem czemu zdecydowali sie na taki krok, za to kampania w2048 to sam miod bo swietne sa te trasy

Lol, serio tylko najnizsza klasa? jak to dobrze, ze nie gralem dluzej niz chwilke w to dlc, zyebali na maxa

no tez nie kumam tego kroku, technologicznie na pewno nie bylo przeszkody bo trasy z w2048 wygladaja super, a maja klasy szybkosci i na najwyzszych jest super szybko

To jest akurat proste: zawiłość tras Fury byłaby na Vicie problemem: 30 klatek i słabsza widoczność.

Opublikowano

Bansai znieść nie może

"Zniesc nie moze" xD

Tak nie moge zniesc ze az ide sobie muzyki posluchac zeby sie odstresowac.

Już nie mówiąc, że powołując się na insajderów z eurogamera, powołujesz się na wielu innych, którzy pisali o winie MS. 

Bingo.

Opublikowano

hd fury na vicie ma przez cala gre ustawiona najnizsza klase szybkosci :/ nie wiem czemu zdecydowali sie na taki krok, za to kampania w2048 to sam miod bo swietne sa te trasy

Lol, serio tylko najnizsza klasa? jak to dobrze, ze nie gralem dluzej niz chwilke w to dlc, zyebali na maxa

no tez nie kumam tego kroku, technologicznie na pewno nie bylo przeszkody bo trasy z w2048 wygladaja super, a maja klasy szybkosci i na najwyzszych jest super szybko

To jest akurat proste: zawiłość tras Fury byłaby na Vicie problemem: 30 klatek i słabsza widoczność.

zawilosc tras z fury, ktore to sa kopiami tras z psp xDDD vizir blagam xddd

Opublikowano

zawilosc tras z fury, ktore to sa kopiami tras z psp xDDD vizir blagam xddd

z(pipi)ali po prostu, przeciez graficznie nawet wydaje mi sie ze te trasy z hd fury wygladaja gorzej niz podstawowe 2048 :dunno: no nie postarali sie i tyle, nic dziwnego ze skonczyli na smietniku :kaz: 

Opublikowano

Tak jak pisze Bansai, pojawiłeś się dopiero jak pojawiła się tyci tyci szansa, że to jednak nie wina MS, szkoda gadać. 

Kolego, ostatni post w CW to ja jeszcze w 2016 napisałem, więc trochę sypie się Wasza teoria jakoby to miało jakikolwiek związek.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

pewnie juz miałeś przecieki ze skasuja

Opublikowano

PAPKORN

Opublikowano

Ja proponuję tak: każdy nowy wpis o grze homo&dead dragon zostanie ukarany banem, przynajmniej czasowym. Fpisujcie...

Opublikowano

Tak jak pisze Bansai, pojawiłeś się dopiero jak pojawiła się tyci tyci szansa, że to jednak nie wina MS, szkoda gadać. 

Kolego, ostatni post w CW to ja jeszcze w 2016 napisałem, więc trochę sypie się Wasza teoria jakoby to miało jakikolwiek związek.

W 2016? TOZ TO ROK TEMU BYLO.

btw. podoba mi sie jak my sie tu napierdalamy na ostro a ci sobie o wipeoucie piszą xd

Opublikowano

pewnie juz miałeś przecieki ze skasuja

Na miniaturce chyba nie widać, ale mam znaczek jułesej na dronie, więc dobrze kombinujesz, że mogłem mieć sygnał z bazy w grudniu :)

Opublikowano

Zwij to jak chcesz ficek, prawda jest taka, że HD jest zdecydowanie trudniejsze, niż 2048, gdzie trasy są szerokie i miękkie.

nie wszystkie, sporo tras jest rownie powykrecanych jak te z hd fury. ale nawet skomplikowanie nie wyjasnia partactwa tego portu i tyle, bronienie liverpoola to lekka glupota w tym wzgledzie. HD HURY chodzi i wyglada gorzej niz podstawowe 2048, mogli sie bardziej postrac i nic nie usprawielidiwa tego ze tego nie zrobili. lenistwo i tyle.

Opublikowano

to kogo mamy winić za skasowanie scalebound? bansai, don - wyjasnijcie to raz a porządnie

Opublikowano

jest trudniejszy bo ma waskie i krotkie trasy gdyz byly projektowane pod ograniczona architekture psp, przeniesli je na ps3, dali 60fps, wiec ich waskosc zrobila sie skillowa, zaden wipeout w historii nie mial tak waskich i krotkich tras jak pure/pulse/hd/fury

i tak jak pisze rayos - tez uwazam, ze technicznie trasy z w2048 sa lepsze niz te z hd/fury wiec brak klas predkosci w dlc na vicie to tylko i wylacznie wina na szybko klejonego dlc przed zamknieciem studia

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

to kogo mamy winić za skasowanie scalebound? bansai, don - wyjasnijcie to raz a porządnie

To wszystko wina wipeuouta hd, Ficus wam wyjasni.

Opublikowano

Platformę Obywatelską i Black Tuska.

Opublikowano

nie wszystkie, sporo tras jest rownie powykrecanych jak te z hd fury. ale nawet skomplikowanie nie wyjasnia partactwa tego portu i tyle, bronienie liverpoola to lekka glupota w tym wzgledzie. HD HURY chodzi i wyglada gorzej niz podstawowe 2048, mogli sie bardziej postrac i nic nie usprawielidiwa tego ze tego nie zrobili. lenistwo i tyle.

[HEAVY BREATHING]

e: oj, przepraszam, zje,bałem cytat, już poprawiam

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Kurcze w cytacie ravena widze swoj nick, a tekst widze Rayosa.

Ten wipeout coraz bardziej podejrzany sie robi.

Opublikowano

[HEAVY BREATHING]

kruk zakrecony niczym trasy w 30fps z hdfury na vite 

Opublikowano

Rayos kiedy pokaz switcha?

Opublikowano

czyli platinum nie wyrobilo sie ze scaleboundem bo robia nowego wipeouta na prosiaka

Opublikowano

Aa, a czy przypadkiem 2048 to nie jedyny wipek dzialajacy w 30fpsach? chyba wersje na psp nawet smigaly w 60 klatkach. to tylko dowodzi jakimi partaczami bylo liverpool i jak sony cisnie po swich pracownikach by wydawali niewyrobione tytuly

@orzeł

\/\/\/\/\/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.