Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Nioh też kupiony nóweczka :). Od blantisa mam tylko Yakuzę 0 no i teraz będzie Nier :usmiech:

Heh, żenada kupować taką Yakuzę w używce, a potem narzekaj po całym forum, jak się rynek psuje :/

Opublikowano

rejwen niszczy rynek :[ 

don't trigger me ;///

Heh, żenada kupować taką Yakuzę w używce, a potem narzekaj po całym forum, jak się rynek psuje :/

Poyebało? Najpierw spusty przez okrągły rok jakie to PS4 super bo można używki kupować, a potem to jest żenada?

I gdzie ja niby narzekam na zepsuty rynek?

No i k,urwa, kto mi to wypomina w ogóle xddd

Opublikowano

no ale Nier to mogles kupic nowe, niszowy tytul ;/

Opublikowano

Załóżcie sobie towarzystwo wspierania biednych wydawców gier i załóżcie sobie zlecenia stałe na ich konta xDD. Poyebało was do reszty chyba z tym wspieraniem.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

rejwen niszczy rynek :[ 

don't trigger me ;///

Poyebało? Najpierw spusty przez okrągły rok jakie to PS4 super bo można używki kupować, a potem to jest żenada?

I gdzie ja niby narzekam na zepsuty rynek?

No i k,urwa, kto mi to wypomina w ogóle xddd

Tak, tak, Horizon to nówka, ale niszowa, potrzebująca każdej złotówki Yakuza to już wyłudzać od blancika, słabo. I to jeszcze mając wypłaty informatyka? Mega słabo.

Opublikowano

No Nier to kolejna hajpowana japońska gierka, która w rijel world nikogo i zalicza start gorszy od Halo Nikogo Wars 2. Muszę iść policzyć posty w obu tematach bo coś mi się nie zgadza ;)

Opublikowano

Figaro wypominający Krukowi kupowanie gier w takiej wersji w jakiej mu się żywnie podoba, najeżdzanie na status finansowy z racji bycia informatykiem i stwierdzanie, że mega słabo kupować gry u blanta. :dafuq:

(pipi)A FIGARO

KTORY ZAGRA W TE GRY

UZYWANE

ZA 10 LAT

TRZYMAJCIE MNIE BO NIE ZDZIERZE 

Opublikowano

No Nier to kolejna hajpowana japońska gierka, która w rijel world nikogo i zalicza start gorszy od Halo Nikogo Wars 2. Muszę iść policzyć posty w obu tematach bo coś mi się nie zgadza ;)

No jak mega gigant marka jaką jest Halo ledwo się sprzedaje lepiej od niszowej japońszczyzny, to coś faktycznie się nie zgadza XD I pewnie jeszcze wziąłeś wyniki z UK, chciałbym porównać sprzedaż WW :faja:

Opublikowano

Od blantisa mam tylko Yakuzę 0 no i teraz będzie Nier :usmiech:

Miałem wkleić jakiś gif HEAT ACTION z Yasztosa, ale myślę że karma to suka i cie dosięgnie :cool:

giphy.gif

Opublikowano

Gifaro pouczający ludzi o kupowaniu gierek :p Taki Waszczykowski WC. A tak w ogóle, to co gifar jeszcze na forumie robi, MaZZeo, mój przelew na gorzałę poszedł? Żądam wyników.

Opublikowano

Przecież mazzeo miał wylizać komuś dupę za to. 

Opublikowano

Jakies info poza JP i UK ?

Poki co to zanosi sie - co mowilem juz dawno temu - ze Automata opchnie wiecej kopii w jeden dzien niz Gestalt/Replicant lifetime.

Edit - o prosze, Horizon wyzej niz Zeldy :D

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

60 mln PS4 VS ile się Wii U i Swticha sprzedało? 

Opublikowano

Nie odpowiada się pytaniem na pytanie.

Opublikowano

60 mln PS4 VS ile się Wii U i Swticha sprzedało? 

Wii U ponoc 12 mln a Switch niewiadoma.

Tak czy owak, z tych wszystkich exowatych gierek najlepiej zszedl chyba remake KH 2.8 :D

Opublikowano

Dużo więcej sprzedanych konsol = więcej sprzedanych gier.

Opublikowano

Dużo więcej sprzedanych konsol = więcej sprzedanych gier.

No nie do końca bo exy na WiiU sprzedawały się lepiej niż niektóre gry na PS4/XO. 

Sam Mario Kart 8 nastukał przeszło 8mln. To jest liczba, o której większość studiów może pomarzyć. :) 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No tylko różnica jest taka, że na WiiU poza grami od Nintendo nie było praktycznie niczego innego. To nie konsola na której mogłeś sobie grać przez 5 lat w multiplatformy. WiiU kupowało się dla tych pojedynczych gier i tylko dla nich.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

O Panie 8 mln, to jakiś rodzynek!

Opublikowano

Horizon jest lepszy od zeldy bo więcej osób na forum zagrało w horizon. Myślałem że to jasne. Dlatego też torment, Yakuza czy nier są gorsze od horizon. Persona 5 też będzie gorsza od horizon. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.