Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

LocoRoco i Patapony w 4K na PRO :banderas: ależ to Sony jest dobre, ależ będzie granie :fsg:

a tak serio, to lekka beka, że zamiast stworzyć LC3 i Patapon4 (albo remaster czy cokolwiek) na Vitę, to robią proste remastery na PS4 xD 

Opublikowano

Ace Combat wychodzi na ONE/PC przecież.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ubisoft znowu dostarcza. xD

Ahhh to Ubi :cool:

Edytowane przez Bansai
:lapka:

Opublikowano

banzai, bylo na poprzedniej stronie :/ sam posty dubluje, a za byle wiekszego gifa to sypie warnami, hipokryta yebaniutki 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

ty gsr zobacz na poprzednią strone

Opublikowano

ej banasai to juz bylo

Opublikowano

kurcze, takie sa efekty nieczytania cw :[

banzai, bylo na poprzedniej stronie :/ sam posty dubluje, a za byle wiekszego gifa to sypie warnami, hipokryta yebaniutki 

ode mnie nikt jeszcze nie dostal warna za rozmiar gifa

prawdopodobnie :dog:

Opublikowano

W wielu wypadkach...

Gry dla pedalstwa&pedofilstwa

VS

Gry dla normalnych, heteroseksualnych graczy i graczy samców alfa.

To nic, że jest ich mniej :reggie:

Tak to w gruncie rzeczy widzę....

Opublikowano

banzai, bylo na poprzedniej stronie :/ sam posty dubluje, a za byle wiekszego gifa to sypie warnami, hipokryta yebaniutki

Dostałem od Squarea za 12mb warna, a tutaj często 3x większe wpadają i nic nie dostają. ;(
Opublikowano

chciałem kupić PS4 więc postanowiłem obejrzeć ten filmik, aby dodatkowo się zachęcić. 

no ale po zobaczeniu: 

multiplatformowych Ace Combat

danganronpy ( do ogrania na Vicie xD)

remasterów dawno ogranych gierek z PSP ( :dynia: )

i portów jakiś japońskich gierek z komórek 

stwierdzam ,że jeżeli tak ma wyglądać ta dominacja jak za czasów ps2, to jeszcze się wstrzymam i poczekam aż na chińską konsole wyjdzie jeszcze parę normalnych dobrych gier

Nioh, Nier 2 i Horizon? no nie wiem co tak słabo 

Opublikowano

z dominacją jak za czasów PS2

Opublikowano

Obiektywnie i bez hejtu patrząc, to obecny poziom PS4 nawet się nie zbliża do tego co działo się za czasów PS2, które rozdupczyło konkurencję świetnymi gierkami. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

obecny poziom xboxa one to ciezko z czymkolwiek porownac

dawno nie bylo tak smutnej konsoli bez ciekawej przyszlosci

Opublikowano

Mnie śmieszy fakt, że po 3 latach posuchy SONY wreszcie udało się wydać jakieś gry i już dominacja, wystarczyło tylko 3 lata poczekać xD

Wrzesień - Forza 3, październik Gears 4, grudzień Dead Rising 4, luty Halo Wars 2, faktycznie biednie jest z tym ONEm.

To, że nikogo nie interesuje Crackdawn 3, Sea of thieves, State of Decay 2 i pewno nowa Forza...nie oznacza, że poziom jest żałosny xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

W wielu wypadkach...

Gry dla pedalstwa&pedofilstwa

VS

Gry dla normalnych, heteroseksualnych graczy i graczy samców alfa.

To nic, że jest ich mniej :reggie:

Tak to w gruncie rzeczy widzę....

W twoim przypadku coś tu nie gra, bo wszyscy wiedzą co Ci kuzyn robił jak chciałeś pograć w DEMO :yao::Coolface:

Opublikowano

Nie ujmując za(pipi)istosci PS2, myśle ze mówicie tak na tamta generacje przez pryzmat nostalgii.

Opublikowano

@Soul

Nie ma co się dziwić. Obecna generacja jest tak słaba, że wystarczyło kilka gier i MS jest na kolanach, bez perspektyw na wyrównaną walkę obecną konsolą. 

Opublikowano

@Soul

Obecna generacja jest tak słaba

:pawel:

Opublikowano

Nigdy nie "obdarzę" mianem słabej generacji, która wydałą najlepszą strzelaninę w multi na konsolach ever. Nigdy.

Opublikowano

Dead Rising 4 :dynia: boty już zaczynają walczyć multiplatformą na 7 z xboxem nigdy nie było tak dobrze xd

Opublikowano

Mnie śmieszy fakt, że po 3 latach posuchy SONY wreszcie udało się wydać jakieś gry i już dominacja, wystarczyło tylko 3 lata poczekać xD

Wrzesień - Forza 3, październik Gears 4, grudzień Dead Rising 4, luty Halo Wars 2, faktycznie biednie jest z tym ONEm.

To, że nikogo nie interesuje Crackdawn 3, Sea of thieves, State of Decay 2 i pewno nowa Forza...nie oznacza, że poziom jest żałosny xD

Dead rising ? Halo Wars 2 ? Kto Ci podrzuca mocarza?

Opublikowano

Słaba generacja ? Ja tam prawie co miesiąc mam w co grać z nowości . Soul zapomniałeś o recore czyli najmocniejszym 6/10 w historii xD

Opublikowano

Dead rising ? Halo Wars 2 ? Kto Ci podrzuca mocarza?

Twój stary xD pozdrów! 

Napisałem wyżej to, że dla was te gry są (pipi)owe nie oznacza, że ich nie ma, ktoś na tym świecie kupuje te gry i dobrze się przy nich bawi, tak jak Mazzeo przy HW 2!

Edytowane przez Soul

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.