Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Dziękuję w takim razie sony za lekcje życia. Zapamiętam na długo.  

Siedzisz w cw tak dlugo i nie wiesz ze sony to zlodzieje? No coz, teraz juz bedziesz wiedzial

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Żona i tak sama na urlopy jeździ więc po co ci te pieniądze blant?

Opublikowano

Opowiedz nam o tym więcej :exact:

Opublikowano

to sprzedaj konsole w czym problem

Opublikowano

Dżizas blantman. Wracaj do szafy i nie tłumacz się co 3 posty...

Opublikowano

Ten rok nie jest zbyt dobry na oszczędzanie pieniążków :beksa:

Opublikowano

No na szczęście po personie 5 koniec ciekawych gier w tym roku :)  Coś jeszcze fajnego wyjdzie w 2017 roku ? 

Ja tam widzę tylko prey i state of decay 2 (ale to drugie nie wiadomo) . 

Opublikowano

Placenie za plusa i trzymanie konsoli w szafie XD

Tez bym sie zdenerwowal.

Opublikowano

Jeszcze prey, yakuza i rdr blantmanie

Opublikowano

rdr ? eee tam ale fakt o yakuzie zapomniałem .  Szkoda że nie będzie można grać Goro :(

Opublikowano

mi sie ostatnio konczyl miesiac plusa, mialem wylaczone odnawianie, a i tak mi pobrali 27 zl za kolejny miesiac z portfela psnowskiego [*] 

Opublikowano

No mi po update 4.50 (przed miałem wyłączoną) włączyli auto i też poszło 27 zł. Wiedziałem o tym, że tak robią tylko zupełnie zapomniałem o wyłączeniu subskrypcji po tym update qwa XD, uj tam 27 zł nie zbiedniałem ale i tak ujowe zachowanie po wsze czasy. Wkuwić to bym się wkuwił jakby poszło te 195 zł XD

Opublikowano

tylko, ze jak wchodzilem do ustawien juz po fakcie pobrania kasy mialem WYLACZONE odnawianie xd sony, #4thefrajers

Opublikowano

dodzwoniłem się do help desku sony . Miła pani powiedziała że kasę mogą zwrócić tylko do portfela sony w sklepie. Dobre i to mam teraz 195 zł do wydania (pójdzie na yakuze albo crasha) .  Wolałbym kase na konto no ale wyda się przynajmniej na coś konkretnego. Kasa w portfelu mam nadzieje nie znika po jakimś czasie ? 

BTW Ciekawy błąd mam 195 zł w portfelu i subskrypcje plusa aktywną do 17 marca 2018 .  Ciekawe kiedy zniknie :) 

Opublikowano

Czyli i tak wyciągnęli od Ciebie 195 zł XD

Opublikowano

niby taka bieda, na zlot nie masz, a wycieczki sobie organizujesz i lekka reka 195zl wydajesz na ps store

Opublikowano

a pytałeś sie czy crash będzie eksem? czy telefon odebrała kinga?

Opublikowano

niby taka bieda, na zlot nie masz, a wycieczki sobie organizujesz i lekka reka 195zl wydajesz na ps store

Przeciez od poczatku bylo wiadomo, ze go blantmanowa nie pusci bo nie znajdzie tak dlugiej smyczy dla blantmana

Opublikowano

Ficuś nie każdy ma tak długą smycz że każdego sylwestra bez żony w zakopane spędzasz :D

Opublikowano

Widzę, że zaczęło się zaglądanie do portfela xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Mamy oddzielne konta więc nie wie co ja tam na swoim mam i robię :)

@Czezare 

to co piszesz to trolling prawda :) ?

A w tym temacie to ktoś w ogóle pisze na poważnie? :Coolface:

Opublikowano

IHS also states that Sony's overall dominance of the gaming landscape is set to continue in 2017. In 2016, Sony had a 57 per cent share of the console market, contributing $19.7bn of spending on console hardware, games content and services.

Of that figure, $17.8bn came entirely from the PS4, giving the console a 51 per cent share of the total console market. The PS4 was also responsible for almost double the sales value of hardware, content and services compared to the Xbox One, and ended the year with an install base of 53m, compared to Xbox One's 27.6m.

Źródło: http://www.mcvuk.com/news/read/ihs-world-console-market-down-in-2016-but-ps4-claims-51-share-over-xbox-one-s-26/0180196

Xone sprzedało się przez pierwsze 3 lata na rynku tyle samo co X360 przez pierwsze 3 lata. W 2018 się dowiemy co lepiej zboostowało sprzedaż Xbox'a - Kinect vs Scorpio.

Edytowane przez DonSterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.