Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

do koleżanek, ale odezwę się na priv

dzięki kumplu

To z uwzględnieniem cenzury na Facebooku, to dużo do szczęścia Ci nie potrzeba

no taka sobie riposta 

21/37

Uncharted 4 zaliczone ? 

edit:

no bo wyjaśnię jeszcze: 

ja, bocik, ukończyłem.

strzelało się przeciętnie, ale gra jest po prostu arcydziełem.

jak ktoś ma np. PS4 to dosyć dobry wybór...tak mi się wydaje - sądzę, że warto kupić i sprawdzić

no i wiesz...zagrać w system-seller zamiast tylko sapać o wyższości samego...systemu.

pozdro kumplu 

Edytowane przez II Noxx II

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 766,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

haha, odwaga do czego? że ficuś wezmie switcha na raty i pusci na allegro jak skasują mi konto? ja wiem expert, ze bystry to ty nie jesteś ale bez przesady

Opublikowano

do koleżanek, ale odezwę się na priv

dzięki kumplu

To z uwzględnieniem cenzury na Facebooku, to dużo do szczęścia Ci nie potrzeba

Uncharted 4 zaliczone ? 

31139530918065930617.png

haha, odwaga do czego? że ficuś wezmie switcha na raty i pusci na allegro jak skasują mi konto? ja wiem expert, ze bystry to ty nie jesteś ale bez przesady

to załóż się ze mną, będę trzymał to guwno rok czasu w domu.

Opublikowano

expert serio juz tak masz nasrane w glowie, ze kupisz cos za 1,5tys zl czego nie chcesz i nie potrzebujesz i uwazasz za guwno byle tylko pozbyc sie z forum jakiegos uzytkownika?

Opublikowano

Ktoś musi się poświęcić

Opublikowano

Wyglada na to ze ten Xbox Pass bedzie tez na PC, ciekawe czy gierki tylko na 360 ( ktore tez beda ) pojawia sie w jakis magiczny sposob na drugiej platformie.

Edit - wyglada na to ze pojawil sie blad w ogloszeniu, juz zupdateowali ze tylko na One to bedzie.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

expert serio juz tak masz nasrane w glowie, ze kupisz cos za 1,5tys zl czego nie chcesz i nie potrzebujesz i uwazasz za guwno byle tylko pozbyc sie z forum jakiegos uzytkownika?

uważam że każde urządzenie potrzebuje szansy, nie widzę przeszkód by spróbować pograć sobie na zniczu, a sama myśl połączenia przyjemnego z pożytecznym tylko mnie w tym przekonuje, nie będę szukał na siłę wad tak jak Ty w każdym innym urządzeniu.

Opublikowano

Najnowsza gra od Epic Games ( chinski Tencet wykupil polowe udzialow jakis czas temu ) wyglada tak...

A myslalem ze to Ready At Dawn robiac Deformers nisko upadlo.

Najlepszy dowod na to ze bez duzego wydawcy nic sie nie zdziala.

Edyta - ciekawostka- Unreal Engine 4 jest uzywany glownie obecnie w indykach i mobilkach, praktycznie kazdy duzy wydawca jedzie juz na wlasnym silniku.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

expert zabij sie xd

Opublikowano

Najnowsza gra od Epic Games ( chinski Tencet wykupil polowe udzialow jakis czas temu ) wyglada tak...

A myslalem ze to Ready At Dawn robiac Deformers nisko upadlo.

Najlepszy dowod na to ze bez duzego wydawcy nic sie nie zdziala.

Edyta - ciekawostka- Unreal Engine 4 jest uzywany glownie obecnie w indykach i mobilkach, praktycznie kazdy duzy wydawca jedzie juz na wlasnym silniku.

Czekam na analizę Mendrka dlaczego to wina Microsoftu ;)

Opublikowano

expert a moze ty sie ze mna zalozysz?

Opublikowano

Czekam na analizę Mendrka dlaczego to wina Microsoftu ;)

Prawda taka ze jak mieli sztame z MS to wydali swoje najlepsze gry- rowniez sprzedazowo.

Kto wie, moze za kilkanascie lat faktycznie tak konsole beda wygladac ( o ile beda ) kupujesz pudlo Xbox Gold/Plus i jakies male naklady gier w pudelkach dla hardkorow.

Opublikowano

o to samo co mialbym z bluberem

Opublikowano

*tak tylko w tle przypomnę czytelnikom, że jesteście właśnie świadkami rozmowy 30 latka z 32 latkiem na temat tego, kto bardziej może pozwolić sobie na zakup zabawki do grania, której nie potrzebuje, żeby coś komuś udowodnić, tylko nikt jeszcze do końca nie wie dokładnie co*

bluber chciałbym założyć się z tobą o to, że jeżeli kupisz switcha w grudniu, to będziesz się dobrze bawił. co ty na to?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

o to samo co mialbym z bluberem

a tam, jeszcze kupisz przed targami E3 i nie zobacze jak suteq usuwa swoje konto.

Opublikowano

Nier 28 stron dyskusji

Yakuza 43

Nioh 82

Horizon 63

The Last Guardian 54

Halo Wars 7

No ale teraz nowa usługa weszła, więc może boty ograją za te 2-3 lata xddd

"XBOX daje nowe gry, ostatni tytuł miał premierę tydzień temu..."

Opublikowano

Normalka, niebieskie przegrywy całe życie na forum zamiast grać, 5 osób kupi później te chińskie gry i wyścig szczurów żeby szybko poszło na PT bo Seba będzie 10zł w plecy  :)

Opublikowano

Co za halucynacje z niedożywienia xddd

Microsoft tak dba o graczy, że 90% botów musi na znienawidzonym PlayStation grać.

Opublikowano

Nikt nie musi, widocznie Zielona Szlachta nie jest ograniczona do jednej platformy, plusy dorosłego życia jak się pracuje a sonyboty zbierały z kieszonkowego od rodziców lub z kebabów. Później trzepią 50 stron o grze której nikt nie kupuje xD (figaro style).

Zresztą każdy wie, jaki będzie wysyp plejek na PT przed 6TERAFUCKINGFLOPÓW.

C1F20CLUQAAnWh8.jpg

Ta koszulka  :obama:  

Opublikowano

Nier 28 stron dyskusji

Yakuza 43

Nioh 82

Horizon 63

The Last Guardian 54

Halo Wars 7

No ale teraz nowa usługa weszła, więc może boty ograją za te 2-3 lata xddd

"XBOX daje nowe gry, ostatni tytuł miał premierę tydzień temu..."

Wiesz u was to tematy mają po kilkadziesiąt stron jak nic o grze poza filmikiem nie wiadomo. Klapy to stan umysłu 

Opublikowano

Blanti to taki gość co jak wejdzie na PSN to mu przeszkadza, że gracze cały czas w coś grają, a jak wejdzie do działu PlayStation przeszkadza mu, że gracze o gierkach piszą. Co za koleś.

Opublikowano

Na jego wczorajszych zdjęciach w zakupach growych widać szur i lakier do paznokci, jak można brać go na poważnie? :yao:

16831211_1465523626820840_76220512533850

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

akurat LTG to zmarnowane 54 strony modlitw smutnych żab - żeby bylo super po premierze, "tak jak zapowiadali" xD 

chvjnia z patatajnią
"dzień po" o te grze jest tak głośno, jak o VR.

wcale.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.