Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

uncharted 4 ma inny gameplay od u1-3. U 1-3 to gry gdzie więcej masz akcji niż filmików a u4 to movie experience. YEti ma racje zupełnie nowe doznanie. Spoko singiel bo lubię walking simulatory. Multi za to do dupy jak mgs online. Fałszywy przehypowany mesjasz forumowy.  

Gears of War 4 mam nadzieję że będzie większą bardziej za(pipi)istą wersją gears of war 3 i będę szczęśliwy z tym samym miodnym multi oraz moim ulubionym trybem hordy. Gears of War jugement to było nieporozumienie i mam nadzieję że tego nie powtórzą.

Nie wiedziałem że zgodzę się kiedyś  yetim ale ma rację cholera u4 to nie jest u1-3. :D

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 699,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Psiaki lubia sie babrac szczegolami ktore zaje.biscie ciesza oko i wlasnie to( te osuwajace sie kamienie ze zbocza, to jak Drake podaje sobie line za plecami z dloni do dloni, zeby sie w nia nie zaplatac itp.) sprawia, ze U4 bedzie krolowal nad G4. Gameplayowo zalezy to juz od upodoban.

Ale to wszytsko i tak nie ma znaczenia skoro za miesiac zjednoczy nas remaster Dead Rising ii brac CW rzuci sie sobie w ramiona wyspiewujac piesn ku chwala papieza.

Opublikowano

Oglądam. Taki "Beyond : się duszę" nie jest wart złamanego grosza, albo god of war pawcio kratos ediotion vol1 to również tylko na tubie, bo nie da się w to dzisiaj już grać. Festival biedoty graficznej i gameplejowej. A, że historia fajna, a gra nigdy do mnie nie przemawiała to czemu by nie i JESZCZE JAK.

Xbąka nie zamierzam kupować, bo nie posiada obsługi padów z Plejstejszon, a ten od microrobactwa jest cięzki jak moje hantle. Xbotowe produkcje do obejrzenia czekają na mojej ulubionej platformie - youtube.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Gameplayowo zalezy to juz od upodoban.

Na pewno. Z jednej strony gierka na raz, a z drugiej niekwestionowany król TPS. Ale upodobania ... ;)

Opublikowano

Oglądam. Taki "Beyond : się duszę" nie jest wart złamanego grosza, albo god of war pawcio kratos ediotion vol1 to również tylko na tubie, bo nie da się w to dzisiaj już grać. Festival biedoty graficznej i gameplejowej. A, że historia fajna, a gra nigdy do mnie nie przemawiała to czemu by nie i JESZCZE JAK.

Xbąka nie zamierzam kupować, bo nie posiada obsługi padów z Plejstejszon, a ten od microrobactwa jest cięzki jak moje hantle. Xbotowe produkcje do obejrzenia czekają na mojej ulubionej platformie - youtube.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Typowy klap

Opublikowano

Gameplayowo zalezy to juz od upodoban.

Na pewno. Z jednej strony gierka na raz, a z drugiej niekwestionowany król TPS. Ale upodobania ... ;)

No wiesz, przeszedlem pierwsze 3 czesci GOW i szczerze w ogole mnie to nie porwalo. Krotkie, plytkie doswiadczenie z fajnie bryzgajaca krwia po ekranie idealne dla amerykanskich nastolatkow. Ale mimo to zmeczylem te cholerne trzy czesci i przeszly mi jakos przez gardlo.

Coz jesli chodzi o serie Uncharted... dla dwojki sprzedalem Xboxa i powrocilem do Playstation. W trojce po raz pierwszy doswiadczylem takiej fajnej zabawy z perspektywa( tonacy statek) i wielu innych rzeczy. Czworka wydaje mi sie z kolei.... idealnym zakonczeniem serii.

Wiec kto klapem ten niech odpusci bo pospolstwu do rozsadku nie da sie przemowic. Poglaszcie po glowie, spojrzcie z politowaniem i odejdzcie w swoja strone.

Opublikowano

Screenshot gameplay z MS vs. bullshot z Forzy. :yao:

No dawaj, napisz jeszcze, że i tak lepiej niż yaiba czy Devils Third, filthy każul.

vs 

masz gameplay.

Opublikowano

Chyba całą noc szukałeś tych gameplay'ów, dzięki. Przekonałeś mnie.

Opublikowano

Soul nie oszukuj, tutaj masz gameplay z motorstorma

Opublikowano

Chyba całą noc szukałeś tych gameplay'ów, dzięki. Przekonałeś mnie.

W nocy to ja śpię a wczoraj już nie miałem czasu, tak czy siak, przestań bawić się w Yetiego klapie

Opublikowano

Xbox One S + Forza Horizon 3 + Gears of War 4 + Xbox Live Gold = zestaw wręcz idealny na setki godzin grania w podczas zimowych wieczorów  :obama: . Jak ktoś nie ma konsoli, to nic lepszego nie znajdzie. Do tego cena Halo 5 spadnie, Sunset Overdrive bedzie dostepny za frytki. Jakas lepsza alternatywa? Brak.

Opublikowano

Dobry pc podłączony do tv w 1080/60 na ULTRA?

Opublikowano

setki godzin z girsami, halo i forza? kurde brzmi kuszaco, pomysle

Opublikowano

Czekamy aż w końcu się zrzucicie z Mendrkiem i Yetim na tego smoka ;)

Opublikowano

Nie no Forza wyglada niezle przyznaje. Ale sa tez male bole tylka. Np. tam na gameplayu te zapasowe kola moglyby sie ruszac na nierownosciach. W Uncharted by sie ruszaly :P

Opublikowano

Czekamy aż w końcu się zrzucicie z Mendrkiem i Yetim na tego smoka ;)

;)

Opublikowano

Nie no Forza wyglada niezle przyznaje. Ale sa tez male bole tylka. Np. tam na gameplayu te zapasowe kola moglyby sie ruszac na nierownosciach. W Uncharted by sie ruszaly :P

Bo Uncharted stoi grafiką, a Forza gameplayem. Taka zasadnicza różnica. 

Opublikowano

Szkoda, że jak się skradasz  w Uncharted to gwizdać nie możesz  tylko musisz czekać w AC można było gwizdać. 

Opublikowano

setki godzin z girsami, halo i forza? kurde brzmi kuszaco, pomysle

Już nie obiecuj klapie przebrzydły . Wiem że kasa na neo już odłożona . 

Opublikowano

OFI OGLĄDA GIERKI NA YT XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ps. to prawda

No co ty wyprawiasz? XD

Ofi?? Ofi!!!!!!!

A później w Sony panika bo "Pane Pane giery nam sie nie sprzedajom".

Opublikowano

Blatman zarzucajacy komuś klaperstwo ktory sam na premiere ps4 w polsce wywracal brzuchem palety w mediamarkcie bo zobaczyl grafe z knacka, no nie wiem co tak słabo

Opublikowano

Masz taki? Pokazuj swój setup. Bo jak nie to wpadasz do smietnika z napisem "teoretycy i stulejarze gejmingu" już tam siedzi mendrek, yeti, figaro i kidnappa i na ciebie czekają.

Opublikowano

Coz jesli chodzi o serie Uncharted... dla dwojki sprzedalem Xboxa i powrocilem do Playstation. W trojce po raz pierwszy doswiadczylem takiej fajnej zabawy z perspektywa( tonacy statek) i wielu innych rzeczy. Czworka wydaje mi sie z kolei.... idealnym zakonczeniem serii.

Coz kolejny dzien kolejny spoiler :(

Wczoraj sie dowiedzialem ze bede na spadajacym samolocie, a dzis ze takze na tonacym statku T_T

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Blatman zarzucajacy komuś klaperstwo ktory sam na premiere ps4 w polsce wywracal brzuchem palety w mediamarkcie bo zobaczyl grafe z knacka, no nie wiem co tak słabo

uwierzyłem w kłamstwo i propagandę sony. Do teraz mi wstyd .... nie rozdrapuj starych ran

@zetta

spadający samolot to chyba w trójce :D

Edytowane przez blantman

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.