Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Widzę ze językiem Polskim u Ciebie słabiutko XD.

Ale tak, zrozumiałem o co Ci chodzi, nie umiałeś tylko tego napisać.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Przyznaj się, jak robili w szkole testy na IQ, to miałeś max 60, co?

PS. A jak już przy języku polskim jesteśmy, to: "że" a nie "ze"; "polskim" a nie "Polskim" i zapomniałeś o "z"  :lapka:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Przecież wszyscy doskonale wiedzą, o co mu chodzi.

A "polski" z małej, jako że to przymiotnik.

Opublikowano

Ciekawe co sie dzieje z Yetim? Moze znowu buduje dom? tak sobie dzis o nim pomyslalem jak przegladalem forumek z tapatalka

ePlumXt.png

Opublikowano

witamy na forum kolejnego Miodka. Napisz do Masorza i otwórzcie własny kącik ortograficzny na forum. Może Masorz nauczy się co to przecinek, a ty co to przymiotnik... i przecinek. 

Opublikowano

hqdefault.jpg
samozaoranie.

btw. 
za rozpoczynanie zdania od ALE - możesz dostać pałeczkę z rozprawki.
szanuj porady, ekspercie 

Opublikowano

Naprawili w końcu tego tapatalka? Bo ze złości go odinstalowałem jak mi kolejny raz strona się nie chciała załadować.

Opublikowano

No to co Poniedziałek i czas rozruszać temat.  Byłem wczoraj w mm i widzę prosiaczki na półkach. Pomyśleć że chciałem to kupić między innymi dla horizon. Jak dobrze że oprzytomniałem. Prosiak w nier, yakuzie czy personie 5 raczej powera nie pokazuje/pokarze a co jeszcze w tym roku na tej konsoli byłoby do ogrania?  Prosiaczka kupi się taniej na przecenie w okolicy premiery last of us 2 lub god of war (obie w tym roku na pewno nie wyjdą).  Współczuje ludziom co kupili prosiaka dla tej s(pipi)iny Horizon :D

Prawie się złamałem i kupiłem switcha z zeldą. Miał być kłopot z dostępnością a leży to na półkach. Jak porówna się z premiera ps4 w Polsce to nintendo przegrywa i to z kretesem :)   Tak czy siak combo zelda + switch >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Horizon + Prosiak

Opublikowano

Ale będzie beka jak wyjdzie ta nowa konsola MSu, a najgorętszym tematem w dziale dalej będzie wsteczna kompatybilność XD

Opublikowano

oczy i uszy bolą od oglądania i słuchania tego :faceplamz: czy pozostałe ME są równie (pipi)owe? bo nie wiem czy w ogóle próbować w nie grać 

Opublikowano

oczy i uszy bolą od oglądania i słuchania tego :faceplamz: czy pozostałe ME są równie (pipi)owe? bo nie wiem czy w ogóle próbować w nie grać 

Jedynka jest serio spoko grą. Dwójka już się zaczęła psuć, ale postacie i klimat trzymały. Trójka to jedna z najgorszych gier w jakie grałem (i nie mówię to z powodu zakończenia).

Opublikowano

No trojka to juz jest typową strzelanka. :(

Opublikowano

Figaro ma rację.

Jedynkę szczerze polecam ograć, bo działa nawet jako samodzielna historia.

Opublikowano

Gruby z tvgry dal 8.5ps4, 9.0 pc argumentujac wyzsza ocene ciekawa fabula i dobra walka. Przeciez na konsoli jest ta sama fabula xD ale domyslam sie o co mu biega bo wczesniej wspominal, ze na ps4amator tnie podczas zadymy, na pro chodzi plynniej a pc bez problemow niby.

Opublikowano

z tymi ryjami w androbiedzie to ciekawa sprawa, zawsze przed premierą gierki bethesdy  jak fallouty czy elders scrollsy były cyrki z animacjami, postacie robiły groteskowe miny albo ich wykręcało, jak makaron świderki. W mass effecie teraz jest wylewany hejt, że to wygląda jak goowno i regres w czym jest racja, ale co jeśli... jakieś mądre głowy pozazdrościły memów i virali bethesdzie I ZRÓBMY TAK SAMO PAN PREZES EA, BĘDO PIENIĄŻKI MARKETING BARDZO. Tymczasem.

Opublikowano

Jedynka jest serio spoko grą. Dwójka już się zaczęła psuć, ale postacie i klimat trzymały. Trójka to jedna z najgorszych gier w jakie grałem (i nie mówię to z powodu zakończenia).

Wyjdź.

Opublikowano

pozostaje czekać na moderów i sensowne zmiany w wersji PC andromedy, może dobrzy ludzie coś z tą grą zrobią.

Opublikowano

Wyjdź.

A co prawdy nie mówiem? Mówiem, mówiem. Trójka niemalże zniechęciła mnie do gier video, tak dużo jest w niej złego. Musiałem przemyć to jakąś dobrą japońszczyzną.

Opublikowano

Każdy ma swój gust, ale Twój jest zwyczajnie chuyowy. Na tym zakończmy ten temat. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Trójka to straszny syf.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.