Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

NIe no serio, nie obrażajmy się wewnątrz jednego obozu bo będzie jedna wielka bluzgownica. Ja wiem, to nowa sytuacja. Przez 10 edycji CW nikt nie przypuszczał że którakolwiek strona może wygrać. No ale stało się, Playstation znowu praktycznie dominuje. Ten temat może już tylko szkodzić, bo sensem dominacji właściwej platformy jest zgoda w społeczności. Czyli jak rozmawiasz o konsolach to nie rozmawiasz o konsolach, tylko o Playstation. Proponuję zamknąć temat do E3, albo do następnej generacji...

giphy.gif

Opublikowano

Co wy macie z tym call of duty ?  Czasem każdy zamówi pizze albo zje kebsa nie można cały czas stołować się w najlepszych knajpach. Tak samo jak obejrzałem w kinie manchester by the sea czy Toni Erdmann ale byłem też na gwiezdnych wojnach czy pójdę na konga.   Puryści (pipi)eni i to tylko wtedy jak im pasuje do ich argumentów.  

Ja wiem na tym forum sami smakosze z wysublimowanym gustem. Szkoda że jak wejdę na psn id czy gamertagi tych co mnie krytykują jakoś tego nie widzę :D

Opublikowano

Będąc szczerym to w remastera MW tez bym szarpał jak reksio szynka, ale powiedziałem sobie jasno, kupię gdy go rozdziela albo boundle będzie za 10-15€

Opublikowano

call of duty pizzą albo kebsem xd

toć to co najwyżej przeterminowane parówki są

Opublikowano

gralem w IW i mi sie podobalo i sie tego nie wstydze! Ostatni cod w jakiego gralem to MW, wiec moze to dlatego :cool::lapka: bardzo fajne misje, bardzo fajny robot, bardzo fajne kino hamerykańskie, wybuchy i skrypty 

Opublikowano

CoD to poziom kinowych produkcji marvela. Idziesz na to do kina, oglądasz, dobrze się bawisz i zapominasz po wyjściu z kina. Na raz filmy. Co nie znaczy że są to złe filmy po prostu fajne rozrywkowe kino nic więcej

Opublikowano

To niech to dodają do paczek chipsów a nie każą płacić jak za danie w restauracji.

Opublikowano

Przejść i zapomnieć to jeszcze pół biedy, gorzej jak ktoś multi ciśnie i mówi, że fajne [*]

Opublikowano

wy sie smiejecie z xboxa a tam takie bogactwo w tematach gwg i wstecznosci kompatybilnej ze jego userzy nawet nie wiedzieli ze mass effect zaraz wychodzi

Opublikowano

Sony uczy się dojenia klientów przy użyciu nowoczesnych narzędzi dydaktycznych :kaz:

Opublikowano

Sony uczy się dojenia klientów przy użyciu nowoczesnych narzędzi dydaktycznych :kaz:

Korpo pokazało ludzką twarz i szczerość, co rzadko się zdarza.Przynajmniej nie udają, że chodzi o to i tylko o to :cool:

Opublikowano

Slyszalem ze ty, naczelny nintendofag bedziesz gral w nowa zelde na wiiu jak zwierze, prawda to?

Opublikowano

Naturalnie, jeszcze jak. Jedyna prawilna wersja dla kogoś kto ma wiiu bez żadnych powodów do kupna na ten moment Znicza :cool:

Opublikowano

Slyszalem ze ty, naczelny nintendofag bedziesz gral w nowa zelde na wiiu jak zwierze, prawda to?

w gierki na plejstejszyn będzie grał xD

ja bym mu ten tytuł zabrał, już Figaro się bardziej nadaje

chociaż nie, on też sprzedał wszystko co miał xdddd

no cóż jaka firma tacy fanatycy

Opublikowano

trzezwo mysli, switch konsola bez gier

Opublikowano

ile razy mam mowic, ze nie sprzedalem nawet ulamka gierek nintendo jakie mialem?

a gierki na plejstejszyn ida w odstawke w marcu, w marcu INO ZELDA :banderas: 

Opublikowano

raven ty wykupiłeś pół mojej kolekcji nintendo może tobie damy ten tytuł ? :D   Ile z tych gierek już skończyłeś ?  (taki żarcik) 

Opublikowano

no do świąt nie widzę większego sensu kupna :/

tylko ta Zelda na Wii U, czemu była po 210 a teraz jest po 260 ehhhh

Opublikowano

Jeden jest tylko nintendofag. A imię jego zdrowywariat.

Opublikowano

Właśnie natknąłem się na jego posty w temacie o zeldzie, jeśli to troling to najwyższych lotów

Edytowane przez teddy

Opublikowano

raven ty wykupiłeś pół mojej kolekcji nintendo może tobie damy ten tytuł ? :D

musiałbym być mocno ubezwłasnowolniony na umyśle, żeby dać sobie coś takiego wlepić ;/

tylko 1080p w 60fps na ultra

Opublikowano

no do świąt nie widzę większego sensu kupna :/

tylko ta Zelda na Wii U, czemu była po 210 a teraz jest po 260 ehhhh

mnie to mario kart jeszcze kusi, bo nie mialem wiiu, tylko ten platny online z voice chatem przez telefon :yao: 

No ale poki sie nie wygrzebie na ps4 z tej lawiny dobroci, to nawet nie mysle o zakupie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.