Skocz do zawartości

Nowego Soul Calibura poznamy już 20/12/2016 ?!

Featured Replies

• Odpowiedzi 31
  • Wyświetleń 9,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No zobaczymy co to będzie, bo jak mam być szczery to po trójce seria przestała mi się podobać, aczkolwiek może będzie wielki powrót - zobaczymy   Ja dalej czekam, aż może kiedyś SEGA wskrzesi Virtu

• Ja też, tylko skoro twórcom kończą się pomysły - tworzą pełno remasterów (ta generacja to jakaś tragedia pod tym względem), to znaczy, że chyba trza przestać grać w gierki i wrócić za 10 lat. Kiedy ju

• Poproszę o więcej ubranek dla postaci i jeszcze większe cycki Ivy. I jeszcze proszę dać mocniejsze rozbłyski przy WSZYSTKICH czynnościach, jakie wykonuje postać, tak żeby nie było widać co się dzieje

Opublikowano

Hmm może nie ma co rozpaczać? Może to jest przyszłość gamingu, którą po prostu trzeba zaakceptować? Wydaję się śmieszne, ale za kilka lat powinniśmy kolekcjonować nie pudelka grami tylko automaty pachinko, pełne contentu i wspaniałej zabawy. Oczywiście na licencji wszystkich znanych killerów.

Temat powinien zostać, będziemy śledzić na bieżąco postęp prac nad automatem.

Opublikowano

Jak ktoś prawdziwym fanem Soula to i tak już pewnie ma bilet do Tokio kupiony żeby automat obczaić.

Wygląda świetnie:

%C2%A9Yamasa-Amusement-Factory-Bandai-Na

Opublikowano

W czwórkę przewaliłem setki godzin i jak zmrużyć oczy to było nawet przyjemnie. Piątka pluła mi w twarz całą swoją chu.jowością i odpuściłem. Teraz była kolej na tą lepszą odsłonę i takie coś odwalają. Wierzę, że to trolling :/