Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Yeti a jakie to ma znaczenie? graj sobie dalej w tą średnią, tłumacz sobie, że te cyferki mówią wszystko na temat danej gry a na pewno więcej niż prawdziwi gracze na tym forum. Zresztą nie grasz już w gry to co Cię to interesuje. 

No to zdecyduj się, bo najpierw piszesz, że user score jest taki, a później, jakie to ma znacznie.

Bluber, ty lepiej się nie odzywaj, bo jedyne w co obecnie możesz pograć to w nioha czy jakuze na twitchu.

Zdecydowałem, że z gościem dla którego średnia na MC jest wyrocznią, który już nie gra w gry a jak gra to w crapy na 7 i podnieca się zamówieniem 1886, języka więcej strzępić nie będę. EOT

Nie jest wyrocznią, jak mi się podoba jakaś gra, to ją kupie nie zważając na oceny, a to że najwyżej oceniane exc wyszły na PS4 to fakt.

Zaczyna się brak argumentów Xd

Jaki brak argumentów, mam mu odpisać, że 95% moich postów na forum jest pisanych podczas pracy?

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ciebie to nawet żona jedzie, więc morda i do szafy.

no ale zachowuj się, bo jak będziesz taki nudny to trzeba będzie w końcu użyć przycisku "zgłoś" coby jednego chwasta na forum było mniej

Opublikowano

Yeti a jakie to ma znaczenie? graj sobie dalej w tą średnią, tłumacz sobie, że te cyferki mówią wszystko na temat danej gry a na pewno więcej niż prawdziwi gracze na tym forum. Zresztą nie grasz już w gry to co Cię to interesuje. 

No to zdecyduj się, bo najpierw piszesz, że user score jest taki, a później, jakie to ma znacznie.

Bluber, ty lepiej się nie odzywaj, bo jedyne w co obecnie możesz pograć to w nioha czy jakuze na twitchu.

Zdecydowałem, że z gościem dla którego średnia na MC jest wyrocznią, który już nie gra w gry a jak gra to w crapy na 7 i podnieca się zamówieniem 1886, języka więcej strzępić nie będę. EOT

Nie jest wyrocznią, jak mi się podoba jakaś gra, to ją kupie nie zważając na oceny, a to że najwyżej oceniane exc wyszły na PS4 to fakt.

Widzisz, z Tobą można tak w kółko, ale ciesze się, że to w końcu zrozumiałeś, jest tylko faktem, niczym więcej nie jak się to ma do rzeczywistego odbioru gry, która w moich oczach i nie tylko moich nie zasługuje na tak wysoką średnią.

Szkoda, że nie masz takiego podejścia do gier na ONE, tam z góry zakładasz, że gra jest słaba, przy czym sam grasz w gorsze (pipi)ostwa, a nie Ty już nie grasz :D

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ciebie to nawet żona jedzie, więc morda i do szafy.

no ale zachowuj się, bo jak będziesz taki nudny to trzeba będzie w końcu użyć przycisku "zgłoś" coby jednego chwasta na forum było mniej

Właśnie, idzie wiosna, to może zarobisz na gierki na jakimś polu wyrywając chwasty, a nie chodząc po cudzych domach i prosząc o pieniążki.

Opublikowano

Bez sensu xd

Edytowane przez Pawcio

Opublikowano

Chyba Psych siadła, przydał by się jakiś odpoczynek może?

Opublikowano

yeti chyba przyjął za dużo zastrzyków sterydowych w dupe wczoraj 

Opublikowano

Przekonywania kogoś w co ma grać ile kiedy i czy wogóle jest tak słaaabe.

Opublikowano

Widzisz, z Tobą można tak w kółko, ale ciesze się, że to w końcu zrozumiałeś, jest tylko faktem, niczym więcej nie jak się to ma do rzeczywistego odbioru gry, która w moich oczach i nie tylko moich nie zasługuje na tak wysoką średnią.

Szkoda, że nie masz takiego podejścia do gier na ONE, tam z góry zakładasz, że gra jest słaba, przy czym sam grasz w gorsze (pipi)ostwa, a nie Ty już nie grasz :D

Czyli już złapałeś, że działa to w dwie strony? Dla ciebie U4 nie zasługuje na taką średnią i są lepsze gry, dla drugiej osoby jest to najlepsza gra generacji.

Jak ten one dostanie takie gry jak Nioh, Horizon, BB czy U4, to będziesz mógł napisać, że gram w takie same chvjostwa ja ty na tej martwej konsoli bez gier.

Opublikowano

To jak kupić ps4 i grać na monitorze jak cezare, no way.

Bezeduuura. Mój monit ma rozdziałkę 1080p, więc jest odpowiedni do grania właśnie w takiej rozdzielczości i powiedzmy 60 fps, do czego prosiak jest predestynowany i tylko do tego i nic więcej. Rozdziałka 4k to jakieś gry drobiowe lub grafa pokroju Rez-a.

Pełne 4k w 30 fps-ach co najmniej to tylko na prawdziwym nextgenie Skorpionie, a nie half-middlegenie jak prostak :banderas:

Gwarantuje Ci ,że nie zobaczysz różnicy międz 4k tym, które ma PROsiak a tym, które będzie miał Scorpio, po za tym to co oferuje na dzień dzisiejszy PROsiak kwestii ostrości obraz w zupełności wystarczy, no ale skąd to możesz wiedzieć? siedząc na monitorze full HD i z konsolą, która rzadko kiedy wykorzystuje go w pełni.

Jestem przekonany, że Skorpion pokaże zupełnie nową jakość. Oczywistym jest, że na aktualnym monicie tego nie ujrzę, ale mam już wszystko przemyślane. Skorek w Polsce pewnie nie szybciej jak we wrześniu 2018. Akurat spłacę prosektorium i lapcia żony, więc zakupię TV full 4k z HDR i Scorpio w jednym rzucie, a prosiaka puszczę do żyda :banderas:

Ale wiesz, że na PC masz już 8K z vsync? To gdzie ta nowa jakość ja się pytam? Mój stary iMac z 2015 ma 5k, jesteś jakieś 3 lata w plecy w momencie zakupu. Chętnie bym ci rzucił teraz 2 dychy na ryj, bo tyle dla mnie znaczysz. Jesteś drugą kurtyzana xboxa, zaraz po mazzeo.

Opublikowano

co?

To

No jedyne co mogę na tym poziomie napisać to: nie muszę taty prosić bo akurat na horizon to mi twoja mama da :)

Ps. Mama kazała przekazać, żebyś się nierobie wziął do roboty, bo ona nie ma zamiaru utrzymywać cudzych dzieci.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

co tu sie odpyerdala xd

Opublikowano

Jeszcze przyjdzie w lachę jak miesiąc nic ciepłego nie będzie miała w ustach.

Zacytuje aby nie zginęło.

Opublikowano

aha, wciąż o tych pociskach po starych? o ja yebie xd

yeti, czy pani przedszkolanka wie, że cały dzień siedzisz przed komputerem i piszesz głupoty w Internecie zamiast robić zadania z matmy i pójść na rytmikę?

bo nie wierzę, żebyś rozwojowo był wyżej niż przedszkole

Opublikowano

eh ten brak kultury, kupi taki macbooka i juz mysli ze moze obrazac czyjas matke

fanboye apple gorsi od psychofanow soulsow

Opublikowano

Nie powinno się używać słów "rozwój" oraz "Yeti" w tym samym zdaniu. Cholera, też to zrobiłem. ;(

Jeszcze przyjdzie w lachę jak miesiąc nic ciepłego nie będzie miała w ustach.

Zacytuje aby nie zginęło.

Plusa jeszcze daj.

Opublikowano

Remaster Star Ocean 3 wyjdzie EKSLUZYWNIE na PS4. A wy o jakimś Scorpio xD

Opublikowano

kolejne japońskie guwno dla stulejarzy xd

Opublikowano

Boty dalej po matkach jadą co za gimbusiarnia z xbox live. :/

Opublikowano

spórzj lepiej na posty szymona z łodzi co tam się odjaniepawla.

@simonldz

na vicie gram w tlg

Opublikowano

Zmyliła mnie nazwa tematu.

Opublikowano

spórzj lepiej na posty szymona z łodzi co tam się odjaniepawla.

@simonldz

na vicie gram w tlg

Cała prawda całą dobę.

Xbox zdechł a bluber to jednolinijkowy suchar nie jedzący jajek bo szkoda mu małych kurek które muszą je znosić.

Edytowane przez simonldz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.