Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

PS4:

Dzakuzi 0

Horizon

Nier

P5 

Switch:

Goty Zelda

X1?

Krasnale Wojny 2 

To się krwa dzieje naprawdę?  :pawel:

Nie powiem trochę mi żal Botów, bo M$ nie daje im nawet oręża do walki w tym temacie  :frog:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Mi tam bardziej żal zyebów z jedną konsolą na całą generacje no ale co tam multiplatformowiec może wiedzieć o wojenkach.

Opublikowano

Mi tam bardziej żal zyebów z jedną konsolą na całą generacje no ale co tam multiplatformowiec może wiedzieć o wojenkach.

Miałem wiiu/x1.

Aktualnie tylko ps4, vita i n3DS. Zapewne dojdzie switch. 

Żal mi takiego Mazzeo czy Dadiego, a z drugiej strony i Mendrka czy Ficusia, którzy poza Playstation nie wystawili nosa.

Opublikowano

z tym że Mazzeo czy Daddy, mają lub mieli konsole innych producentów

a Mendrek czy Ficus to przedstawiciele Kalifatu Klaperskiego 

Opublikowano

MaZZeo czy Daddy to przy Ficusiu i Mendrku światowcy gamingu, bo jak coś im się podobało na innej konsoli, to po prostu ją kupili i to ograli.

Opublikowano

don interesuje cie cos z tegorocznych premier na ps4? kupisz ta konsolke?

Opublikowano

Koneser gamingu

Opublikowano

PS4 można kupić za 850zł

Xbox One za niecałe 700zł

najtańsze 8GB ramu z przyzwoitą grafiką jakie można mieć - w ogóle

...do tego najtańsze w historii

dziś te dwie konsole RAZEM kosztują tyle, co Xbox 360 z dyskiem 120GB w analogicznym okresie od premiery

ale

generacja trwa kilka lat - do samego końca będą się (pipi) bili nie na sensowne argumenty, tylko :

Crackdown vs The Last Guardian xD

nikogo vs nikogo

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

Aktualnie tylko ps4, vita i n3DS. Zapewne dojdzie switch. 

Jak sie boi napisac ze PC tez ma bo mu chlopaki w WC na plecy wejda :obama:

edit:

"Chłopaki w WC na plecy wejdą",no to mi wyszlo zdanie, nie ma co :Coolface:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Ano zapomniałem o piecyku :obama:

Opublikowano

Automata, Nioh i Horizon. Zastanawiam się jaki zestaw brać.

Starh: Jak chcesz coś mnie podgryzać, to Ci nie wychodzi, bo mam 2x więcej konsol od Ciebie.

Opublikowano

Jak ktoś świadomie ma xone i chce kupić sonke, dla gier których szukać na xone to szanuje, ale twarde boty jak bułki 2 dniowe z Biedronki które non stop (pipi)ą o 3 grach i jaki xone one jest dobry.. Gardzę.

Opublikowano

T1f66RK.png

Opublikowano

Automata, Nioh i Horizon. Zastanawiam się jaki zestaw brać.

Starh: Jak chcesz coś mnie podgryzać, to Ci nie wychodzi, bo mam 2x więcej konsol od Ciebie.

Czy ja pisałem coś o Tobie Dronie Spencerowski? 

EDIT:

Prosiłbym o połączenie postów przez jakiegoś moda :lapka:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Dobrze że na dniach wychodzi Switch, a preview Zeldy wskazują na grę dekady to może otworzy się nowy front w naszej wojence bo ile można czytać te same posty w kółko o krasnalach i kinekcie 3.0.

Opublikowano

Czytać będziesz jedynie to, że ejloł ma super grafikę i animację. Żadna plejstejszona pizda nigdy nie uzna Zeldy jako lepszej jakościowo gry, nawet jakby na MC było 100%. W najlepszym przypadku będzie "No dobra gierka, no ale nie warto dla niej kupować konsoli". W sumie zabrzmiało to jak Ficklap.

Opublikowano

po co klapom nowa Zelda skoro mają Horizon z dungeonami 

Opublikowano

Na start PS4 nawet tej jednej gry nie było, a i tak ludzie zabijali się o palety bo Battlefield chodził w 900p. Oczywiście do tego też żaden klap się nie przyzna.

Opublikowano

Ja się zabijałem o ps4 na premierę bo killzone i knack miały być nową jakością gejmingu... dobrze że dostałem bundla z black flag bo bym chyba nie miał w co grać. Jedyna gra warta zagrania wtedy to był ten świetny assasyn.

Opublikowano

Na start PS4 nawet tej jednej gry nie było, a i tak ludzie zabijali się o palety bo Battlefield chodził w 900p. Oczywiście do tego też żaden klap się nie przyzna.

Polecam poczytać strony premierowe z ps4 - największa beka jaką widziałem na tym forum.

Stanie w kolejkach po 5-6 godzin, biegi przez sklep, bójki etc. Wystwianie na allegro sztuk o zawyżonych cenach (400zł+), które schodziły w 15 minut xD

Ps4 nie miało do czasu BB żadnej, ŻADNEJ dobrej gry - dla mnie to był najgorszy premierowy zakup.

Switch ma przynajmniej na start tą Zelde, kilera jakich mało. A przy tym zestaw z grą i etui kosztuje mniej niż premierowy fat ps4. 

UP

Lampman ma racje - AC:BF był jedyną dobra grą w tamtym okresie. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Switch byłby dobrym premierowym zakupem dla osób co nie miały WiiU gdyby razem z tą Zeldą day one wychodził port Mario Kart 8 i Splatoon 2. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.