Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Red Dead Redemption 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 786,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• "gdzie jest ku.rwa kurier?" "wam tez nie doszlo?" "no to pograne w weekend ;/" "o 22 dostarczaja?"  

• Tak się odbiera grę z prosiakiem

• Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu.    Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba k

Opublikowano

Wszyscy gadacie "z pierwszej czesci" ale pamiętajcie ze red dead redemption to druga czesc serii;) pierwszy był rd revoler

moze dlatego ze RD Revolver jesat stary, (pipi)owy i nikt o nim nie pamieta, a RD Redemption to goty, mesjasz narodow i zbawiciel poprzedniej generacji konsol i ludzie chcieliby bezposredni sequel tej wlasnie odslony? 

Opublikowano

RDR jest dostępny we wstępnej kompatybilności na Xbox One, więc remaster zrobiony najtańszym kosztem w stylu Sony nie przejdzie

ależ oczywiście że przeszedłby w eleganckim 1080p i sztywniutkich 60 fpsach. zrobienie go w stylu GTA V, czyli dodanym fpp i 40% większej ilości królików na prerii, za cenę dalszego locka na 30 fps, to średni deal. 

chyba że w końcu dodaliby radio w koniu

Opublikowano

moze dlatego ze RD Revolver jesat stary, (pipi)owy i nikt o nim nie pamieta, a RD Redemption to goty, mesjasz narodow i zbawiciel poprzedniej generacji konsol i ludzie chcieliby bezposredni sequel tej wlasnie odslony?

Stary i owszem, ale to żaden argument. Czy jest słaby to nie mi oceniać, niestety nie grałem, acz widziałem recenzje na yt i raczej pozytywne opinie (to nadal gra rockatara) i wydaje mi sie, ze pamiętać wypada, ze to od RD revolver sie zaczęło i gdyby nie ono to sequel by nie powstał, którego tak wszyscy wielbią. A swoją droga pewnie wszyscy mnie zjedzą ale redemption nie porwał mnie chyba tak jak was. O wiele lepiej bawiłem sie w serii gta, ale to pewnie dlatego ze nie przepadam za westernami choc mroczna wieża Kinga mnie porwała choc to troche inna bajka ;) co nie zmienia faktu, ze z niecierpliwością czekam co tam R* pokaże, bo jestem mega ciekawy

Opublikowano

Swietnie zremasterowany RDR doobrze by namieszal na rynku, a co dopiero RDR2 w nowej oprawie i silniku. Ale to bedzie goty. I tez chce jednego bohatera.

Opublikowano

Rdr 1 chuyowy? Ty jesteś pijany czy niespełna rozumu?

Opublikowano

Niedługo odkurze PS2 i ogram ten Red Dead Revolver :lapka: Mam nadzieję że da się w to jeszcze jakoś grać w 2016

Opublikowano

Polecam filmik nrgeeka z pierwszej czesci. Ma bodajże playliste "to było grane" i w miarę niedawno to ogrywał i wypowiada sie czy w dzisiejszych czasach warto jeszcze do gry wrócić ;)

Opublikowano

wlasnie mialem wklejac :D

DZIEJE SIE :obama:

Tutaj wieksza rozdzialka, mozna sie przyjrzec dokladniej posturom:

14560160_10154521262555097_7503406289864

Tyle osob moze oznaczac tylko jedno, RED DEAD ONLINE :Coolface:

Opublikowano

JA PIEHDOLE

7 osób, 7 wspaniałych.

NIE WIEM ALE CHCĘ JUŻ WIEDZIEĆ

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Bansai trolu spieprzaj z tym multi :P

To ma byc prequel, do tego ex na sony :P

Teraz dopiero zaczalem sie jarac

PS. Jaka ladna grafika...

Edytowane przez okens

Opublikowano

7 grywalnych postaci ;)

Opublikowano

Nie no po takim czasie to na pewno będzie nowa część, ciekawe czy jakiś nowy silnik zmontowali. Jednak, jakby to były skiny do GTA:Online to byłby w ch,uj troll, chyba aż tak bezlitośni nie są. 

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

@up

Bankowo to nie jest remaster ani zadne skiny, ta grafika juz raczej tego dowodzi.

Opublikowano

Mhm i smiem twierdzic, ze wlasnie widzimy gang Johna, czyli bedzie prequel

Edytowane przez okens

Opublikowano

W gangu nie było przypadkiem 5 osób? 

Opublikowano

Marston jak był w gangu. :obama: 

Opublikowano

W gangu nie było przypadkiem 5 osób? 

Było.

Opublikowano

prequel to by było to. burzliwe czasy po złej stronie prawa. oby tylko nie losy jego synka lamusa.

Opublikowano

A MOŻE TO TABLE TENIS W REALIACH CYBERPUNKOWYCH EXCLISIVE NA PC?

Opublikowano

Bedzie gang czyli prequel chyba

Rockstar%20podgrzewa%20RDR.jpg

Opublikowano

7 grywalnych postaci w singlu, jeden to koles ktory chce zerwac z gangiem a jego zona sie puszcza, drugi to murzyn co kradnie konie, trzeci swir palacy dziennie fajke pokoju - tego jeszcze nie grali!!!