Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

No, gdybym szukał ozdoby a nie konsoli z grami, to pewnie bym wzial xbona slimke.

Edytowane przez Shen

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 652,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Vita i xbone nie maja gier to chociaz wygladem troche nadrabiaja.

Opublikowano

Wiesz, szukałem konsoli i wybór był jeden, zielona mac. Posiadając przez lata X360 przyzwyczaiłem się do marki, lubię Halo, cenię Forze Horizon, a multiplatformy mogę ograć na czymkolwiek, bo mnie grzeje czy to 900p czy 1080p, na moim ukochanym 27" monitorze i tak wszystko tak samo wygląda. PS4 (i tak pewnie pro) bierze na pewno prędzej czy później któryś z braci, więc i te 2 exy Sony się ogra.

Opublikowano
Vita i xbone nie maja gier to chociaz wygladem troche nadrabiaja. 

Jak chce sobie pooglądać to mogę isć równie dobrze do MM a nie jeszcze pieniądze na to xdd

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

Analogiczna sytuacja z PS3 i Vitą. Sony czasy designu PStwo ma dawno za sobą, niestety.

Pierwsze ps3 60 GB to byl pieekny elitarny  sprzet ;] potem zaczeli ciac koszty ;/

przeciez Vita to czysty sex, oczywiscie fat, bo slimka wyglada gorzej od PSP 

Obie są cudne. Może doprecyzuję: od czasów PS2 Sony robi brzydkie Slimki swoich sprzętów (PSP S&L może być wyjątkiem).

Opublikowano

ten bialystok bez kitu zaglebie xboxa w pl, amerykanie baze jakas tam maja czy co?

Opublikowano

Ryzy i jeszcze ze wsi z bialorusi, stolica uprawy ziemniaka xddd

Opublikowano

the polish capital of xbox and potato

Opublikowano

W tamtych stronach bieda więc nie dziwota że Xbox jest grany

Opublikowano

Walicie cytatami i tabelkami o konsolach, więc macie o ziemniaku  :taknieco: .

Najwyższe plony  uzyskano w województwach: opolskim (376 dt/ha), lubuskim (313 dt/ha), zachodniopomorskim (309 dt/ha) i śląskim (300 dt/ha), a najniższe w podlaskim (224 dt/ha), mazowieckim (246 dt/ha) i małopolskim (250 dt/ha).

Źródło: GUS: Wynikowy szacunek produkcji głównych ziemiopłodów rolnych i ogrodniczych w 2014 r. 

Więc z tą stolicą, jakby to dumnie nie brzmiało, to żeście pojechali.

Xbox i ziemniaki zawsze w moim serduszku.

Opublikowano

Czas się przeprowadzić do Białegostoku w takim razie . Ciepło tam macie?  Jakieś ciekawe rozrywki ? 

Opublikowano

Mońki – stolica uprawy polskiego ziemniaka

Wieś założona na początku XVI w. przez ród Mońków. Jako zaścianek szlachecki, który w 1535 r. otrzymał Mikołaj Kaczorowski, od 1795 w zaborze pruskim, od 1815 w zaborze rosyjskim. W 1881 r. zbudowano stację kolejową, przy której powstało niewielkie osiedle. W okresie międzywojennym utworzono w Mońkach parafię rzymskokatolicką, a w latach 1921 – 1935 wybudowano neobarokowy kościół projektu Stefana Szyllera. Podczas wycofywania się z tego rejonu, hitlerowcy wysadzili moniecki kościół, który odbudowano w latach 1947 i 1957-1966. Pomimo tego, że prawa miejskie Mońki uzyskały dopiero 1 stycznia 1965 r., to już w latach 1954-1975 były siedzibą powiatu.Od 1977 r. organizowane jest Święto Ziemniaka. Na początku września spokojne zazwyczaj miasteczko zmienia się nie do poznania. Przez trzy dni koncertom i zabawom nie ma końca.

Opublikowano

Oho Andreal już Białystok Trigger.

Opublikowano

Czas się przeprowadzić do Białegostoku w takim razie . Ciepło tam macie?  Jakieś ciekawe rozrywki ? 

Najlepszy stosunek jakości życia do jego ceny. Oraz świetne perspektywy na spokojną starość :cool:

http://biznes.onet.pl/na-emeryture-najlepiej-do-bialegostoku-miasto-zwyciezylo-w-amerykanskim-rankingu/5hqrqm

Opublikowano

białystok stolica ziemniaka i ostatni bastion xbona.

Opublikowano

Jestem z Białegostoku i mam PS4 Amateur i Vite i jestem z tego dumny!

Edytowane przez Kornolio

Opublikowano

Oto ziemniak na miarę naszych czasów

5728853850_a3bbb14083_z.jpg

To my tu o Mońkach czy Białymstoku, bo się gubię?

Dla niektórych to bez różnicy  :dunno:

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Graczem się nazywasz i nie wiesz skąd ten ziemniak?

portal 2

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Wezyr :facepalmz: wracaj do uprawiania ziemniakow w bialymstoku lepeij

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.