Opublikowano 17 marca 20214 l 25 minut temu, Bzduras napisał: To coś ci się chlapnęło, bo MK4 było tylko w formie napisu. Cholera faktycznie, jakoś najbardziej zapamiętałem recenzję mortala z tego numeru a widzę, że tam tyle sztosów było. 10 numer, no to nieźle bo myślałem, że może tak z 17 to był.
Opublikowano 17 marca 20214 l Akurat neo to kupowałem od początku ale potem tam się coś skaszaniło i poziom dosyć mocno spadł i przestałem. W końcu padła ta gazetka, w sumie nie do końca wiem dlaczego tj. tam red nacz miał jakieś zdrowotne problemy ale sprzedaż jeszcze nie padła na pysk a może padła.
Opublikowano 17 marca 20214 l 36 minut temu, Mejm napisał: Nawet nie plus. Fifa 98, Bushido Blade . Kiedy to było, heh...
Opublikowano 6 lutego 20223 l W szufladzie znalazłem stary numer psx, oczywiście za prawilnych czasów Ściery. Fajnie tak poprzeglądać stare numery i powspominać z nostalgią stare, lepsze czasy. Tornado Kacper I się dziwić, że tak dobrze wspominamy ufoka i ten klimat Prawdziwy heteroseksualny mężczyzna I jego recenzja
Opublikowano 6 lutego 20223 l no, to była najlepsza skala ocen w cale branży growej + oceny innych zgredow pod spodem <3
Opublikowano 6 lutego 20223 l 4 minuty temu, oFi napisał: te tabelki podsumowań w reckach miały duszę Sentinel [`]