Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Sony wygrało, Xbox #nikogo, a atomówka ze Switchem dopiero powoli wylatuje z lotniskowców Nintendo, za tydzień zacznie się bombardowanie

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ale o czym tu pisać. Nintendo samo się zaorało niedorobionym Switchem, Microsoft wpuścił genialnego pada, ale zapomniał do tego dodać gier. Te ma Sony, ale granie na tym czymś od Sony jest bolesne. Wszystko jest wiadomo.

Opublikowano

Jak zapomniał? skoro prze ostatnie 6 miechów wychodziły gry, Recore, Fh3, Geow4, Ds4 i HW2.

Opublikowano

za(pipi)iste hity kurtyzano, ciekawe skad wysyp xbonow na pchlim

Opublikowano

Ale gry xdd

Nie mówimy jakie to gry, kolo pisze, że MS zapomniał, pytanie brzmi jak? skoro ostatnia miała premierę tydzień temu.

Po za tym FH 3, 91 na MC także gleba!

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Tylko Sony. Czy widzieliście już nowy filmik z horizonem? Nie a to zamieszcze aby każdy mógł obejrzeć. Jak macie jeszcze jakieś filmiki to dawajcie. Im więcej filmików tym lepiej. 

Opublikowano

masz może jakies time lapsy?

Opublikowano

ds4?

Dr4 miało byc.

Opublikowano

Wspaniale filmy, az dziwne ze jeszcze nikt tego nie wrzucil do dedykowanego tematu

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Cóż za niedopatrzenie sam bym wrzucił do odpowiedniego tematu ale obiecałem nie pisać tam dopóki nie zagram w mesjasza

Opublikowano

koniecznie wrzuć filmik jak już ograsz!

Opublikowano

W cw też obiecałeś nie pisać

Opublikowano

Pisanie o Recore albo Dead Rising 4 w wojnach już nawet oznaką desperacji nie jest. Forza jest super, Gearsy też (skończyłem), ale troszkę nijak się mają do wysypu hitów na ps4

Opublikowano

wszystko się zgadza chciałem kupić switcha aby potem go SPRZEDAĆ np bogatemu ojcu ravena

gadałem z tatą i mówi, że spokojnie przelewik na konsolę by był w takim wypadku :usmiech:

Opublikowano

Pisanie o Recore albo Dead Rising 4 w wojnach już nawet oznaką desperacji nie jest. Forza jest super, Gearsy też (skończyłem), ale troszkę nijak się mają do wysypu hitów na ps4

Na ten wysyp hitów czekałeś 3 lat...

Opublikowano

jak cos to ja zaklepuje po kruku :lapka:

Opublikowano

Moj stary dostanie premie w tym miesiacu wiec sorry ale ja zaklepuje :lapka:

Opublikowano

wszystko się zgadza chciałem kupić switcha aby potem go SPRZEDAĆ np bogatemu ojcu ravena

gadałem z tatą i mówi, że spokojnie przelewik na konsolę by był w takim wypadku :usmiech:

No to co ja kupuje znicza przechodze zeldę i sprzedaje krukowi w pakiecie konsola - gra  a potem kruk przekazuje znicz dalej ?

Opublikowano

Moj stary dostanie premie w tym miesiacu wiec sorry ale ja zaklepuje :lapka:

z tego co widze bylem pierwszy przykro mi i pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.