Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

do koleżanek, ale odezwę się na priv

dzięki kumplu

To z uwzględnieniem cenzury na Facebooku, to dużo do szczęścia Ci nie potrzeba

no taka sobie riposta 

21/37

Uncharted 4 zaliczone ? 

edit:

no bo wyjaśnię jeszcze: 

ja, bocik, ukończyłem.

strzelało się przeciętnie, ale gra jest po prostu arcydziełem.

jak ktoś ma np. PS4 to dosyć dobry wybór...tak mi się wydaje - sądzę, że warto kupić i sprawdzić

no i wiesz...zagrać w system-seller zamiast tylko sapać o wyższości samego...systemu.

pozdro kumplu 

Edytowane przez II Noxx II

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

haha, odwaga do czego? że ficuś wezmie switcha na raty i pusci na allegro jak skasują mi konto? ja wiem expert, ze bystry to ty nie jesteś ale bez przesady

Opublikowano

do koleżanek, ale odezwę się na priv

dzięki kumplu

To z uwzględnieniem cenzury na Facebooku, to dużo do szczęścia Ci nie potrzeba

Uncharted 4 zaliczone ? 

31139530918065930617.png

haha, odwaga do czego? że ficuś wezmie switcha na raty i pusci na allegro jak skasują mi konto? ja wiem expert, ze bystry to ty nie jesteś ale bez przesady

to załóż się ze mną, będę trzymał to guwno rok czasu w domu.

Opublikowano

expert serio juz tak masz nasrane w glowie, ze kupisz cos za 1,5tys zl czego nie chcesz i nie potrzebujesz i uwazasz za guwno byle tylko pozbyc sie z forum jakiegos uzytkownika?

Opublikowano

Ktoś musi się poświęcić

Opublikowano

Wyglada na to ze ten Xbox Pass bedzie tez na PC, ciekawe czy gierki tylko na 360 ( ktore tez beda ) pojawia sie w jakis magiczny sposob na drugiej platformie.

Edit - wyglada na to ze pojawil sie blad w ogloszeniu, juz zupdateowali ze tylko na One to bedzie.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

expert serio juz tak masz nasrane w glowie, ze kupisz cos za 1,5tys zl czego nie chcesz i nie potrzebujesz i uwazasz za guwno byle tylko pozbyc sie z forum jakiegos uzytkownika?

uważam że każde urządzenie potrzebuje szansy, nie widzę przeszkód by spróbować pograć sobie na zniczu, a sama myśl połączenia przyjemnego z pożytecznym tylko mnie w tym przekonuje, nie będę szukał na siłę wad tak jak Ty w każdym innym urządzeniu.

Opublikowano

Najnowsza gra od Epic Games ( chinski Tencet wykupil polowe udzialow jakis czas temu ) wyglada tak...

A myslalem ze to Ready At Dawn robiac Deformers nisko upadlo.

Najlepszy dowod na to ze bez duzego wydawcy nic sie nie zdziala.

Edyta - ciekawostka- Unreal Engine 4 jest uzywany glownie obecnie w indykach i mobilkach, praktycznie kazdy duzy wydawca jedzie juz na wlasnym silniku.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

expert zabij sie xd

Opublikowano

Najnowsza gra od Epic Games ( chinski Tencet wykupil polowe udzialow jakis czas temu ) wyglada tak...

A myslalem ze to Ready At Dawn robiac Deformers nisko upadlo.

Najlepszy dowod na to ze bez duzego wydawcy nic sie nie zdziala.

Edyta - ciekawostka- Unreal Engine 4 jest uzywany glownie obecnie w indykach i mobilkach, praktycznie kazdy duzy wydawca jedzie juz na wlasnym silniku.

Czekam na analizę Mendrka dlaczego to wina Microsoftu ;)

Opublikowano

expert a moze ty sie ze mna zalozysz?

Opublikowano

Czekam na analizę Mendrka dlaczego to wina Microsoftu ;)

Prawda taka ze jak mieli sztame z MS to wydali swoje najlepsze gry- rowniez sprzedazowo.

Kto wie, moze za kilkanascie lat faktycznie tak konsole beda wygladac ( o ile beda ) kupujesz pudlo Xbox Gold/Plus i jakies male naklady gier w pudelkach dla hardkorow.

Opublikowano

o to samo co mialbym z bluberem

Opublikowano

*tak tylko w tle przypomnę czytelnikom, że jesteście właśnie świadkami rozmowy 30 latka z 32 latkiem na temat tego, kto bardziej może pozwolić sobie na zakup zabawki do grania, której nie potrzebuje, żeby coś komuś udowodnić, tylko nikt jeszcze do końca nie wie dokładnie co*

bluber chciałbym założyć się z tobą o to, że jeżeli kupisz switcha w grudniu, to będziesz się dobrze bawił. co ty na to?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

o to samo co mialbym z bluberem

a tam, jeszcze kupisz przed targami E3 i nie zobacze jak suteq usuwa swoje konto.

Opublikowano

Nier 28 stron dyskusji

Yakuza 43

Nioh 82

Horizon 63

The Last Guardian 54

Halo Wars 7

No ale teraz nowa usługa weszła, więc może boty ograją za te 2-3 lata xddd

"XBOX daje nowe gry, ostatni tytuł miał premierę tydzień temu..."

Opublikowano

Normalka, niebieskie przegrywy całe życie na forum zamiast grać, 5 osób kupi później te chińskie gry i wyścig szczurów żeby szybko poszło na PT bo Seba będzie 10zł w plecy  :)

Opublikowano

Co za halucynacje z niedożywienia xddd

Microsoft tak dba o graczy, że 90% botów musi na znienawidzonym PlayStation grać.

Opublikowano

Nikt nie musi, widocznie Zielona Szlachta nie jest ograniczona do jednej platformy, plusy dorosłego życia jak się pracuje a sonyboty zbierały z kieszonkowego od rodziców lub z kebabów. Później trzepią 50 stron o grze której nikt nie kupuje xD (figaro style).

Zresztą każdy wie, jaki będzie wysyp plejek na PT przed 6TERAFUCKINGFLOPÓW.

C1F20CLUQAAnWh8.jpg

Ta koszulka  :obama:  

Opublikowano

Nier 28 stron dyskusji

Yakuza 43

Nioh 82

Horizon 63

The Last Guardian 54

Halo Wars 7

No ale teraz nowa usługa weszła, więc może boty ograją za te 2-3 lata xddd

"XBOX daje nowe gry, ostatni tytuł miał premierę tydzień temu..."

Wiesz u was to tematy mają po kilkadziesiąt stron jak nic o grze poza filmikiem nie wiadomo. Klapy to stan umysłu 

Opublikowano

Blanti to taki gość co jak wejdzie na PSN to mu przeszkadza, że gracze cały czas w coś grają, a jak wejdzie do działu PlayStation przeszkadza mu, że gracze o gierkach piszą. Co za koleś.

Opublikowano

Na jego wczorajszych zdjęciach w zakupach growych widać szur i lakier do paznokci, jak można brać go na poważnie? :yao:

16831211_1465523626820840_76220512533850

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

akurat LTG to zmarnowane 54 strony modlitw smutnych żab - żeby bylo super po premierze, "tak jak zapowiadali" xD 

chvjnia z patatajnią
"dzień po" o te grze jest tak głośno, jak o VR.

wcale.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.