Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

No nie oszukujmy się, gra na 8 z bardzo ładną graficzką.

Kaźdy wychwalający jako GOTY i szkalujący Wiedźmina porównaniami do niego jest kandydatem do zakatalogowania jako nieuleczalny przypadek klaperstwa.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 644,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

No nie oszukujmy się, gra na 8 z bardzo ładną graficzką.

Kaźdy wychwalający jako GOTY i szkalujący Wiedźmina porównaniami do niego jest kandydatem do zakatalogowania jako nieuleczalny przypadek klaperstwa.

grałeś???????

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

figaro pyta czy ktos gral :yao:

Opublikowano

1. A kto pyta? Figaro? xd

2. >granie w gry xddd

3. Sprawdziłem obiektywną średnią ocen na metacritic (co jest bardzo szanowaną metodą w console wars) i widać, że sztos.

4. Wiedźmin jest polski. Wszystko co polskie, jest dobre, szczególnie Wiedźmin. Nawet książki na jego podstawie napisano. Jakieś jeszcze pytania?

Opublikowano

3. Sprawdziłem obiektywną średnią ocen na metacritic (co jest bardzo szanowaną metodą w console wars) i widać, że sztos.

Ale sprawdzałeś user score czy średnią ocen z recenzji? napisz, to ważne.

Opublikowano

te oceny wieska az se zwale

Opublikowano

szpachlowanie opelka ze szwagrem lepsze od horizon zero dawn

Opublikowano

ktory to mowil ze wiesiek przy horizon nie ma startu? jakubu?

Opublikowano

No Horizon dobra gra na 7-8 ale nic więcej. Ładne widoczki, ciekawy design ale gameplay na poziomie gier Ubi. GG to jednak rzemieślnicy, nie potrafią zrobić gry z

d u s z ą. Koło wiedźmina to nawet  nie stało.

No jak? przecież Yakubek piszę, że to wciąga Wieśka pod każdym względem xDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Z porównaniem Zeldy i Horizon to mi się przypomniało;

ogólna degrengolada naszej branży, dobrze, żę jest taka Zelda co leczy z takich raków

Opublikowano

Wytłumacz mi Soul, dlaczego Horizon klimatem i gameplayem nie wciąga Wieśka dupom. Grałeś pół godziny, więc pewnie jesteś specjalistą :oh_you:

Opublikowano

No zapomniałem że Horizon to action rpg. Po 2h nadal tego rpg nie zauważyłem. Chyba że pseudo wybór w dialogach to już rpg (w dodatku sprowadzający się do tego samego) albo drzewko umiejętności to rpg (to wtedy wszystko od ubisoftu od 2007 roku jest rpg :D ) . 

Opublikowano

klimatem xddddddddddddf

Opublikowano

Grałem więcej niż pół godziny...

Nie ja jeden tak uważam, to z Ciebie ludzie mają bekę.

Po za tym klapersie albo gra ma to coś albo tego nie ma, nowa ZELDA potrzebowała 5 minut, tak samo jak Yakuza i Nioh i oczywiście Wiesiu 3.

Jeżeli Ciebie jarają taki popłuczyny to Twoja sprawa, ja od gier wymagam, czegoś więcej.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

horizon wciaga dupa wiedzmina KLIMATEM

musialem to jeszcze raz napisac

Opublikowano

ale nie system walki, wiesiek to (pipi)ane drewno

Opublikowano

Horizon na b e a t i a zniszczy

Opublikowano

No i tyle, na tym koniec.

Opublikowano

System walki w horizon? najlepszy w gatunku

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.