Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Chwalenie się exem który jest kalką asasynow i byciem z tego dumnym :notbad:

akurat gra dla ciebie, wszystkie AC ukonczone.
Nie jestem tobą, na iv przestałem

figaro i jak ten nioh czy yakuza . Opowiedz o swoich wrażeniach z ogrywania tych nietuzinkowych gier.

>kochaj sony

>kupuj ich gry jako używki 10 lat później

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 678,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

figaro i jak ten nioh czy yakuza . Opowiedz o swoich wrażeniach z ogrywania tych nietuzinkowych gier. 

Grałem w Yakuzę na PS3 i jestem przekonany, że i Zero jest równie porywającą grą! To samo z Nioh - ograłem wszystkie Soulsy na poprzedniej generacji, nie muszę w nic grać by posiadać wartościową opinię :buziak: :buziak:

Opublikowano

Figaro to taki gość, który wali konia w domu przed kompem a wszystkim mówi, że chodzi na dzifki.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Pierwsza większa posucha w obozie zielonych = brak konkurencji, M$ leży i kwiczy gier nie robi wycofuje się z konsol a Scropio wydają dla beki  :dynia:

Co te klapy to ja nawet...

Tą kwestie zostawmy do E3, ale coś mnie się wydaje że raczej będą wydawać dla beki jednak :dunno:

Znalazłeś w końcu frajera co od ciebie xboxa kupi ?  

liczyłem na ciebie, że kupisz żonie zamiast lampki :lapka:

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Klapy uprawiają fapowanko do FarCry Primal 2. Dzień jak codzień :yao:

Opublikowano

Pierwsza większa posucha w obozie zielonych = brak konkurencji, M$ leży i kwiczy gier nie robi wycofuje się z konsol a Scropio wydają dla beki  :dynia:

Co te klapy to ja nawet...

Tą kwestie zostawmy do E3, ale coś mnie się wydaje że raczej będą wydawać dla beki jednak :dunno:

Znalazłeś w końcu frajera co od ciebie xboxa kupi ?  

liczyłem na ciebie, że kupisz żonie zamiast lampki :lapka:

mam kupić żonie gównianą wersje gównianej konsoli ? Jakbym chciał rozwodu to może bym tak zrobił...

Opublikowano

ciekawe czy w cexie cos daja za xboxa czy maja tylko usluge przyjmujemy jak np zuzyte zarowki

Opublikowano

Dzis bylem w cexie i od chuya tych xboksów tam. Aż półek brakuje a nikt nie chce brac.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Wszystkie świerszczą to kto to ma brać? :yao:

Opublikowano

Ja to zostawiam tego xboxa w takim razie - będzie na SoD2 i gearsy do coopa, za bezcen nie bede oddawal. ;(

Ależ byłem gupi kupując te konsole xD

Opublikowano

Masz maszynkę do wstecznej kompatybilności hehe

Opublikowano

spencer jeszcze nie powiedział ostatniego słowa!

Opublikowano

spencer wlasnie dobija targu na japonskie sztosy - nioh 2, nier 3 i yakuza 0,5 juz w drodze na xboba

Opublikowano

Ja to zostawiam tego xboxa w takim razie - będzie na SoD2 i gearsy do coopa, za bezcen nie bede oddawal. ;(

na allegro spokojnie za 7-8 baniek opylisz

Opublikowano

tylko xbox i sea of thieves na premierę 

chociaż nie nie kupię bo nie będzie z kim grać. Wtedy to już nawet mazzeo przejdzie do obozu sony

Opublikowano
Aloy is a wonderful hero to play as – she’s courageous, determined, independent, and compassionate. She’s also an underdog who often finds herself lost. She experiences loss, defeat, and has a raw vulnerability to her. The truth behind the concept of a “strong female character” is that it’s not about creating a female character that always smiles in the face of adversity – it’s about creating one that has both virtues and flaws, strengths and weaknesses, and motivations and goals of her own. She’s neither a damsel in distress nor an unrealistically invincible warrior – she’s Aloy, who is multi-faceted and beautifully human.

http://www.rpgsite.net/review/5325-horizon-zero-dawn-review

Widzę polygon ma konkurencję.

Opublikowano

W tamtej generacji X360 był głównym sprzętem do grania, PS3 był tylko do exów. Teraz jest odwrotnie. Nic nowego dla multiplatformowca. Gram sobie na PS4 spokojnie, a Xboxa odpalam żeby popykać w Forzę, czy Gearsy. No, u mnie jeszcze ze względu na genialnego pada do Ona i gównianego do PS4 wolę w duże gry typu Wiedźmin czy GTA grać na Xboxie.

Opublikowano

Co jak co ale nie nazwałbym pada od ps4 gownianym. Może taki był w amateur, ale ten od prosiaczka jest świetny.

Opublikowano

SoD2 się ogra jak juz będzie na Steamie za 3 euro. :newell:

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Co jak co ale nie nazwałbym pada od ps4 gownianym. Może taki był w amateur, ale ten od prosiaczka jest świetny.

Takiego mam. I w porównaniu do pada do Xboxa albo Pro Controllera WiiU jest gówniany. Że też Sony nie wypuści normalnego pada dla graczy

Opublikowano

ds4 wydaje sie zbyt lekki i delikatny ale poza tym jest baaardzo wygodny

Opublikowano

DS4 to bardzo dobry pad z aeleganckim krzyżakiem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.