Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

proszę nie zmieniajcie tematu na gierki wyścigowe, bo szkoda by było gdyby w tej pięknej chwili dla całego gejmingu przyszedł Exact i zaczął smrodzić driveclubem 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Guerilla Games xDDDDD

>nakur.wiaj przez 10 lat Killzony, które nikogo

>jezu już nie mogę, ile można robić tę papkę dla dzieci

>po co było wypuszczać ten ściemniony render z dwójki ehh

>do us.ranej śmierci będę produkować to guw.no bo GRAFIKA

>premiera KILLZONE: SHADOW FALL = kompletna klapa

>nareszcie, może w końcu ktoś się zorientuje, że ta seria to guw.no

>oho,  przyjeżdża garbaty executive z SONY 'no panowie dość tego Killzona ob.sranego guw.nem'

>boże jak dobrze

>'ale ale jest jeden haczyk - zróbcie tym razem jakąś dobrą grę bo inaczej wszyscy wypier.dalać'

>jednak niedobrze xD

>burza mózgów w biurze

>robimy grę o jakiej zawsze marzyliśmy - ambitny open world RPG z dinorobotami

>odzyskuję wiarę w życie

>przychodzenie do pracy jeszcze nigdy nie było tak radosne

>co prawda gra nikogo nie obchodzi (bo Kilzony xD) ale i tak jest moc

>4 lata developmentu - "ja im pokażę"

>miesiąc do premiery, ludzie w końcu zaczynają orientować się, że chyba będzie dobra gierka

>poklepywanie po plecach w biurze, gratulacje

>zdejmujemy embargo tydzień przed premierą <pewność siebie>

>pierwsze recenzje - 9,  8+, 9, 9+

>łzy w oczach, szampan

>w końcu osiągnąłem coś w życiu

>telefon do mame

>'halo, andrzej? horizon, a co to? nie mogę teraz, gram w zeldę.'

>coooo?

>metacritic.com -> recenzje zeldy

>98/100 BEST GAME EVER BETTER THAN OCARINA

>suicide.gif

Opublikowano

Nintendo? Nigdy nie szanowalem, konsola dla mentalnych dzieci co nie wyrosły z pokemonow i wasatego hydraulika. Oglądanie pokemonow zakończyłem w 6 klasie podstawówki i smutno patrzeć na dorosłego faceta co biega w jakiejś kolorowej infantylnej gierce, chyba musieliby mi jaja uciąć, zabrac życie towarzyskie i wpaść w depresję abym mógł włączyć to dziecinne guwienko na pięć minut.

Opublikowano

tylko 98/100? no ja nie wiem co tak słabo, dobrze, że anulowałem preorder.

:frog: :frog: :frog: :frog: :frog: :frog: :frog: :frog: :frog: :frog: 

Opublikowano

Czekamy na odpowiedź MS Polska.

Opublikowano

Czekamy na odpowiedź MS Polska.

scalebound1280jpg-b685301280wjpg-c1f43c_

PS. Troche mi szkoda GG, sukces Zeldy nie wplynie na sprzedaz Craprizona, ale jednak sentyment pozostaje ze nawet tydzien nie minal a juz wyszla gra ktora przycmila ich giereczke. xd

Opublikowano

Sony klasa

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Ja bym na miejscu MS nawet się nie odzywał. Teraz mogą tylko usunąć się w cień.  

Opublikowano

Nintendo? Nigdy nie szanowalem, konsola dla mentalnych dzieci co nie wyrosły z pokemonow i wasatego hydraulika. Oglądanie pokemonow zakończyłem w 6 klasie podstawówki i smutno patrzeć na dorosłego faceta co biega w jakiejś kolorowej infantylnej gierce, chyba musieliby mi jaja uciąć, zabrac życie towarzyskie i wpaść w depresję abym mógł włączyć to dziecinne guwienko na pięć minut.

biedny zakompleksiony chłopczyk z łodzi, do tego kryptogej eh głowa do góry szymek

Opublikowano

Oddawaj moje wiiu bluber  :[

Opublikowano

0n4caIG.jpg

biedny zakompleksiony chłopczyk z łodzi, do tego kryptogej eh głowa do góry szymek

I do tego żyd z widzewa xD

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Oddawaj moje wiiu bluber  :[

jedyne tysiąc złotych i jest twoje

Opublikowano

w (pipi)e fussball, ale polecam mimo wszystko szkalunek na ŁKS Łódź

żenadol o większym stężeniu xD

Opublikowano

Wracaj do jaskini ubierz zielone rajtuzy załóż czapke Mikołaja i ratuj ksiezniczke xd Beka w choooj

Opublikowano

ta generacja długo była slaba ale teraz mozna zaczac debate czy okaze sie lepsza od poprzedniej i to pomimo braku takich premier crapow jak gta

Opublikowano

Czyli to już oficjalne. Zelda nas zayebała. 

Jak dobrze być teraz graczem. :exact:

Opublikowano

No to teraz Switch bedzie dobrym konkurentem dla Xboxa

Opublikowano

Prawie kupiłem prosiaka przez te spusty nad horizonem i ogólnie hajp forumkowy na 4k hdr. Dobrze że kasa została w sakiewce i teraz mogę switcha kupić aby oglądać na tv (pipi) rozmazane na xbox one , ps4 amateur i switchu :D

Opublikowano

Myślałem że to pierwsza burza za oknem w tym roku ale to tylko pekajaca dupa pedofili z Nintendo xd co do Widzew to teraz pisze się o nim w niemczech, francji czy Anglii ale co o tym mogą wiedzieć aspoleczne pedofile w zielonych rajtuzach xd

Opublikowano

to teraz pisze się o nim w niemczech, francji czy Anglii

no cóż, temat żydów i pedałów jest bardzo popularny w zachodnich mediach więc nie dziwota, że o widzewiakach piszą

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.