Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pokemon GO

Featured Replies

Opublikowano

no u mnie na 21 lv pidgeye i rataty 200-300 cp masowo uciekaja z pokeballi i w ogole. ratata na 300 cp ma pomaranczowe koleczko xD

generalnie ten update wygląda, jakby ktoś chciał umyślnie zabić cały fun w grze. 

zabijmy tracker który umożliwiał łapanie pokemonów (najważniejszy element rozrywki) -> aha wylaczmy tez stronki z radarami zeby ludzie na pewno nie mogli znalezc tego blastoise'a ktory im sie pokazuje na nearby -> a jak juz znajdziesz to takiego chu.ja, zwiekszmy % ucieczki zebys nie dal rady go zlapac xD

co dalej? może niech usuną wiekszosc pokemonow i zostawia same pidgeye, rataty i zubaty? 

serio widac tutaj Nintendo magic touch moim zdaniem

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 169,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ile można klepać tę samą kwestię "Nintendo nie ma nic wspólnego z tą grą"? 

Opublikowano

Prawda jest taka ze gracze za szybko lapali je wszystkie i zamiast update'u z nowymi pokami i fixem bugow zabili pokevision, kroki w grze i utrudnili lapanie samych pokow. Super ruch...

Opublikowano

Jesli chodzi o łapanie samych poków na wysokich poziomach (more than 500cp) to raczej nie zauważyłem jakieś dramatycznej różniczy. Przy podkręcaniu pokeballa zawsze się łapią (+ kółeczko łapania najmniejsze). 

Dodali trochę większą randomowość do rozgrywki i to wszystko. Serio byliście takimi nerdami i przed wyjście z domu szybko pokevision bo moze charizard po drodze się trafi? Kto ma na to czas poza gimbazą?

Gierka jest dalej fajna, bo w końcu ten smartphone do czegoś się przyda po za dzwonieniem i robieniem zdjęć na sedesie na instagrama.

Opublikowano

na iOS usunęli tryb oszczędzania energii xD. mocno zastanawiam się nad wywaleniem tego z telefonu.

Opublikowano

moim zdaniem po prostu zainteresowanie jest miażdżące i żeby to w miarę działało muszą niektóre rzeczy wyłączyć. Przecież to dopiero wersja 0.31

Opublikowano

no z tym usunięciem battery savera polecieli, nie zaktualizowałam gierki z tego powodu

w ogóle mam wrażenie, że znów jest jakby mniej poków, a jeśli już są, to głównie śmieciowe

Opublikowano

bo tak jest. podobno zmienili gniazda tak żeby pojawiały się w nich częstsze pokemony.

gniazda -> mozna gdzies regularnie zlapac jakiegos pokemona (np. u mnie w robocie electabuzz)

spawny randomowe -> cos tam sie pojawia na 10 min

i tak np. dratini w tym momencie ma nie miec gniazd

info z reddita, wiec moze nie byc 100% accurate

dzisiaj rano sprobowalem tak naprawde pograc (czyli przeszedlem sie z tel. do parku na spacer, a nie tylko random check w domu/pracy/taxi/tramwaju).

jest to kompletnie niegrywalne. no fajnie ze w nearby pojawia mi sie cos czego nie mam tylko co z tego skoro w ogole nie moge tego znalezc inaczej niz chodzac randomowo. 

Opublikowano

Badajta jakie lury i łowiska sa na same karpie w Tokio o 3am w srodku tygodnia XD

6dfab877449a757257a927fec0cadf9d.png

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Zetta, ale wiesz że Central Park i Tokyo to jedno z ulubionych miejsc boterów więc tam może nawet nie być ludzi? xD

Opublikowano

Ja juz tylko gram jak do pracy ide. Zawsze cos sie z jajek wykluje. Mam 21 level i juz chyba na tym zostane. Nowe pokemony tylko z jajek i ewolucji, nie mam zamiaru latac w kolko.

99 zlapanych, 100 widzianych.

Opublikowano

i tak np. dratini w tym momencie ma nie miec gniazd

prawda, w jednym z wrocławskich parków ludzie łapali dziesiątki dratini - teraz nie ma żadnego. a ja sobie odłożyłam polowanie na później i klops :/ 

wczoraj gra wymusiła na mnie aktualizację, żegnaj battery saverze 

Opublikowano

Dobre wlasnie zauwazylem pisza ze w tej restauracji jest zawsze lure gdy jest otwarta.

be32ecef73960755f81b6faed3b3b38b.jpg

Opublikowano

Teraz poprostu trzeba mieć znajomego gimbaze (albo z 10-ciu) co kazdy siedzi przy strategicznych lurach i daje cynk, że pojawiają się charmandery w jednym miejscu. 

pokemon_mafia___charmander_and_squirtle_

Opublikowano

Albo powiedziec sobie ze to byly dobre 3 tygodnie zycia tej gry, i znalesc se cos innego do roboty

Opublikowano

ale, ale, ale, jak to :whyyy: wczoraj dostalem powerbanka zeby na(pipi)iac na rowerze :frog: in Niantic we trust, wierzę, że będzie jeszcze dobrze

Edytowane przez Rayos

Opublikowano
  • Autor

Fajnie bylo pobiegac 2 tygodnie za pokami, ale ile mozna. Teraz trzeba czekac na Sun/Moon.

Opublikowano

Polecam prawilne Pokemony (w moim przypadku ogrywane jest Soul Silver) a nie

kazdy prawilny fan ogral kazda prawilna czesc wiec trzeba sobie czyms czas zajac :dunno: ale biore ze soba na wioske DSi z HG i będę giercował od nowa :cool: 

Opublikowano
  • Autor

Ja wam polecam  fanowskie czesci pokemon, niestety tylko na kompa, ale fajna fabula, powazniejsza niz w oryginalach. Zeta/Omicron i Phoenix Rising.