Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

typowy fan nintendo ktory juz ma 4 preordery na switcha, tak na wszelki wypadek

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 681,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

ac17e809a2302e4309dff943e85f8f13.jpg

Co te nintendofagi.

Opublikowano

typowy fan nintendo ktory juz ma 4 preordery na switcha, tak na wszelki wypadek

Dlatego nadal nie jestem przekonany co do switcha, byłbym w jednym community z ludźmi takiego pokroju.

Samce alfa? Tylko na xboxie

Opublikowano

50dolcow rocznie za community na komorce na proxy ustawionym na kanade - no deal zycia

Opublikowano

Path of Exile wychodzi na Xbona, boty pewnie nawet nie wiedza jaka bombe dostaja. To jest tytuł na 9+.

Możecie teraz skutecznie szkalowac klapów, że u sony tylko gierki dla debili press X to Jason a u was w tym roku RPG dla nadgraczy i RTS (padowy ale zawsze).

Opublikowano

klapy pewnie oblizują tak figurke kratosa

Opublikowano

tyle action/ slasher/ brawler/ j/rpgowego dobra z kkw = press x to jason. :yao:

nie dla psa pomarańcza, dla pana to 

Opublikowano

tyle action/ slasher/ brawler/ j/rpgowego dobra z kkw = press x to jason. :yao:

nie dla psa pomarańcza, dla pana to

Ale nie do Ciebie piszę tylko do botów. Daj sie im troche podbudować psychicznie co?

A jRPGi były fajne jak sie miało 13 lat. Teraz to jest cringefest większy od chinskich bajek.

Opublikowano

Persona ma akurat GOTY stylistykę i klasyczny, turowy system walki na osobnej arenie, choć nie jest to typ przygody dookoła świata z ratowaniem królestw. Przynajmniej jak patrzę na ten art design postaci, to nie mam ochoty rzygać.

Opublikowano

Te headsety do sony to zawsze była sra.ka.

Jakiekolwiek turtle beache deklasują te pseudo słuchawki sprzedawane przez znaczek sony. Za jakość ostatnich goldów to był opłuł inżynierów co włożyli do środka tak słabe podzespoły, do tego za taką cenę. 

Edytowane przez oFi

Opublikowano

50dolcow rocznie za community na komorce na proxy ustawionym na kanade - no deal zycia

Aplikacja playstation na telefony to mistrzostwo świata XD trzeba ściagnąc dwie aplikacje DWIE YEBANE APLIKACJE, by napisać do kogoś wiadomość XD działają jak guwno, crashują się gdy przełączy sie apke w locie. pewnie lepiej działa na xperii XDDD NA ANDROIDZIE XDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

No też nie wiem po ujj to zrobili - w starej wersji było all in one. A teraz zrobi jak w tym z(pipi)anym FB.

Opublikowano

Apka psn chuyowa, nawet voice chatu nie ma.

Opublikowano

Sony dyma znów kiepskimi słuchawkami... tak trudno zrobić dedykowany headset?

https://www.engadget.com/2017/01/14/playstation-platinum-wireless-headset-review/

Mi się stare sony 2.0 do końca rozwaliły wczoraj. Pęknięte były od kilku miesięcy ale na taśmę skleiłem i działały no ale teraz bateria nie trzyma mocy dłużej jak 15 minut. Czyli coś tam w środku się siekło a tego już nie naprawię. Słuchawki na śmietnik chyba dzisiaj wyrzucę bo i co z nimi zrobię?  Kupiłem sobie zwykłe hyper cloudy za ok 200 zł kilka miesięcy temu i niebo a ziemia w porównaniu z tymi od sony. Ja tu nawet nie porównuje ze słuchawkami za 1000 zł a z budżetowymi słuchawkami. Lepsze brzmienie nawet na ps4 pod pada podpięte, o niebo lepszy mikrofon no i zbudowane z lepszych części. Nic nie strzyka i nie boję się że za 5 minut pękną :D

Opublikowano

No ale te Sony to też taka budżetówka za 300 zł Więc o co kaman? :D No ten HS imo to powinien max 150 zł kosztować bo ani to nie brzmi dobrze (basy płytkie) ani jakość wykonania nie powala.

Opublikowano

Blant musial napisac ze dzis powtarzam dzis wyrzuca sluchawki na smietnik o to kaman.

Opublikowano

ps4 ciagle w szafie? 

Opublikowano

No nic nie pisal ze dzis wyciagnal z szafy wiec chodzilo pewnie o same sluchawki ze dzis wyrzuci na smietnik.

A nie czekajta dementuje widzialem ze gral w Yakuze 5 :banderas:

Opublikowano

Yakuze 5 na ps3 i to pożyczonym facie premierowym :D Ps4 bezpiecznie w szafie jeszcze przez tydzień:D

Opublikowano

alez beda posty jak mu sie ta plejka w końcu rozyebie na premierę yakuza zero :banderas:

Opublikowano

jeszcze tydzień w szafie, ale emocje :obama: 

Opublikowano

:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.