Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Przez trzy lata słuchali wycia wentylatora trójnoga a teraz sie panoszą po forumku i mlaskają coś o tym, jakie to Sony dobre, bo dostali w końcu jakieś gierki.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 676,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

to xbox dostał coś ciekawego poza sunset overdrive?

Opublikowano

grali w najlepsza wersje mordora na ps4, teraz najlepszy mordor bedzie na scorpio to nagle juz ich nie obchodzi xd

Opublikowano

Tylko kto normalny gra na pc? :(

Przecież od czasów x360 każdy klap ogrywa eksy xboxa na PC :)

Prawda. YETI wielokrotnie wspominał o swoim laptopie z Biedy, na którym ogrywał np Ori.

Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to ze do ogrania exow z xboxa trzeba mieć w miarę nowego komp, a hity z ps4 poważnie bedzie można odpalić na laptopie z biedronki bo do Ps Now wystarczy tylko dobry internet xdddddddd

Sony :yao:

Opublikowano

Nieźle walczycie jak na gości z martwą konsolą

Opublikowano

Nieźle walczycie jak na gości z martwą konsolą

PS4? No mówiono mi, że dopiero się rozkręca  :reggie:

Opublikowano

konsola moze i martwa ale ilosc godzin spędzonych na live rosnie z roku na rok

Opublikowano

dobre dobre 

photo-46493.png

Opublikowano

Boty wychowały się w tych swoich slomiankach z przerobionymi Xboxami 360, to PlayStation Now na lapku z biedry to dla nich burżuazja.

Opublikowano

Boty wychowały się w tych swoich slomiankach z przerobionymi Xboxami 360, to PlayStation Now na lapku z biedry to dla nich burżuazja.

Nie, to dowód, że na platformie Sony nie ma już exów.

Opublikowano

Nie, to dowód, że na platformie Sony nie ma już exów.
:dynia:
Opublikowano

Ej no to ten Crash będzie exem czy nie bo nie wiem czy kupować.

Kup, ale na wszelki wypadek nie wrzucaj fotki do zakupów growych.

Opublikowano

No ale botów nie obchodzi kto dostanie bitchslapa tylko o to żeby ograć dobre gierki. No taka jest podstawowa różnica w obu obozach, jedni grali i dalej grają, bez względu na sytuację "polityczną", a drudzy siedzieli przez 3 lata w próżni i udawali, że wszystko jest ok, a w 2017 robią z siebie wielkich gejmerów bo wreszcie jakieś fajne gierki wyszły XD

To skoro boty tak graja i graja, to czemu u licha taka masowa ucieczka do przodu w postaci kupna ( znienawidzonego ) PS4, i to pod nosem Scorpio ? Odpowiedz jest prosta - na samym X1 daleko nie zajedziesz, i zjawisko o ktorym mowilem przed chwila tylko to potwierdza.

Jesli PS4 bylo 3 lata w prozni, to  Xbox One tez tam byl, obok. Juz walic to ze na PS4 wyszlo do tej pory jakies 1300 gier a na X1 okolo tysiaca.

edit ( pogrubione ) - laska botow na pstrym koniu jezdzi w takim razie.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Widzę, że chyba problem z czytaniem ze zrozumieniem masz.

Opublikowano

Jak uwazasz, dla mnie konkluzja jest oczywista. 

Opublikowano

No jest oczywista - jedni zagrają we wszystkie dobre gry, a drudzy zagrają w gry na plejstejszyn, heh.

Opublikowano

No jest oczywista - jedni zagrają we wszystkie dobre gry, a drudzy zagrają w gry na plejstejszyn, heh.

No niech dokupuja inne platformy, ja nie bronie ^_^ Goraco popieram takie nastawienie :)

Przeciez po to sie kupuje konsole, zeby po tygodniu kupic inna  :music:

Dostajesz plusa bo glosisz dobre nowiny

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Tylko kto normalny gra na pc? :(

Przecież od czasów x360 każdy klap ogrywa eksy xboxa na PC :)

Prawda. YETI wielokrotnie wspominał o swoim laptopie z Biedy, na którym ogrywał np Ori.
Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to ze do ogrania exow z xboxa trzeba mieć w miarę nowego komp, a hity z ps4 poważnie bedzie można odpalić na laptopie z biedronki bo do Ps Now wystarczy tylko dobry internet xdddddddd

Sony :yao:

Gorzej juz niedlugo ps now bedzie mozna odpalic na nowych tvkach. Cos mi sie zdaje, ze juz za pare lat konsole pojda do lamusa bo po co tracic koszty na produkcje itd, juz nie wspomne o grach w pudelkach a co za tym idzie rynku uzywek ktory wyeliminuja.

Dzieki temu gaming w Japonii moze sie odrodzic, gdzie ps now pewnie bedzie wszedzie nawet w pralce, a ja sobie bede ogrywal backlogi z takich konsol jak sega saturn bo te gry przyszlosci to juz pewnie takie samograje beda, ze ps now to bedzie dla mnie taki rodzaj kablowki.

Opublikowano

Jak dobrze ze jestem coraz bliżej końca Horizon, im mniej do czynienia z tym szrotem i społecznością tym lepiej

Nikt nie kazał Ci tego kupować i nikt nie kazał Ci w to grać, mogłeś siedzieć dalej w systemie poddanemu eutanazji i oglądać netflixa.

Zanim PS Now będzie działało bezprzewodowo tak jak przewodowo to jeszcze ze 3 generacje wyjdzie.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Jak Mazzeo siedzial z toba na party to mu wspolczuje.

Opublikowano

aphormo to ten sam poziom abstrakcji co Mendrek, ten sam styl pokrętnej logiki za którą nikt nie może trafić 

Juz walic to ze na PS4 wyszlo do tej pory jakies 1300 gier a na X1 okolo tysiaca.

nawet używa tych samych argumentów  :bad:

Opublikowano

Wychodzi na to samo, heh.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.