Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Piękny ból dupy jednoplatformowca :banderas:

Edytowane przez UberAdi

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 644,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Co w tej Zeldzie można odwalać to ja nie mam pytań. Niech mi to ktoś jeszcze raz porówna do Horajzona xD

https://youtu.be/aVPXKdSEGNQ?t=4m11s

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Piękny ból dupy jednoplatformowca :banderas:

A co, kupiłeś Switcha że się odzywasz? Czy nadal siedzisz na ProwizorCe i grasz w interaktywne mapy lub klony Icewind Dale 2? ;)

Opublikowano

Danganronpa 1-2 Reload 90/100 w recenzjach :banderas: Kolejny sztos a jeszcze w tym miesiącu Zero Escape: Nonary Games i Person w kwietniu ;>

Opublikowano

Danganronpa 1-2 Reload 90/100 w recenzjach :banderas: Kolejny sztos a jeszcze w tym miesiącu Zero Escape: Nonary Games i Person w kwietniu ;>

Pięknie następny remaster gry którą wszyscy co chcieli dawno ograli. Danganronpa tylko na vicie ma sens :)

Jak ja chciałbym mieć hajs na switcha. Bym w zelde pograł . Szkoda że wii u sprzedałem. Nie wierzyłem w Zelde i teraz mam karę

Opublikowano

Granie w visual novele na duzej konsoli dla mnie osobiscie mija sie z celem. Idealne gry zeby sobie w lozku przed snem poczytac. 

Ogolnie to ile w ostatnich miesiach wyszlo hiciorow ze srednia powyzej 80 na ps4? Od Last Guardian piekna seria, hit za hitem. 

Na xbona tylko halo wars ktore okazalo sie niewypalem 7/10

Opublikowano

A zapomniałem napisać że powoli przekonuje się do Horizona. Jest wszystko co dobre ubi game mieć powinno. Mamy synchronizacje na wieży, mamy odbijanie obozowisk czy zbieranie surowców . Ci co pisali że takiej gry jeszcze nie było mają racje  :Coolface:  :Coolface:  :Coolface:

Opublikowano

Dobrze ze nie robilem tych wszystich chuyowych aktywnosci pobocznych. Smutny blant zrobi je za mnie.

Opublikowano

no fajnie ze dodaja takie pierdoły, janusze tez maja cos dla siebie

Opublikowano

Blant chwali grę za ubisoftowe rozwiązania. Widać nie każdy potrafi dostrzec mix Wiesława Trzeciego i Monster Huntera.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Ja sie tylko zawiodlem na spadajacym dosyc szybko poziomie trudnosci. O ile na very hard poczatek jest wymagajacy tak dalej to juz sie troche rambo robi. Nie zeby to jakas wielka wada bo starcia i tak daja frajde no ale niesmak pozostaje. Horizon 2 jako tytul startowy na ps5 i pojscie w strone monster huntera w przypadku walk z wiekszymi bydlakami i zaimplementowanie rozwiazan z zeldy breath of the wild. Wierze

Opublikowano

Nowy mordor tytulem promujacym skorpio :banderas:

Opublikowano

Blant chwali grę za ubisoftowe rozwiązania. Widać nie każdy potrafi dostrzec mix Wiesława Trzeciego i Monster Huntera.

grałem w obie i niestety tego mixu wieśka z monster hunterem dostrzec nie potrafię :D

Scorpio już chyba nikogo na tym forum. Ja sam zamiast scorpio kupie pod koniec roku switcha. Przynajmniej jakieś exy do ogrania :D

Opublikowano

Nowy mordor tytulem promujacym skorpio :banderas:

lepiej wybrac nie mogli, ta gra idealnie pasuje do tej konsoli

Opublikowano

Kermit sugerujesz, że Scorpio to będzie mordor

Opublikowano

Scorpio może uratować wsteczna i AC Unity w 30 FPS.

Co do poziomu trudności to jest problem z balansem w tego typu grach. Jak się robi zadania poboczne to szybko można wylevelować postać i gra się staje dużo łatwiejsza. Tak miałem w Wiedźminie 3 też.

Opublikowano

grałem w obie i niestety tego mixu wieśka z monster hunterem dostrzec nie potrafię :D

Walka z ogromnymi potworami - jest

Szukanie słabych punktów przed walką - jest

Poboczne questy z mini historia - są

Tylko ten system walki do Wieśka nie pasuje. Jest zbyt zayebisty :reggie:

Opublikowano

Ale MS rozyebie na E3 tym eksluzywnym materiałem gameplayu z Mordoru :banderas: Pewnie jeszcze jakiś teaser Halo 6 pokazujący ulubioną postać - Locka i pozamiatane  :obama:

Sony z zapowiedzią BB 2, nowym IP od Sucker Punch i gameplayem TLOU 2 będzie się mógł tylko schować.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Ja sie tylko zawiodlem na spadajacym dosyc szybko poziomie trudnosci. O ile na very hard poczatek jest wymagajacy tak dalej to juz sie troche rambo robi. Nie zeby to jakas wielka wada bo starcia i tak daja frajde no ale niesmak pozostaje. Horizon 2 jako tytul startowy na ps5 i pojscie w strone monster huntera w przypadku walk z wiekszymi bydlakami i zaimplementowanie rozwiazan z zeldy breath of the wild. Wierze

No niestety. To samo było przecież w przypadku trzeciego Wiesława. Najrozsądniej jest chyba nie dopakowywać mega postaci, pobocznymi questami, terenami łowieckimi, kotłami itp. Skupić się na fabule, a dopiero po przejściu robić resztę. Z tym, ze ja tak nie potrafię, bo po fabule nie miałbym pewnie motywacji do czyszczenia reszty... także tego :<

Opublikowano

podobno moc scorpio pozwoli tworcom na stworzenie nowego modelu mimiki w mordorze

nowe standardy next genowosci nadchodzą

Opublikowano

Ale MS rozyebie na E3 tym eksluzywnym materiałem gameplayu z Mordoru :banderas: Pewnie jeszcze jakiś teaser Halo 6 pokazujący ulubioną postać - Locka i pozamiatane :obama:

Sony z zapowiedzią BB 2, nowym IP od Sucker Punch i gameplayem TLOU 2 będzie się mógł tylko schować.

A co z tym, ze MS wyda nowe Gearsy, nowe Halo, nowa Forze, skoro to tylko kontynuacje a tu Sony nowego BB, nowe TLoU?

Opublikowano

Na koniec konfy rzucą bombą, powiedzą, że słuchają fanów i wiedzą czego chcą i zaprezentują Conkera.... w arena loot crate hero skill competetive shooter dziwnie przypominającego Overwatch :banderas:

Edytowane przez Figaro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.