Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

sony jest spoko, yebac klapow

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 652,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Wystarczy przeczytać ostatnie trzy strony wątku o Prostaku, żeby uzmysłowić sobie skalę martyrologii klaperskiego narodu :facepalmz:  Pomijam już oczywisty fakt, że nie jest to już wyimek z forum konsolowego, a najzwyczajniej w świecie benchmark.pl :newell:

Opublikowano

Spoko czezare, to samo będzie po premierze Scorpio, gdy ludzie rzucą się na konsolę ze słabymi eksami za 600+ doljarów.

No dobra, nie będzie tak, bo się nie rzucą.

Opublikowano

to mnie najbardziej ciekawi

kto kupi scorpio

i po co

Opublikowano

No MS bedzie musial zrzucic prawdziwa bombe zeby odkrecic to co nawywijali w tej generacji

Opublikowano

Ja biorę dla Halo 6 :lapka:

Opublikowano

kto kupi scorpio

i po co

Osoba ktora bedzie chciala przerzucić sie na nowa generacje a nie  o 0,5 czy 0,7 generacji. 

Opublikowano

Przecież to nie będzie żadna nowa generacja, tak tylko na papierku mogą sobie napisać aby zielone robactwo myślało, że kupuje next gen :dynia:

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Ja biorę dla Halo 6 :lapka:

Dla mnie zmarlo po reach. W 4 single mnie juz meczyl od 3/4 dlugosci a multi nawet mi sie odpalic nie chcialo. I wcale tu nie chodzi o 343 bo na destiny tez sie bardzo zawiodlem. Chyba za duzo katowalem wczesniejsze odslony gry bungie i juz mnie wymeczyla ta formula.

Opublikowano

Przecież to nie będzie żadna nowa generacja, tak tylko na papierku mogą sobie napisać aby zielone robactwo myślało, że kupuje next gen :dynia:

Poczekaj przynajmniej klapie az konsola wyjdzie.

Edytowane przez BieŃ

Opublikowano

Nowa generacja, moze jeszcze exy na scorpio? xd 

Opublikowano

nowa, specjalna generacja

Opublikowano

jak komus sie przejadlo halogirsyforza a do ladnych multiplatform ma prosiaka to te scorpio bedzie do bc (xd) albo do crackdowna 3 czy state of decay 2

slabo i zalosnie

Opublikowano

kto kupi scorpio

i po co

ja na premierę 

bo mogę ...

Opublikowano

pozwoliła?

Opublikowano

Mam w domu gów.no4 i xboxa.(pipi)ac sony.

ja mam oba gó.wna i jeszcze trzecie nintendo, i je.bać ich wszystkich 

Opublikowano

W kwestii community na Playstation i Xboxie to niestety trzeba przyznać że od kiedy klapem został raven, soul i reszta exbotów to poziom community na obu konsolach obniżył się :/

Byłem, jestem i będę  XBOXtem, to, że kupiłem PS4 automatycznie nie zrobiło zemnie klapa a, że nie mam problemu w posiadaniu konsoli SONY wynika tylko i wyłącznie z miłości do gier, sam sobie barier nie tworze.

Opublikowano

pozwoliła?

przecież blanti wział drugi etat na prywatne konto wpadają pieniązki na scorpio i nowego geforce xD

Opublikowano

Generacja specjalnej troski tak się będzie nazywało od M$.

Opublikowano

Yebac graficzne dziffki od sony i od Xboxa.

Opublikowano

Generacja specjalnej troski tak się będzie nazywało od M$.

specjalnej troski to sie chyba twój dom nazywa

Opublikowano

Jak się striggerował  :yao:

Opublikowano

Ja czuje ze Scorpio moze ostro namieszac na rynku, beda chcieli sie odbic od dna wiec zafunduja najpotezniejsza konsole na swiecie, a dodatkowo zapowiedza niesamowite nowe gry:

Halo, Forza i Gearsy :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.