Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

DVmZcLQ.png

Także nie ma co brać.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Retard Cancer Game PS4 mogłoby być w plusie na kwiecień

Opublikowano

Horizon? Fajne RPG w którym pierwszy poważny quest polega na

skakaniu po krawędziach i naparzaniu R1 w gościa z minigunem xDDDDD

.

GG ewidentnie rżnęli wszystko od wszystkich żeby nie wyszedł kupsztal. No ale gra jest i n n o w a c y j n a bo grasz rudą du.pą i strzelasz do dinorobotów. A naprawdę dawno nie widziałem drugiej tak 'bezpiecznej' gierki, w której każdy element byłby tak bezczelnie rżnięty z innej jak w Horizonie (walka -> Uncharted, sandboksing -> gry Ubi, elementy RPG -> Wiedźmin itp. itd.)

Niby w tej grze wszystko gra (fabuła, technikalia, gameplay) ale przez to nie można się pozbyć wrażenia, że gra we wszystkim jest po prostu bardzo poprawna i nie bardzo chce się do niej wracać. Solidne rzemiosło i nic poza tym. Odpowiednik kolejnego tasiemcowego filmu o superbohaterach wśród gier.

Opublikowano

Recenzje userow to kopalnia beki

3cy59KF.png

Dobra gra, ale czegos brakuje - 0/10

Zimny skurwiel

Opublikowano

Coś w tym szczekaniu na metacritic jest jednak urocze, gra powoduje taki ból du,py, że armia klapów (i botów?) wystawia te ocenki. Świadczy to tylko dobrze o grze. Dla mnie ich ocenki będą jak psa szczekanie, który tak się wdroży, do cierpliwie i długo noszonej obroży, że w końcu gotów kąsać rękę, co ją targa.

Opublikowano

Jakoś Zelda na 3DSa ma user scora 8.9 xdddddddddddddddd  czyżby nagły odpływ fanów przy wyjściu najlepszej odsłony? Czy nagły  napływ hejterów? A może po prostu ta gra wcale nie jest tak dobra? :reggie:

Opublikowano

A może zagrać i wtedy się wypowiedzieć? 

Opublikowano

Jakoś Zelda na 3DSa ma user scora 8.9 xdddddddddddddddd  czyżby nagły odpływ fanów przy wyjściu najlepszej odsłony? Czy nagły  napływ hejterów? A może po prostu ta gra wcale nie jest tak dobra? :reggie:

Ta magiczna liczba 98 na metacriticu ugryzła wielu psychofanów MS i Sony i przypomniała, ze król jest jeden :(

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

DVmZcLQ.png

Także nie ma co brać.

Wspaniała recenzja nie wiem czemu ale ufam temu użytkownikowi. No nic muszę się poważnie zastanowić. 

Opublikowano

No ale Zelda na 3DSa nie ma metacritic na poizomie 98 i nie triggeruje tak gminu. Copper, czy ja serio muszę to tłumaczyć ogarniętemu użytkownikowi forum PSXE, jakim bez wątpienia jesteś? Bo trochę się żenuję.

Opublikowano

Recenzje userow to kopalnia beki

3cy59KF.png

Dobra gra, ale czegos brakuje - 0/10

Zimny skurwiel

rozi, ficuś i mazzeo pewnie też już swoje zdanie wyrazili

Opublikowano

No ale Zelda na 3DSa nie ma metacritic na poizomie 98 i nie triggeruje tak gminu. Copper, czy ja serio muszę to tłumaczyć ogarniętemu użytkownikowi forum PSXE, jakim bez wątpienia jesteś? Bo trochę się żenuję.

Drogi ragusie, super mario galaxy ma tylko jeden punkcik mniej - 97 i ocena graczy wynosi 90. Pewnie, triggering jest, ale myślę, że statystycznie dobre gry się bronią same.

Figaro nawet nie odpowiadam, bo mu ostatnią konsolę nintendo musiała kupić dziewczyna xD

Opublikowano

A no tak, ty jesteś ten, co broni tak ocenianie przez ludzi, które nie jest w jakikolwiek sposób kontrolowane, gdzie sam przed chwilą dałem 0/10. Już gadaliśmy o tym kiedyś i do porozumienia nie doszliśmy.

Drogi ragusie, super mario galaxy ma tylko jeden punkcik mniej - 97 i ocena graczy wynosi 90.

To był 2007 rok xd, nie było jeszcze wtedy tak wyrobionej kultury trollowania. Zobaczysz co się będzie działo przy premierze Mario pod koniec roku :czesc:

Pewnie, triggering jest, ale myślę, że statystycznie dobre gry się bronią same

Aha, czyli w sumie przyjmujesz do wiadomości, że recenzje w stylu tych wstawionych przez figaro czy moja wpływają na tę cyferkę, ale jednak kończysz wywód banałem. Ok. Rozumiem. Możemy teraz robić statystykę wpływu ocen piwniczniaków w obspermionych majtach na... jakość gry? No ale po co.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Copper, Ty tak na serio z tą średnią na MC? :p

Opublikowano

Mechanizm wygląda tak:

1. 98 na mc

2. nintendozboki się cieszą

3. kilku klapów wystawia 0/10

4. nitendozboków to urytuje

5. kolejne klapy widząc takie reakcje, wystawiają kolejne 0/10

6. nintendozboki tak bardzo złe

8. ???????

10. PROFIT

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Copper, Ty tak na serio z tą średnią na MC? :P

Tak pół na pół.

Zdaję sobie sprawę, że userzy mogą sobie wystawiać co chcą, ale ograłem setki gier i jak dla mnie 90% gier ze średnią powyżej 8.5 z recenzji to przehajpowane tytuły, jakbym miał pooceniać wszystko co ograłem to na pewno moje oceny pokryłyby się w dużo większej mierze z user scorem niż ze średnią z recenzji.

Opublikowano

Tak czy inaczej polecam kiedyś zagrać, bo gra jest na bardzo mocne 0/10 :cool:

Opublikowano

Czemu tylko na klapy bluzgasz rengis?  :(

Opublikowano

Czemu tylko na klapy bluzgasz rengis?   :(

Bo prawdziwych botów już nie ma, a blacharnia ogra na emulatorze.

Opublikowano

Boty na pewno bardzo rusza jakaś gierka o zielonym skrzacie dla homoseksualistów i konsoli Nintendo  :yao:

Opublikowano

Dlaczego napisales boty w liczbie mnogiej?

Opublikowano

Bo razem z MaZZeo jest nas dwóch  :reggie:

Opublikowano

Tak czy inaczej polecam kiedyś zagrać, bo gra jest na bardzo mocne 0/10 :cool:

Jak mi dziewczyna kupi switcha to ogram na pewno :lapka:

Link between worlds był sztywniutki, ale po ocarinie jakoś nie mam ciśnienia na ogrywanie zeld 3d

Trzech, tylko xbox!

Edytowane przez Copper

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.