Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Cezare, bez trolowania - kupuj szybciutko PS4 z Niohem. No kórva, jak ja na takie coś czekałem. I do tego taka wiara w Tecmo powróciła, czuje mocno ze NG4 porozp.ierdala :banderas:

Odpowiedziałem na to, ale jeszcze raz powtórzę specjalnie dla Ciebie: już bym to zrobił, ale klapy wciąż prosię wykupujo. W sumie im się nie dziwie, bo nikt nie chce być bezdomnym żebrakiem...

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Mendrek, piszący o sztosach na PS4, których sam nie kupi. Deja vu z czasów PS3/X360 :p

Opublikowano

anyway, moneyhatting spęsera już wykluwa zbiory, nowa gra twórców Rogue Legacy konsolowym exem na Xboxie :/

Dobrze jest mieć PC ze stemem.

Opublikowano

Nie no, dołączę się do apelu XM, ale skieruję go do wszystkich botów. Bez hejtu, trollingu czy złośliwości. Nie posiadanie PS4 to dziś robienie sobie krzywdy. Te ostatnie sztosy (i parę innych)  z PS4 będą wymieniane jako esencja tej generacji. Przesypianie tego na innych platformach to wycinanie sobie z życiorysu gracza pięknych epizodów. Sorry, czasami dokonuje się złych wyborów - jeśli kupiliście coś innego, to odżałujcie, ale zróbcie też coś w ramach zadośuczynienia dla siebie i kupcie PS4 jak normalni ludzie ;)

spoko, odezwij się jak kupić chociaż jedną grę

Opublikowano

Jakiekolwiek 8/10 dla exa Sony to 6/10 w porywach w rzeczywistości. Zawsze 2-3 oczka dostają za grafikę.

PS to prawda

PS2 przelewy od kaza dotarły na czas

PS3 halo wars :fsg:

PS4 nie ma gier

Opublikowano

Nie no, dołączę się do apelu XM, ale skieruję go do wszystkich botów. Bez hejtu, trollingu czy złośliwości. Nie posiadanie PS4 to dziś robienie sobie krzywdy. Te ostatnie sztosy (i parę innych)  z PS4 będą wymieniane jako esencja tej generacji. Przesypianie tego na innych platformach to wycinanie sobie z życiorysu gracza pięknych epizodów. Sorry, czasami dokonuje się złych wyborów - jeśli kupiliście coś innego, to odżałujcie, ale zróbcie też coś w ramach zadośuczynienia dla siebie i kupcie PS4 jak normalni ludzie ;)

nie ps4 a ps4 pro, siara siedziec na amatorze

Opublikowano

nie ps4 a ps4 pro, siara siedziec na amatorze

Weź mu tak nie mów, jedną nerkę sprzedał, drugiej już nie może

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Mendrek, piszący o sztosach na PS4, których sam nie kupi. Deja vu z czasów PS3/X360 :P

Yakuzę Zero kupił.

Opublikowano

Mendrek, piszący o sztosach na PS4, których sam nie kupi. Deja vu z czasów PS3/X360 :P

Yakuzę Zero kupił.

Horizona pewnie na premierę wezmę, o ile w ogóle dostanę. Kto wie czy ludzie od razu nie wykupią. No ale nie chciałem psuć kabaretowej atmosfery gdy dron wypomina komuś że ktoś w coś tam na PS4 nie zagra :)

Co do PS4 Pro, a uwierzcie że mógłbym. Ale nie mam telewizora 4k. Z całym szacunkiem do tych co kupili PS4 Pro nie mając PS4, ale kupować nowy sprzęt posiadając nieco starszy, dla paru fps-ów więcej? Nie po to wychodziłem z pc szamba, żeby tam teraz jedną nogą z powrotem wchodzić ;)

Opublikowano

4k pod prosiaka? A po kiego? W 10-15 fps-ach jak zwierzę chcesz grać w tej rozdziałce? :yao:

Opublikowano

Ten temat stał się smutny po wygranej ps4. Może ożyje na chwilę na premierę switcha i wszyscy się pośmiejemy razem. Nie bawi mnie wojna pro vs amateur. To jak walka na pc lab amd vs intel czy radeon vs geforce 

Opublikowano

ozyje na e3 jak posmiejemy sie z ms

Opublikowano

Aby wycisnąć maksimum z ps4 pro i tego co sprzęt oferuje trzeba mieć tv 4k i hdr, smutne jak niektórzy budują swoje ego na konsoli która jest lepsza ale dalej siedzą na biedackich tv i udaja, że wszystko jest w porządku. To jak kupić ps4 i grać na monitorze jak cezare, no way.

Opublikowano

O widzę że lampman się przyjął :bunny:

Kiedyś byłeś mi przyjacielem gifuś ... 

Ja mam inny problem. Kupiłbym prosiaka bo mam tv 4k ale nie potrafie uzasadnić wydatku na konsole którą użyje tylko do exów.  Nawet jeżeli te exy są takie wspaniałe. Wczoraj znowu prawie kliknąłem kup teraz ale przypomniałem sobie że muszę kupić letnie opony do auta... no i jakoś mi przeszło :D

Opublikowano

to jak to jest z tymi prosiakami

u czarka nie ma jak kupic a u blanta zalegaja?

Opublikowano

Kupiłbym prosiaka bo mam tv 4k ale nie potrafie uzasadnić wydatku na konsole którą użyje tylko do exów. 

Skoro na xboksie grasz w takie arcydzieła (xd) jak call of duty, to może graj w nie na pro w lepszej jakości?

Opublikowano

blacharz roku gardzi prosiakiem bo multiplatformy ogrywa na xbox one

xd

Opublikowano

ee tam czepiacie się. Gram w gry dobrze zoptymalizowane na pc jak np wiesiek czy mass effect 4 jeżeli wersja w ea access mi przypasuje to kupie pewnie na pc. (po obadaniu jakości portu)   Nie jestem jednak idiotą aby grać w dishonored , mafie 3 czy cod'a na pc. Jak wtedy sprzedam gry po przejściu ?  No i takie dishonored i  mafia były zepsute na premierę w wersji pc a cod ,tragicznie zoptymalizowany. 

Opublikowano

Paaanie a na prosiaku jak to działa takie call of duty ojoj

Opublikowano

To jak kupić ps4 i grać na monitorze jak cezare, no way.

Bezeduuura. Mój monit ma rozdziałkę 1080p, więc jest odpowiedni do grania właśnie w takiej rozdzielczości i powiedzmy 60 fps, do czego prosiak jest predestynowany i tylko do tego i nic więcej. Rozdziałka 4k to jakieś gry drobiowe lub grafa pokroju Rez-a.

Pełne 4k w 30 fps-ach co najmniej to tylko na prawdziwym nextgenie Skorpionie, a nie half-middlegenie jak prostak :banderas:

Opublikowano

Z Xboxem starczy monitor 900p.

Opublikowano

Paaanie a na prosiaku jak to działa takie call of duty ojoj

A kto gra w CoD-a na konsoli Sony? :yao:  Jak kiedyś wraz z garstką kumpli kupiłem PS3 gdzieś tak pamiętam w listopadzie to od razu pojechałem do Oszołoma zakupić dla siebie i dla nich hurtowo sześć egzemplarzy CoD Black Ops. Widać, że już wtedy pełen entuzjazmu i nadziei chciałem przejść na niebieską stronę mocy. Niestety...nie dało się :dunno:  Po trzech tygodniach męczarni nieomal wszyscy jak jeden mąż pozbyliśmy się na allegro tego guvna i zakupiliśmy prawilne wersje na X360 :xboss:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.