Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Oby drugi kciuk ci odlecial

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Mendrek jeszcze dopisz jak juz dzis na fali jestes bo inni nie wiedza ze gardzisz tez Wiedzminem 3 i nigdy nie grales i nie masz zamiaru zagrac w RE4.

Opublikowano

Zdecydowanie najgorsza rzecz jaką przeczytałem w tym roku - dzięki Mendrek.

Opublikowano

kult RE4 zawsze pozostanie dla mnie tajemnica

Opublikowano

o f: nv 2 bedzie

ta generacja jest zayebista

Opublikowano

zalezy jeszcze kto bedzie robic

Opublikowano

podobno obsidian

tak wyczytalem na ppe.pl

Opublikowano

Nie gardzę Wieśkiem 3, bo czeka na swoją kolej. Do RE 4 mnie nie ciągnie, bo grałem w 5 która jest na bazie 4 tylko ma najlepszy coop zeszłej generacji, Alberta Weskera i klimat Somalii. No ale może kiedyś się przełamię, już parę razy było w koszyku.

New Vegas 2? Oj, chyba wezmę na premierę. Obsidianowy New Vegas jest wielokrotnie lepszy od Bethesdowego, bo ma mocny klimat poprzednich Falloutów. Tylko czemu New Vegas znowu? Ten temat powinien być zamknięty i powinni zabrać się za jakieś inne miasto ;)

Opublikowano

bedzie new orlean, mam przecieki od maciomaniaka

Opublikowano

W momencie kiedy przeczytałem co Mendrek napisał o Yakuzie to skisłem, zżółkłem, zwiędłem i opadłem...

Opublikowano

To samo mialem raz na party z Mendrkiem jak wbil z nienacka.

Ujme tak potrafie sluchac (pipi)enia pijanego Yano nawet jak sie zapetla bo 8 lat pracowalem z pijanymi klientami wiec mi sie mozg automatycznie wycisza na pijacki belkot.

Ale przy takim Mendrku to sie poddalem po 10 min jak zaczal gadac swoje banialuki o gierkach, wszyscy karpie walneli i zaczeli mowic co ty Mendrek (pipi) a ja go od razu wyciszylem w ustawieniach.

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

A ja wtedy pamiętam że założyłem się sam ze sobą o to, że pierwszym któremu pęknie pupa będzie Zetta, czarny koń plebiscytu pękających pup. Wygrałem! ;)

Opublikowano

Japa, zwykły użytkowniku! 

Opublikowano

a tak na marginesie to gdzie sie podziewa Yeti? Dawno nie (pipi)al zadnego bota w CW

zaczynam tesknic...

Opublikowano

mendrek zeby poczuc sie zwyciezca musi sie zakladac sam ze soba

a i tak podobno czasem przegrywa

Opublikowano

Boty już odliczają czas do zapowiedzi Skarabeusza, bo czekają na kolejne 3 gry które zapewne wprowadza powiew świeżości do ich świata growego.

Użytkownicy ps4, toną w sztosach growych, tyle premier, tyle dobrej jakości.

Pełna dominacja Sony, od zawsze na zawsze.

Opublikowano

Jestem ciekaw co poza Forza 7 i Halo 6 pokaze MS na E3.

Crackdown 3 to pewniak ale nikogo.

Sea of Thieves nikogo.

Zakladajac najbardziej optymistyczny scenariusz pokaza nowego Conkera, nowe PGR (zerowa szansa, wiem) i Ori 2.

No gurwa tutaj nawet nie ma czego wymyslec jesli chodzi o gry. xD

Opublikowano

A ex od from software?

Opublikowano

Mnie uradowałby nawet remake Otogi. Pamiętam, że designersko ta gra niszczyła światy.

Suteq: na pierwszym Xie mieli kilka ciekawych tytułów, które warto byłoby odświeżyć. Jest z czego przebierać, tzn. byłoby gdyby MS miał jaja podjąć się czegoś innego niż HaloForzaGearsy.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Mnie uradowałby nawet remake Otogi. Pamiętam, że designersko ta gra niszczyła światy.

Tego nikt na xboxie by nie kupil.
Opublikowano

Co im szkodzi spróbować, zwłaszcza jak sprzedaż Xa poleci na łeb na szyję to ktoś zrozumie, że Boty też potrzebują dopieszczonego singla. Jeśli na Scorpio mają karmić graczy tym co pojawia się do tej pory na One i liczą, że wystarczy 4K to k.rvaaa kisnę z łbów.

Bardziej, niż pieniędzy i zysków ze sprzedaży MS i Xbox potrzebuje poprawy wizerunku. Nie wiem jak można było doprowadzić do zmiany sytuacji tej z X360 na tę One'ową. Nie rozumiem tego.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Trzecia odnoga serii Forza i spin-off Gearsow.

Po co komu więcej?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.