Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Ficuś nie każdy ma tak długą smycz że każdego sylwestra bez żony w zakopane spędzasz :D

Xddd a to jakies swieto ten sylwester, wyjatkowy dzien jak wigilia itp? Dzien jak kazdy w roku, zona z kolezankami, ja z ziomkami z forumka, rok jest wystarczajaco dlugi by jeszcze by byc ze soba
  • Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Blancik odkupie od ciebie tego plusa za 150. :ogor:

Opublikowano

(pipi) mać ja (pipi)e . (pipi) sony i playstation. Złodzieje (pipi)eni. Wczoraj skończyła mi się subskrypcja plusa . Rok temu kupiłem w promocji i od razu anulowałem. Teraz pobrało mi z konta 195 zł . (pipi) co za (pipi)ona patologia. Jak golda czy office 365 anulowałem zaraz po zakupie nigdy nie pobrało po okresie trwania subskrypcji. Na 100 % anulowałem od razu teraz zastanawiam się czy pisać maila czy dzwonić. Po (pipi) mi ta (pipi)owa usługa na tej (pipi)owej konsoli. Po co mam trzymać plusa jak na playstation ogram max 2 gry w tym roku.

Wkurzyłem się :[

Ja nie wiem kiedy ludzie sie naucza,ze sony bedac #4theplayers co patch aktywuje opcje auto odnawiania ps+ i trzeba co patch dezaktywowac.
Opublikowano

Przecież Playststion Plus to subskrypcja, subskrypcje maja to do siebie ze się odnawiaja po określonym czasie, pomijam fakt ze przy zakupie plusa wszędzie o tym pisze.

Dlatego kupuje się automat zdrapki.

Opublikowano

Ale weź Ty zacznij czytać wszystko ze zrozumieniem w ostatnich postach, ok?

Opublikowano

Ja miałem ostatnio dylemat czy przedłużyć Plusa o kolejne 3 miesiące czy mieć spokój na rok. Zaoszczędziłem 117 zł.  :kaz:

Opublikowano

Czytam, nie ma po prostu czegoś takiego jak ściągnięcie kasy po anulowaniu subskrypcji, po prostu jej nie anulował.
Opublikowano

No jak nie ma. Zetta na swoim kanale na YouTube o tym gadał.

Opublikowano

xD

Opublikowano

Z ostatnich postów Xperta płyną podobne wibracje:

Opublikowano

Ficuś nie każdy ma tak długą smycz że każdego sylwestra bez żony w zakopane spędzasz :D

Xddd a to jakies swieto ten sylwester, wyjatkowy dzien jak wigilia itp? Dzien jak kazdy w roku, zona z kolezankami, ja z ziomkami z forumka, rok jest wystarczajaco dlugi by jeszcze by byc ze soba

Ficuś musisz wstawić aktualne foto z żoną i najnowszym numerem pe

Opublikowano

moze ficus ma żonę jak kidnappa xboxa

Opublikowano

Czytam, nie ma po prostu czegoś takiego jak ściągnięcie kasy po anulowaniu subskrypcji, po prostu jej nie anulował.
Ty udajesz czy naprawde jestes taki glu.. "specjalny"?

Za kazdym razem jak sony wydaje patch to aktywuja auto odnawianie ps+ jak zapomniesz o tym,to pozniej $ony ci kase zabiera a ze nie ma opcji refund to tracisz kase.

Opublikowano

>rozmowy z expertem

Opublikowano

Pomijajac juz fakt zlodziejskiej polityce sony to trzymanie tam danych karty to niezle igranie z ogniem biorac pod uwage ze wszystkie dane sa trzyman w pliku tekstowym na pulpicie kaza. Z drugiej strony to ze sie ja usunie wcale nie daje pewnosci ze sony tez to robi i moze sie okazac ze przy kolejnym wycieku i tak nasze dane wyplyna na internety

Opublikowano

Zdrapki GOTY 

Opublikowano

Wchodzę na podforum konsoli Xbox a tam

giphy.gif

Opublikowano

Pytanie, a na (pipi) tam wchodzisz? 

Opublikowano

jezu soul, na 1 rzut oka nie widzę błędów

Opublikowano

poszedł lvl up

Opublikowano

Xbox zdechło, dawno tu już nie było wojenki XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.