Skocz do zawartości

American Gods - 2017 - Starz

Featured Replies

Opublikowano

Książka przeczytana można się zabierać za oglądanie. Jestem po pierwszym odc, jest dobrze więc lecę oglądać kolejne.

Szkoda tylko, że odcinki po 20gb  :shieeet:

Rzeczywiście GOT się chowa przy tym co zaprezentowali w trzecim odc XD

dobrze, że więcej takich scen nie będzie

Edytowane przez Malibu

• Odpowiedzi 63
  • Wyświetleń 8,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Bryan Fuller w tym roku bardzo lubi penisy.

Ta słynna już scena z ostatniego odcinka to chyba najbardziej gejowska rzecz jaką można było kiedykolwiek zobaczyć w serialu.

Opublikowano

czyli pokazlai to co myśle? o fuj,  mam nadzieje ze muslimów nie zabija gdzies na ulicy.

Opublikowano

z Koziołkiem  Matołkiem można,  z innym arabem niet ;/

Opublikowano

okrutna scena, dobrze że jestem silnie heteroseksualnym mężczyzną więc dałem rade bez problemu ją obejrzeć :obama:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jaką część objętości książki poznaliśmy dotychczas? Warto jeszcze sięgnąć po książke, bo ciekawi mnie fabuła a nie chce mi sie czekać na kolejne odcinki.

Opublikowano

Odcinek bez szału ale Rudy daje do pieca ostro więc wybaczam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co za boski finał :banderas: Szkoda, że ten sezon miał tylko 8 odcinków. Nie wiem jak tu rok czekać przy takiej końcówce.

Opublikowano

Wszystko niby ładnie i cacy, ale przez cały ten sezon to się wydarzyło mało co tak naprawdę.

Po ostatnim odcinku myślałem, że będą jeszcze dwa i sobie myślę, "no, wreszcie się kurwa mać rozkręci, finał może być epicki" a tam zonk :wujaszek:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

heh miałem dokładnie to samo co koledzy wyżej, szukam kolejnego odcinka a tu wtf to już był ostatni? :/

Ta muzyka jazzowa :banderas:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Główni showrunnerzy - Fuller i Michael Green - odchodzą z ekipy serialu. W plotkach słychać, że Fullera może zastąpić sam Neil Gaiman.

Czyżby więc faktycznie pan F. wracał do Hannibala? 

https://naekranie.pl/aktualnosci/amerykanscy-bogowie-tworcy-serialu-nie-beda-pracowac-przy-2-sezonie-2648704

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Wielka szkoda. Green i Fuller byli odpowiedzialni za oprawę wizualną i klimat tej adaptacji, dzięki czemu ten serial się tak wyróżniał :(

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wizualnie kosa :banderas:

Mam nadzieje ze te wszystkie problemy co były nie odbija się czkawką na scenariuszu i dostaniemy porządny drugi sezon