Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Juz po tytle powinieneś sie zorientowac, ze gra ewidentnie nie dla Ciebie !

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

:obama: 

blant i tak każdy wie że nienawidzisz tej gry bo wydaje je developer sony, gdyby na pudełku było logo ubisoftu to byśmy czytali twoje spusty na huyrajzon aż do premiery nowego asasyna

Opublikowano

Ja do Horizona nic nie mam. Spoko gierka na 7/10 pewnie tak jak mass effect andromeda (stwierdzę po zagraniu). Lubię dodawać go jako porównanie bo dzień bez minusa od yakubu czy innego klapa to dzień stracony. Już nie miej bólu dupy z tego powodu. Do tematu horizon nie wchodzę o dnia wyrażenia swojej opini po pograniu 8-9 h :)   I nie wiem czego nie rozumiesz jak mówię że komuś się może spodobać (lub nie). Następny bojownik sony co wszystko co sony wspaniałe a jak ktoś wyrazi inne zdanie to już jest beee. Beton nie nadający się to jakiejkolwiek merytorycznej dyskusji. Zupełnie jak wyborca PiSu . 

@pawcio

jakoś spustów przy syndicate, far cry 4 czy unity nie było . 

Edytowane przez blantman

Opublikowano

raven skończył mass effect w 2k16 szanuje, ja nie wytrzymałem 2 godzin

To i tak dłużej niż ja wytrzymałem z RDR XD

Nie dałeś rady zagnać bydła do zagrody ? 

Już nie pamiętam czy na tym skończyłem, czy zaraz po tym. W sumie to Gta V w singlu też mnie wynudziło, ale online spędziłem trochę godzin i z ziomeczkami był GOTY

Opublikowano

ej, ale Figaro nie obrazajcie, to bardzo fajny uzytkownik jest

lepszy od yetiego :kaz: 

Opublikowano

Obraziłbym yakuze ale mi sie za bardzo podobała :(
Ja nie mam z tym problemu bo yakuza to pozycja dla 13-letnich stulejarzy zatrzymanych w erze ps2. :kaz:
Opublikowano

Yakuza nadal lepsza od  ...  Ehh nie będę już tiggerował obrońców sony. Nudne to się zrobiło 

Opublikowano

szkoda ze dark dreams dont die zdechlo, moglo byc lepsza seria od yakuzy

Opublikowano

Obraziłbym yakuze ale mi sie za bardzo podobała :(
Ja nie mam z tym problemu bo yakuza to pozycja dla 13-letnich stulejarzy zatrzymanych w erze ps2. :kaz:

Podobno jesteś rudy czyli idealnie pasujesz do tego opisu, tylko próbujesz zakłamywać rzeczywistość :kaz::xboss:

Opublikowano

Ale jedno trzeba mu przyznać, chłopak przynajmniej ogrywa te gry w jakimś stopniu, nie opiera swojej wiedzy na internetowym forum czy też youtubie.

Opublikowano

Yakuza 0 to duchowy następca Streets of Rage i Fighting Force, dostosowany do dzisiejszych standardów i z przepyszną fabułą. Dla koneserów, hardkorowców i weteranów chodzonych bitek i japońskich klimatów. Gimbaza może tego nie strawić, bo to zbyt złożone i ekstrawaganckie danie.

Smucą mnie oceny ME: Andromeda :( Trudno o takiego rpg-a w space operze dziś. Oby EA ogarnęło temat i nie wywaliło serii do kosza, tylko zatrudniło kogoś lepszego ze świeżą głową i dojechali do trylogii. Walić to, nie ma nic innego, na (space operowym) bezsztosiu i rak od EA sztos...

Opublikowano

i nie wywaliło serii do kosza,

xddd

już możesz zamówić wieniec 

Opublikowano

Kolejna wypowiedź, która idealnie wpasowuje się w standardy stulejarza gamingu i growego bezguścia, jednoplatformowca od lat przyssanego tylko do jednej konsoli, mającego kontakt tylko z procentem dostępnych gier. 

Opublikowano

zaraz wyskoczy spencer i powie "dla tych którzy zawiedli sie na mass effect andromeda mamy halo wars 2"

Opublikowano

zaraz wyskoczy spencer i powie "dla tych którzy zawiedli sie na mass effect andromeda mamy halo wars 2"

Albo trylogię Mass Effect we wstecznej :sir: 

Opublikowano

@Figus

:xboss:

Opublikowano

Yakuza 0 to duchowy następca Streets of Rage i Fighting Force

Tak Mendrek, a Shenmue to duchowny nastepca Cadillacs and Dinosaurs.

Opublikowano

Yakuza 0 i ta drętwa bijatyka? To już lepsze jest story mode w Tekkenie 6

Opublikowano

Yakuza 0 i ta drętwa bijatyka? To już lepsze jest story mode w Tekkenie 6

ić pograć battlefielda

Opublikowano

o to ten od "horizon to klejnot tej generacji" xdd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.