Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

dziś minęły 2 tygodnie od skasowania Scalebound - czy w związku z tym są jakieś obchody półmiesięcznicy na forum?

Przypominam, że #spencerniewiedział 

Opublikowano

Podobno nie kopie się leżącego.

Opublikowano

Boty grają w jedną grę od pazdziernika 2015 i wmawiają jeden drugiemu ze to najlepszy fps w historii. Smutne jest życie bota.

Opublikowano

To jest ten kolega Czarka co go zruchal w dupę? Bo ja tutaj widzę ostry ból dupy XD

Opublikowano

dziś minęły 2 tygodnie od skasowania Scalebound - czy w związku z tym są jakieś obchody półmiesięcznicy na forum?

Przypominam, że #spencerniewiedział 

w sumie to już zapomniałem o tej grze

Opublikowano

vizir i suchare pod jedna koldra spia, przeciez to od razu widac po jakosci ich postow

Opublikowano

odpowiedz na twoim poziomie, nie zebym sie nie spodziewal

Opublikowano

Xboty jak obrażają

Opublikowano

Wacuś Switch już zamówiony czy znowu nikt nie może sprostać do standardów Sony???

Opublikowano

Ja za podobne teksty dostałem przerwę w CW.. Ale ok, nie będę robić dramy, jaka Ostatno modna na pol$kim Jutubie.

Ja zaczynałem multi w halo od części 5, i z początku baty szły bardzo, aż bardzo.. Ale po zmianie czułości kontrolera (halo jest pod tym względem specyficzne, im mniejsza czułość, tym lepszy skill), z meczu na mecz, coraz lepiej mi wychodziło. Halo ma ta przewagę, że każda wygrana, baa, każdy kill daje ogromną satysfakcję, w porównaniu do daleko nie szukać cod, battlefield.

Według mnie, halo jest najbardziej wymagającym fps pod multi na konsole.

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Ja za podobne teksty dostałem przerwę w CW.. 

Ja tylko sprostuję bo widać nadal nie dotarło xD - dostałeś przerwę od CW przez teksty POZA CW :lapka:

Opublikowano

Kyo, surowy, ale sprawiedliwy :obama:

Opublikowano

Całe 24h bez CW. JAK RZYĆ ?!?!?!?!/11111

Opublikowano

ZAMACH NA PRAWA OBYWATELSKIE 

Opublikowano

[zdejmuje_blachy]

Jak dla mnie to możecie się tutaj pozabijać :D Będzie spokój na forum i mniej "roboty" :D

[/zdejmuje_blachy]

Na moje nieszczęście nie wszyscy podzielają ten pogląd :(
Opublikowano

Ja za podobne teksty dostałem przerwę w CW..

Ja tylko sprostuję bo widać nadal nie dotarło xD - dostałeś przerwę od CW przez teksty POZA CW :lapka:
Może źle rozumiem, ale skoro w temacie ZW, pisalem nie na temat, to dostałem przerwę w CW,.. Może zbiegły się te 2 tematy i powstało nieporozumienie.

Można się licytować.. Co gorsze :

Zapinać twoją starą, czy Dymać w kakaowe oko.

Miałem gorszy dzień, przepraszaM za drame.

Równie dobrze można obrażać xone, w dziale Smakoszy, bo jak zobaczyłem konsole w Media, to miałem ochotę puścić pawia... (pipi), nie chce się kłócić, bo jest paru fajnych użytkowników, którzy potrafią pisać praktycznie w każdym dziale, a bardzo lubię ich czytać

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

oj gorszy dzień to masz codziennie

Opublikowano

zapinac twoją stara w kakaowe oko

musialem

Opublikowano

zapinac twoją stara w kakaowe oko

musialem

Spoko, wiem że przeszedles z zielonej strony na niebieska, i możesz mieć czasami niedo(pipi)anie Mózgowe, ale szanuje za pomysł.
Opublikowano

a ten znów obraża ludzi xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.