Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Co ciekawego wyszło na xboxie w ostatnich trzech latach że boty tak szarżują z wysmiewaniem line upu sony?

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 652,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

nie wyśmiewają. ogłaszają remis

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Opublikowano

Bonsai będzie giercował w 720p xD

Ja też ale dzięki posiadaniu xboxa one jestem przyzwyczajony. Nioh tylko w 60 fps kto wybierze 30 dla lepszej grafiki to podczłowiek 

Opublikowano

Ja też ale dzięki posiadaniu xboxa one jestem przyzwyczajony. Nioh tylko w 60 fps kto wybierze 30 dla lepszej grafiki to podczłowiek 

Można powiedzieć, że jesteśmy zahartowani. Ciężkie warunki kształtują charaktery.

Opublikowano

Gralem wczesniej na Xbonie wiec jestem juz przyzwyczajony do zwierzecych standardow, tutaj bedzie o tyle dobrze ze chociaz 60 klateczek jest :obama:

Opublikowano

Ta noszenie drabiny wyscigi w deszczu i 2 darksoulsy ze zmienionymi teksturami leeeeecę po pro. Żeby nie było na xsyfie to samo gófno wiec mamy remis w CW XD 

ależ to rozgrywka i klimacik są przekozackie. dzięki takim gierkom VI generacja była najlepsza <3

a ci się srają o cyferki xDDD 

A dopiero co pisałem że nagle cyferki przestały sie liczyć dla klapkow teraz tylko klimat i fun z gry

zawsze optowałem za fpsami kosztem rozdziałki więc coś ci poyebało ziomek

also sugerowanie że BB, Nioh, Yakuza 0, Nier, oraz TLOU R i U4 to ten sam poziom co na bonerze. xd no ale to klapy majo klapy

Tak BB i Nioh praktycznie identyczne w założeniach gameplayu do DS, w Niera to pograja moze 3 osoby na forum,TLOU R remaster gry z PS3 XD mega sztos godny kupna bo kto chciał to nie ograł na PS3, U4 ładna wydmuszka nic wiecej ale to tylko moje zdanie.

Tylko ta Yakuza jako tako ratuje tą liste wypaśnych eksów.

Tak samo mozna by liczyć z Xbonem Forzahalogearsy + gry z x360. Ot taka licytacja u kogo mniej śmierdzi kupą.

Opublikowano

Nioh 87 na metacritic po 23 reckach :obama:  

ale 90 chyba nie przebije

Opublikowano

Dominacja jak za czasów PS2 :banderas:

kudlaty, nie porównuj szamba do perfumerii. Niech ten x-śmieć dostanie chociaż jedną grę na miarę BB, Nioh czy U4.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

No przez 3 lata było lepiej. Przypominam, że obecna generacja nie zaczyna się w okresie styczeń-marzec 2017, a jednak trochę wcześniej, bo z końcem 2013 r.  :reggie:

przeciez mamy beke z xone od konca 2013 roku 

Opublikowano

Dominacja jak za czasów PS2 :banderas:

kudlaty, nie porównuj szamba do perfumerii. Niech ten x-śmieć dostanie chociaż jedną grę na miarę BB, Nioh czy U4.

Wszyscy siedzimy w szambie tylko cześć z was jeszcze tego nie widzi,takiej biednej a raczej huyowej generacji to ja jeszcze nie pamiętam. 

Opublikowano

No przez 3 lata było lepiej. Przypominam, że obecna generacja nie zaczyna się w okresie styczeń-marzec 2017, a jednak trochę wcześniej, bo z końcem 2013 r.  :reggie:

przeciez mamy beke z xone od konca 2013 roku 

Beczunię śmiechu to mieliśmy z Sory, az do teraz :yao:  ZERO wyścigów, bo czyż można w ogóle zaliczać do klasyfikacji krapa na 7? ZERO fps-ów, bo czyż w ogóle można mówić o Killzłomie Szadąfą? Pamięta ktoś w ogóle o tej grze? Ja muszę na Wikipedię zajrzeć, żeby się dowiedzieć co "to" w ogóle było. Po stronie dokonań jedynie Kapiszony 4, graficzna wydmuszka, seria zakończona, nie ma jej. Jeszcze jakieś popłuczyny na jesień i o Drejku-Dałnie możemy na zawsze zapomnieć, no chyba że za kontynuację zabiorą się twórcy Knacka 2, jak już go skończą :pawel:  Co jeszcze po stronie konsonansów? Modyfikacja do Dark Souls :kaz:

Beczka uciechy z tej chińskiej firemki skończyła się dopiero teraz, ale nie z powodu działań jej samej. W sukurs przyszły firmy obce, które były uprzejmie podarować tej platforemce Yakuzę oraz za moment Ni-oH, więc dopiero TERAZ można powiedzieć, że podśmiechujki z Sony się kończą. Długo to trwało, nie powiem :rotfl:

Opublikowano

nawet jak na poziom wc jestes strasznie głupi

Opublikowano

Tak BB i Nioh praktycznie identyczne w założeniach gameplayu do DS, w Niera to pograja moze 3 osoby na forum,TLOU R remaster gry z PS3 XD mega sztos godny kupna bo kto chciał to nie ograł na PS3, U4 ładna wydmuszka nic wiecej ale to tylko moje zdanie. Tylko ta Yakuza jako tako ratuje tą liste wypaśnych eksów.

Ten sam dodatkowy chromoson, co napisać że założenia pvp COD są takie same co Halo, więc nie warto zawracać sobie głowy tym drugim (kiedyś traktowałem to jako dobry trollink, ale rzeczywistość jest dużo gorsza). O tu jest dobry przykład:

Myślałem, że FS zrobi typową kalkę Soulsów bez większych zmian bądącą jedynie odcinaniem kuponów tylko pod zmienioną nazwą. Jakże wielce się myliłem. Owszem, sam szkielet to Soulsy ale jest tam tyle zmian, że czuć powiew świeżości.

Dalej robi się jeszcze śmieszniej, bo pada argument o wziętą z dupy liczbę zainteresowanych danym tytułem, bez raczenia choćby zajrzeć do postów w dedykowanym temacie, które temu przeczą - jakby zresztą miałby to być argument za jakością samej produkcji :pawel:

I generalne podsumowanie, z którego wypływa że 90% wymienionych autor zna co najwyżej z shit postingu w wojnach konsolowych. Ja wiem że ten temat wypacza obie strony, ale kurde bez przesady. No ale klapy
Opublikowano

nawet jak na poziom wc jestes strasznie głupi

Inwektywy, więc wszystko jasne. Dupa pęka, psychika słabuje itp itd...Normalne u klaperii...

Opublikowano

Jak tam Czaruś? Kolega już wymasowany? 

Opublikowano

Jak tam Czaruś? Kolega już wymasowany? 

Japa klapie!

Opublikowano

Tak BB i Nioh praktycznie identyczne w założeniach gameplayu do DS, w Niera to pograja moze 3 osoby na forum,TLOU R remaster gry z PS3 XD mega sztos godny kupna bo kto chciał to nie ograł na PS3, U4 ładna wydmuszka nic wiecej ale to tylko moje zdanie. Tylko ta Yakuza jako tako ratuje tą liste wypaśnych eksów.

Ten sam dodatkowy chromoson, co napisać że założenia pvp COD są takie same co Halo, więc nie warto zawracać sobie głowy tym drugim (kiedyś traktowałem to jako dobry trollink, ale rzeczywistość jest dużo gorsza). O tu jest dobry przykład:

Myślałem, że FS zrobi typową kalkę Soulsów bez większych zmian bądącą jedynie odcinaniem kuponów tylko pod zmienioną nazwą. Jakże wielce się myliłem. Owszem, sam szkielet to Soulsy ale jest tam tyle zmian, że czuć powiew świeżości.

Dalej robi się jeszcze śmieszniej, bo pada argument o wziętą z dupy liczbę zainteresowanych danym tytułem, bez raczenia choćby zajrzeć do postów w dedykowanym temacie, które temu przeczą - jakby zresztą miałby to być argument za jakością samej produkcji :pawel:

I generalne podsumowanie, z którego wypływa że 90% wymienionych autor zna co najwyżej z shit postingu w wojnach konsolowych. Ja wiem że ten temat wypacza obie strony, ale kurde bez przesady. No ale klapy

Poczekamy zobaczymy ileż sztuk tego Niera kupią te osoby piszące w temacie juz naczelne klapki pokazywały nie raz jak doceniają swoje eksy na silne 6-7/10. Natrzaskaja fap postów z gifami i czekaja na oferty psplus moze kiedyś tam dana gra trafi XD

A gier na PS4 ograłem więcej niz niejeden klap gotowy zesrać sie za kawałek krzemu. Ale U4 faktycznie nie przeszedłem oddałem gre po 2h grania taki hicior imo.

A czy ty koneserze gier ograłeś pierwszego Niera czy pucujesz sie dopiero od tej częsci bo teraz to eks sony.

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

NO ODPOWIEDZ KLAPIE YEBANY

Opublikowano

MS sie juz nie(pipi)i,anuluje gre zanim ja zapowiedza

Obsidian on why their Microsoft published XB1 RPG Stormlands got cancelled

"It comes down to budget and it comes down to having a champion [at Microsoft]," Urquhart said on the latest episode of our monthly interview show IGN Unfiltered. "I can see games that had champions and weren't canceled until $80 million were spent.... There's games that had a $10 million budget and had a champion and ended up the budget was $60 million and it shipped."

Urquhart went on to explain that when you're making a big-budget game, "there has to be someone at the publisher" who can defend the project and assure the higher-ups the game is going to be good. In the case of Stormlands, unfortunately, Obsidian didn't have someone like that to champion the game at Microsoft.

"There has to be someone with that attitude and the ability to defend the game," he added, using Baldur's Gate as an example of how important it was for them to have someone to champion the game at Interplay when poor European sales forecasts were going to negatively impact its success in American markets. "For a game to truly be big, it often has to be pushed and it has to have ads and PR," he explained.

Urquhart concluded by saying: "Why did Stormwinds get canceled? Stomwinds got canceled because we didn't have an advocate."
Opublikowano

Od premiery 16 sztuk chińskiej niszowej gierki w zakupach growych mniej więcej tyle co cały nakład halo wars 2 na Polskę ale tak klapy nie kupują gier na premierę tylko tasują się do gifów :dynia:

Opublikowano

Od premiery 16 sztuk chińskiej niszowej gierki w zakupach growych mniej więcej tyle co cały nakład halo wars 2 na Polskę ale tak klapy nie kupują gier na premierę tylko tasują się do gifów :dynia:

To powód do dumy 16sztuk pewnie z 90% tego co zostało kupione w pl przy o wiele wiekszej ilosci konsol w domach. Wygrałeś zaorałeś mnie XD Wy czytacie to co piszecie czy tak tylko klepiecie w klawierke i liczycie że ktos wam przytaknie?

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

@kudłaty88

Innej odpowiedzi nie spodziewałem się usłyszeć i oczywiście wierzę na słowo. Zapodasz gamertaga niedowiarkom?

Btw jak dam fotkę pierwszego Niera, do zakupu którego doprowadziły przekozacki zwiastun "dwójki", oraz spusty od nie byle kogo, bo hejterów jrpg, w osobie Wezyra i Czarka, wygram dyskusję i przyznasz że argument o 3 kupujących na krzyż to sroga inwalida?

Wszyscy narzekacie jakie to współczesne, duże gry sa czerestwe, janusz friendly i w ogóle bez duszy, a jak wychodzą tytuły odwołujące się do golden age gamingu vide Automata, Nioh, Persona człowiek ma ochotę napisać tylko:

JEBAĆ GRACZY. 

Opublikowano

Jakie gierki :fsg: te gnoje od xboxa mogą o takich pomarzyć.

Opublikowano

@kudłaty88

Innej odpowiedzi nie spodziewałem się usłyszeć i oczywiście wierzę na słowo. Zapodasz gamertaga niedowiarkom?

Btw jak dam fotkę pierwszego Niera, do zakupu którego doprowadziły przekozacki zwiastun "dwójki", oraz spusty od nie byle kogo, bo hejterów jrpg, w osobie Wezyra i Czarka, wygram dyskusję i przyznasz że argument o 3 kupujących na krzyż to sroga inwalida?

Wszyscy narzekacie jakie to współczesne, duże gry sa czerestwe, janusz friendly i w ogóle bez duszy, a jak wychodzą tytuły odwołujące się do golden age gamingu vide Automata, Nioh, Persona człowiek ma ochotę napisać tylko:

JEBAĆ GRACZY. 

Przyznam ze argument o 3 kupujących to inwalida jak na pchlim będą choć dwie sztuki. Z tym ograniem gier na Ps4 to sie sam zaorałem bo nijak tego udowodnić nie mogę,tak sie składa ze wiekszośc moich znajomych ma kombo Ps4 i pc wiec co miałem ograć to ograłem na pożyczonym sprzęcie. :reggie:  :trap:

Opublikowano

ps4 xboxem 360 tej generacji

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.