Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

emulatorowcy xdd gorzej jak telefoniarze

ale jakby było można na trójnog to byś pograł nie xD?

nie

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

za dużo pięknych exów 10/10 do ogrania na konsolach

Opublikowano

emulacja na pc ratunkiem branży. dobrze że wspieracie dobre gry chłopaki

ta branża i tak jest już martwa

odpowiem tak jak na to zasługujesz

db0.gif

Opublikowano

kolejna chińska gierka o zbieraniu psich kup i dotykaniu uczennic?

Nie dzięki. Tylko poważne gry z USA i Europy 

no i Nintendo

Edytowane przez gekon

Opublikowano

emulatory = piraty

najgorsze ścierwo

no ale rozumiem uzytkownik gekon ma zrzucone biosy i obrazy oryginalnych gierek

Opublikowano

Tylko poważne gry z USA i Europy 

no i Nintendo

ta branża i tak jest już martwa

Opublikowano

emulatory = piraty

najgorsze ścierwo

no ale rozumiem uzytkownik gekon ma zrzucone biosy i obrazy oryginalnych gierek

No niestety, piractwo to syf, dlatego teraz będę blacharzem i nintendofagiem w jednym i już zamawiam Wii U.

co nie zmienia faktu, że mario kart w 4k i 60 fps na najlepszym możliwym padzie daje radę.

Wii U to jedyna konsola, która zasługuje w tej generacji na to miano. W sumie mogłem poczekać z miechy na obniżkę jak wejdzie Słicz, ale dość mi się śpieszyło, a i tak sprzęcik nie jest drogi. 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że WiiU było przez ostatnie lata stosunkowo drogie, gdy było produkowane, to teraz jak produkcja zakończyła się już jakiś czas temu, to ceny mogą wręcz rosnąć, a nie maleć. Chyba, że mówisz o jakiś przechodzonych używkach.

Opublikowano

Ninny chce być teraz takim Apple w branży gier. Ceny ich gier i akcesoriów na premierę to gruba przesada.

Opublikowano

Wii U jedyna prawdziwa konsola tej generacji.

-darmowy online

-wkładasz płyte i grasz

-praktycznie brak patchy

-świetny line up 1st party tytułów (i kilka pereł od platinum)

-gry z kanapowym co-opem na 4 osoby

szkoda, że nikt jej nie kupił

Opublikowano

Ze zniczem będzie jeszcze gorzej. 

Opublikowano

Switch w pierwszym roku już jest lepszy niż wiiu, ps4 i x1 przez pierwsze 3 lata także tego :lapka:

Opublikowano

dzień dobry forumku

Jadąc do pracy metrem, w najnowszym PIXELu przeczytałem sobie wywiad z Gregorym Laundenem odpowiedzialnym za prowadzenie narracji w Quantum Break i powiem, że strasznie nahajpował mnie na danie tej grze drugiej szansy. Czy QB jest grą dobrą? Nie do końca. Czy się przy niej nudziłem? Zdecydowanie nie. Czy Remedy pokazało, że dalej jest leaderem branży jeśli chodzi o prowadzenie fabuły w swoich grach? Absolutnie TAK! 

Jasne, że QB i MS dały dvpy z brakiem tłumaczenia, niespodzianką w postaci portu na PC i ogólną siódemkowością tej gry, ale do cholery, przecież to Rememdy! Twórcy klimatycznego Alana Wake'a i najlepszych części przygód Maxa Payne! Podwinęła im się noga, ale fakt, że tworzą właśnie nowe IP (zapewne na Scorpiona) sprawia, że dostaję wzwodu.

nie tracę nadziei, tylko XBOX

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

W dymaniu was cenami i ilością akcesoriów na start na pewno bije wyżej wymienione konsole.

Opublikowano

Ale Remedy już nie będzie robiło exow dla MS, a nowa gierka ma być jakaś multiplayerowa xd

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Nie no, szanujmy się Rayos: Mario i Zelda, których to kontynuacje zobaczymy pewnie na następcy Switcha + kilka konwersji to naprawdę nie jest powód do dumy. Grać na samym Xboxie lub PS4? Da się, ale zawsze lepiej mieć jakąś alternatywę. Grać na samym Switchu? Powolna śmierć głodowa z braku gier. :lapka:

Ale Remedy już nie będzie robiło exow dla MS, a nowa gierka ma być jakaś multiplayerowa xd

Jakiś link? W wywiadzie podano, że Remedy po QB zaczyna prowadzić developing dwutorowy. Nie widzę powodu by kiedyś takim projektem nie miałby być ekskluzywny Alan Wake 2.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Switch w pierwszym roku już jest lepszy niż wiiu, ps4 i x1 przez pierwsze 3 lata także tego :lapka:

No i powiem, ze zastanawialem sie ostatnio co moj syn moglby opcjonalnie dostac od babci na urodziny( prosila o pomoc przy wyborze tarbleta -___- powiedzialem jej, ze to nie wchodzi w gre i niech celuje w 3dsa albo vite albo switcha) i wlasnie SWITCH okazuje sie byc za(pipi)istym wyborem. Luzne gierki, grane we dwoch lezac w lozku....  to bedzie za(pipi)ista zabawa i tym mnie maja. Ta konsola chociaz nie zachwyca grami na start ma taki za(pipi)isty potencjal jak to wszytsko poskladac do kupy- kanapowe co-opy, handeheld i stacjonarka, dzieciaki pokroju Rayosa czy mojego piecioletniego synka beda wniebowziete

Opublikowano

Nawet klapy nie są tak zaślepione swoim plastikiem. :lapka:

Ta konsola na start poza Zeldą nie oferuje zupełnie NIC. Nie ogarniam jak można się tym jarać od samego początku.

Poczekać jakiś czas i zobaczyć jak sytuacja będzie się rozwijała, to rozumiem. Jak kilka dobrych gier na to wyjdzie - sam pewnie kupię. Takie ślepe entuzjastyczne podejście świadczy jedynie o niedoborze szarych komórek. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Wezyr

http://www.remedygames.com/remedy-goes-multiplayer/

A QB to była kupa z fajnym strzelaniem i zabawa mocami ale ciągle kupa której bliżej do Orderka niż Uncharted. Na siłę wsadzony rozwój postaci, a grę i tak można przejść za jednym posiedzeniem z przerwą na siku. Do tego ten serial i czytanie ściany textu w notatkach xd. Dobrze że Remedy to niezależne studio bo Spencer już by pewnie ich zamkną.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

remedy najlepsze w prowadzeniu fabuly?

nie wiem czy by sie na top10 zalapali

Opublikowano

xD to samo odyebało Epic Games po Gearsach 3. Gearsy [*]

Opublikowano

Nawet klapy nie są tak zaślepione swoim plastikiem. :lapka:

Ta konsola na start poza Zeldą nie oferuje zupełnie NIC. Nie ogarniam jak można się tym jarać od samego początku.

Poczekać jakiś czas i zobaczyć jak sytuacja będzie się rozwijała, to rozumiem. Jak kilka dobrych gier na to wyjdzie - sam pewnie kupię. Takie ślepe entuzjastyczne podejście świadczy jedynie o niedoborze szarych komórek. 

dlatego mowie, ze pierwszy rok, a nie start. start jest (pipi)owy po calosci dlatego najwczesniej konsole biore pod koniec roku 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

remedy najlepsze w prowadzeniu fabuly?

nie wiem czy by sie na top10 zalapali

Jestem arcyciekawy kto byłby w Twojej topce w takim razie, bo musieliby być to sami mistrzowie wirtualnego pióra.

W topce ma pewnie last guardiana i final fantasy xv :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.