Opublikowano 30 listopada 20168 l Witam nie mogę znaleźć ulubionego tytułu który by mi przypasił,mam zamiar ograć wszystkie gry z demo magazine może wy coś polecice ? jakieś przygodowe najlepiej
Opublikowano 30 listopada 20168 l Wszystkie 5 czesci Tomb Raidera jako najlepsza przygodowka. Trzy części Syphon Filter. Exhumed najlepszy fps na psx
Opublikowano 30 listopada 20168 l Nie graj we wszystkie demka, bo to by była jakaś trauma. Mam kilka ciekawostek na swojej liście, może i Tobie coś przypadnie do gustu: LSD - Dream Emulator (?) Koudelka (rpg) Evil Dead - Hail to the King (niby crap, ale doszedłem gdzieś na drugiej płycie) Vib-Ribbon Overboard! Music 2000 Kensei - Sacred Fist Jet Moto 3 (grę dodałem do listy, bo Mendrek pisał, że podobno twórcy tak upiększyli grafę, że aż na starym PSXie, gra się nie odpala) Disney's Aladdin - Nasira's Revenge Dino Crisis 2 Chrono Cross Bishi Bashi Special W sumie mam tego dużo więcej, a i swoje TOP10 zakupiłem w oryginałach. http://grzybiarz.2ap.pl/moje-top10-gier-na-pierwsze-playstation/
Opublikowano 30 listopada 20168 l Tomba 2 i C-12 z tych mniej znanych. jak Ci sie uda dorwać to Heart of Darkness i Parasite Eve 2
Opublikowano 30 listopada 20168 l Autor Ja nie gram w demka z magazine tylko wybieram gry które mnie zainteresują,by potem zdobyć pełne
Opublikowano 30 listopada 20168 l Sheep, Dog & Wolf. A tak to wspomniane wcześniej Dino Crisis 2 i Hogs of War.
Opublikowano 30 listopada 20168 l Autor Fajne gierki,tylko nie lubię RPG mam władcę pierscieni na Ps2 ale nie mam broni nic wszystko zużyte ;/ Popatrzyłem sobie na YouTube top gry fajne listy są
Opublikowano 1 grudnia 20168 l Autor a coś z przygodówek? tylko żeby kierować się postacią a nie strzałką..jak neverhood
Opublikowano 1 grudnia 20168 l Road to eldorado, czy... fear effect. Z gorszych, in cold blood (czy jakos tak).
Opublikowano 1 grudnia 20168 l Autor A pamietacie twisted metal tank destruction derby... zdobyłem pelne wersje z demówek
Opublikowano 1 grudnia 20168 l To weź przy okazji Vigilante załatw sobie, też na tamte czasy miód gra była.
Opublikowano 2 grudnia 20168 l Autor Dziękuję za chęci można zamknąć temat znalazłem ponad 250 gier i będę dalej zbierał tak ściągam na emulator bo gry są droższe niż na ps2,szaraczka miałem jak byłem szczylem