Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

obecny poziom xboxa one to ciezko z czymkolwiek porownac

dawno nie bylo tak smutnej konsoli bez ciekawej przyszlosci

wii, pierwsze lata ps3, wii u, pierwsze 3 lata ps4? 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

xbox jest smutniejszy

Opublikowano

Kermit jest nieobiektywny bo zawitał na playstation gdy już uzbierało się więcej niż dwie dobre gry xD

@Soul - klapy są zbyt ograniczone żeby zrozumieć iż można się dobrze bawić na innych konsolach 

Opublikowano

w sumie to staje sie regula

pierwsze 3 lata

360, one - spoko

ps3, ps4 - chuynia

kolejne 3 lata na odwrot

Opublikowano

Tylko że pierwsze lata PS4 to również więcej lepiej ocenianych gier niż na Xone - o lepszych multiplatformach już nie wspominając. Sami sobie w obliczu aktualnej anihilacji wybielacie przeszłość, ale statystyki nie kłamią, PS4 zjadał xboxa od początku.

Opublikowano

Ja bym się wstrzymał z ocenami Xone w latach 2017-2019 w lutym 2017 :P

Pomijam już, że dzisiaj ma premierę jak się okazuje dobre Halo Wars 2, a na resztę roku jest potencjalnie kilka innych dobrych gier, które będzie można ocenić po ich premierze. Jak wszystko wypali, to będzie kolejny rok od 2013 ze stabilnym dopływem dobrych gier od MS (3-4 na rok) i nie będzie pod tym względem ilościowo czy jakościowo odbiegać od poprzednich 3 lat na rynku, więc jak pierwsze 3 lata były "spoko" to rok 2017 siłą rzeczy też na taki się zapowiada. 

Plejstejszynowi faszyści starający się wmawiać innym, którymi grami można się jarać, a którymi nie, wypadają w tym przypadku dość komicznie. A w szczególności te podwójne standardy.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Tylko że pierwsze lata PS4 to również więcej lepiej ocenianych gier niż na Xone - o lepszych multiplatformach już nie wspominając. Sami sobie w obliczu aktualnej anihilacji wybielacie przeszłość, ale statystyki nie kłamią, PS4 zjadał xboxa od początku.

sunset rozpyerdala na atomy infamousa ale co klapy moga o tym wiedziec

Opublikowano

Oczywiście, że pierwsze 3 lata należały do ONE.

Opublikowano

To ze Voodoo Vince, Cuphead czy Phantom Dust Remaster nikogo nie obchodza nie oznacza ze z xboxem jest slabo.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

obecny poziom xboxa one to ciezko z czymkolwiek porownac

dawno nie bylo tak smutnej konsoli bez ciekawej przyszlosci

Nie no, trochę jednak ich było. Np. każdy sprzęt od MS.

Nigdy nie "obdarzę" mianem słabej generacji, która wydałą najlepszą strzelaninę w multi na konsolach ever. Nigdy.

A Wy dalej widzę strzelacie się na padach z autoaimem? 

Mnie śmieszy fakt, że po 3 latach posuchy SONY wreszcie udało się wydać jakieś gry i już dominacja, wystarczyło tylko 3 lata poczekać xD

Wrzesień - Forza 3, październik Gears 4, grudzień Dead Rising 4, luty Halo Wars 2, faktycznie biednie jest z tym ONEm.

To, że nikogo nie interesuje Crackdawn 3, Sea of thieves, State of Decay 2 i pewno nowa Forza...nie oznacza, że poziom jest żałosny xD

Dead rising ? Halo Wars 2 ? Kto Ci podrzuca mocarza?

Twój stary xD pozdrów! 

Napisałem wyżej to, że dla was te gry są (pipi)owe nie oznacza, że ich nie ma, ktoś na tym świecie kupuje te gry i dobrze się przy nich bawi, tak jak Mazzeo przy HW 2!

Ale Ty widziałeś Halo 2? Przecież takie coś to średnio rozgarnięty dev team zrobi w pół roku. (chyba że oceniamy rtsa przez pryzmat filmików, wtedy faktycznie HW2 wymiata).

Ja bym się wstrzymał z ocenami Xone w latach 2017-2019 w lutym 2017 :P

Pomijam już, że dzisiaj ma premierę jak się okazuje dobre Halo Wars 2, a na resztę roku jest potencjalnie kilka innych dobrych gier, które będzie można ocenić po ich premierze. Jak wszystko wypali, to będzie kolejny rok od 2013 ze stabilnym dopływem dobrych gier od MS (3-4 na rok) i nie będzie się pod tym względem ilościowo czy jakościowo odbiegać od poprzednich 3 lat na rynku, więc jak pierwsze 3 lata były "spoko" to rok 2017 siłą rzeczy też na taki się zapowiada. 

Plejstejszynowi faszyści starający się wmawiać innym, którymi grami można się jarać, a którymi nie, wypadają w tym przypadku dość komicznie. A w szczególności te podwójne standardy.

Dość komiczne, to jest twierdzenie że 3-4 gry na rok to spoko ilość. Nie wiem, dawno mnie tu nie było i pewnie coś mi umknęło, ale Wy serio rzucacie się tutaj jakimiś halo łarsami sugerujac, że to wybitne gierki którymi zachwyci się ktokolwiek poza psychofanami żołnierzyka w plastikowym kostiumie? 

Opublikowano

Moze umknely ci trzy pierwsza lata ps4.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Tak stona Ty stary programisto, który zrobił by Halo Wars'a 2 w pół roku.

Wszyscy wielcy specjaliści xD

Opublikowano

Nie jest tajemnicą, że na konkretnych grach najlepiej znają się ludzie, których one nie interesują ;)

Opublikowano

Moze umknely ci trzy pierwsza lata ps4.

Możliwe. Podobnie jak cała generacja PS3. Co to zmienia?

Tak stona Ty stary programisto, który zrobił by Halo Wars'a 2 w pół roku.

Wszyscy wielcy specjaliści xD

Wyolbrzymiam oczywiście, chodzi mi o fakt, że ta gra jak na gatunek RTS jest słaba. Takie coś to się wydawało na przełomie wieków, a nie w 2017 roku. Gazik (czy tam Guziec) zachowujący się jak poduszkowiec wygrywa wszystko.

Opublikowano

2ngwf9g.gif

Opublikowano

mnie ciezko uwierzyc ze moga byc osoby ktore czekaja na sea of thieves, halo wars 2 czy voodo vince

a nie widzą nic ciekawego wsrod tegorocznych premier na ps4

a sa tacy ludzie

Opublikowano

Którzy? chyba tylko Daddy?

Opublikowano

hjgjyugygknsxc.jpg

Spencer jedzie na tych samych prochach co niektóre boty.

Zależy co sobie założyli. Jeśli idzie zgodnie z planem, a to PS4 wyrabia ponad plan, to teoretycznie nie kłamie.

Opublikowano

co ten spencer xdddddd

Opublikowano

Normalne zachowanie prawdziwego wodza.

Zupełnie jak Theoden!

https://youtu.be/jkrpyarnIWI?t=90

Opublikowano

spencer jest tak oderwany od rzeczywistości ze zaraz kwadratową szczęka strąci sputnika

Opublikowano

o ty kseroboju yebany 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.