Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 654,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Pawcio czekam na state of decay 2 i zelde na wii u.

Znicz (*) do pieca bez gier.

Opublikowano

Znicz zaorał się nikczemną mocą urządzenia, natomiast samemu wykonaniu sprzętu nie można nic zarzucić:

http://www.ppe.pl/news/48719/nintendo-switch-chwalony-za-jakosc-wykonania-zdjecia-i-wrazenia-z-pokazow.html

To samo można powiedzieć o X0. Wzorowo wykonany sprzęcior.

Wygląda więc na to,że jedyną zakałą w tym gronie jest Sory ze swoim PS4. Popelina, tandeta, wiocha i odpust :reggie:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

No bieda to jest w portfelu. Za dużo gier wychodzi w ciągu najbliższych miesięcy aby na znicza bez gier kase wydawać. Jak miałem wii u to tylko zelda będzie czymś nowym na premierę.  

Sam styczeń to dragon quest i yakuza a z każdym miesiącem przybywa premier i do persony 5 w kwietniu ja nie wiem czy czasu starczy mi na ogranie wszystkiego . Pewnie będę jeszcze premiery z początku roku do lata kończył.  Najbardziej przeraża mnie ilość rpg. Od europejskich jak Mass Effect czy torment po japońskie molochy. Do tego dochodzą gry nie rpg na dziesiątki godzin. 

Opublikowano

Nintendo rozyebie świetnymi gierkami,

Czym?

Ja tam widzę tylko crossplatformową Zeldę.

Opublikowano

Niektórzy widzą tylko Zelde, a inni....

Pikmin 4

nowy tytuł od Retro Studios

nowy tytuł od Masahiro Sakurai, twórcy Kirbyego i Super Smasha (a na pewno coś tworzy bo sam się wygadał w jednym z ostatnich wywiadów)

nowy Metroid

nowy Fatal Frame

nowa produkcja od Next Level Games (stawiam tutaj na Donkey Konga bo ten developer bardzo idzie po śladach Retro)

nowy Animal Crossing

nowy tytuł od studia 1-UP (dawnego Brownie Brown) współtwórców Mother 3 (podobno sama gra ma wyjść na Switcha)

nowy tytuł od Creature's Inc. (dawne studio Ape od Shigesato Itoi)

tytuły od 2nd Party developerów

:obama:

Opublikowano

Znicz zaorał się nikczemną mocą urządzenia, natomiast samemu wykonaniu sprzętu nie można nic zarzucić:

http://www.ppe.pl/news/48719/nintendo-switch-chwalony-za-jakosc-wykonania-zdjecia-i-wrazenia-z-pokazow.html

Wygląda więc na to,że jedyną zakałą w tym gronie jest Sory ze swoim PS4. Popelina, tandeta, wiocha i odpust :reggie:

Jeszce jedna rzecz łączy szrota i Znicza.. Brak gier.
Opublikowano

Prosiak wykonany jest zacnie ale praca tej konsoli to niesmaczny żart, taki ONE S mimo, że wrzucili mu zasilacz do środka dalej chodzi jak marzenie, a tu qrva raz ok a raz wyje jak po(pipi)ane.

Opublikowano

Beka jarac się grami widmo kiedy na plejke wychodzi tyle sztosow.

Opublikowano

To jest ku.rwa malo powiedziane..Szrot 4 to  poziom :9149070500_1358685184.jpg

Opublikowano

XD przeciez to porzadny kawal plastiku z nowoczesnym designem typu combat( jego krawedziami, moznaby rozdupczac puste czaszki botow)

Opublikowano

Czyli cos jak zasilacz od Xbona? 

Opublikowano

XD przeciez to porzadny kawal plastiku z nowoczesnym designem typu combat( jego krawedziami, moznaby rozdupczac puste czaszki botow)

xD szanuję ten trolling 

Opublikowano

Jakby ci bot przyj.ebal xboxem w leb to potem bez problemu pogra np w halo pieńć online.

Opublikowano

Beka jarac się grami widmo kiedy na plejke wychodzi tyle sztosow.

mocne słowa jak na 2 gry przez 3 lata

Opublikowano

Prosiak wykonany jest zacnie ale praca tej konsoli to niesmaczny żart, taki ONE S mimo, że wrzucili mu zasilacz do środka dalej chodzi jak marzenie, a tu qrva raz ok a raz wyje jak po(pipi)ane.

Klapy będą miały dodatkowe atrakcje grając w Resident Evil  7. Boty będą grały normalnie, wsłuchując się w odgłosy otoczenia, chłonąc atmosferę horroru. A klapy co? Klapy  będą grać w zupełnie innego RE7, którego akcja zamiast w posiadłości Bakerów będzie rozgrywać się w... jumbo jet-cie! :kaz:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

On pisał o ps4 a nie xboxie

Opublikowano

No XDbox ma ładne kabelki tylko gier brakuje.

Opublikowano

Czym?

uh uh uh

Mario Odyssey

Splatoon 2

Xenoblade 2

SMT V

uh uh uh uh no jakimi grami ja nie wiem

Opublikowano

Playstation Switch już za rok, dwa, Sony wysłało swojego agenta na przeszpiegi i robienie zdjęć :kaz:

1750592682.png

Opublikowano

Czyli cos jak zasilacz od Xbona? 

Ogladalbym taki pojedynek gladiatorski :obama:

Opublikowano

Czym?

uh uh uh

Mario Odyssey

Splatoon 2

Xenoblade 2

SMT V

uh uh uh uh no jakimi grami ja nie wiem

No fajnie, tylko SMT i Xeno chyba mają nikłe szanse na to,że wyjdą w tym roku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.