Gość Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Byłem 3 razy. Nie polecam. Xd Ja dużym fanem nie jestem. Żona by tam co roku jeździła. Ciagle coś nowego dodają: pociąg, itp. Sala na końcu z projektem całej szkoły magii super. Reszta wydaje się mała. W środku mikropłatności, drogi sklep, ale fajny, bo w stylu HP. Dużo rzeczy, które są interakcyjne. Można się nagrać, jak latasz na miotle. Za funty oczywiście. W połowie można zrobić przerwę i zjeść, bo jest jadłodajnia (nie polecam). Piwa hp możecie spróbować, nie pamietam jak się nazywało. Dużo rekwizytów, ujęć, ubrań, różdżek, masek, potworów. Dla mnie takie 6/10. Dla fanów 9/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
mate6 108 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 12 godzin temu, Figaro napisał: Hejka, planuję w maju wycieczkę do Londynu. Żona jest psychofanką Harrego Portjera więc naturalnym myślę o odwiedzeniu takich przytułków dla fanów. Był ktoś w takich miejscówkach, czy są one kosztowne i takie tam? Sklep przy platformie 9 3/4 na stacji King's Cross, tylko tam byłem z takich rzeczy. Dziewczyna też jest psychofanką i nawet dla niej to było meh. Ale jak chcesz mieć bluzę ze Slytherinem czy coś to warto. Ja kupiłem tylko te żelki w różnych smakach i je akurat polecam xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Te żelki też już kupiłem, hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi