Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xenoblade Chronicles 2

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

No przecież to jest kolekcjonerka na EU.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 265,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gra ma trafiać do mainstreamu, więc ocenia się ją przez pryzmat przeciętnego gracza. Ocena 8/10 to i tak megadobra ocena dla tak specyficznego produktu. Oczywiście wolałbym stwierdzenie na początku re

• Nie zwalaj tego na starość mi idzie 35 lat, i nadal bawię się dobrze z takimi grami, a jeśli wstydzisz się swojego hobby przed dziewczyną to może czas zmienić zainteresowania, bo gierki nie są dla Cie

• Panowie wy tu się ze mnie śmiejecie, ale ja tu grę w końcu po tych 500h na liczniku ukończyłem. Choć śpieszę uspokoić, że to tylko w pierwszym przejściu więc jeszcze został mi new game+. I nie powiem

Opublikowano

Mówili coś kiedy zacznie się preorder?

Opublikowano
  • Autor

Bierzesz kolekcjonerke? ;)

Opublikowano

Bierzesz kolekcjonerke? ;)

No ba! Do tego pro padzik pewnie wskoczy z Xeno, no ale wszystko po kolei. Najpierw sam Switch w drugiej połowie października.
Opublikowano
  • Autor

RUaKZ1q5-9g1rfBmw122HGngucYVGlWw.jpg

Xeno2_Jan122017_03.jpg

Nowe u góry.

Opublikowano

Zaczęła się optymalizacja. :potter:

Opublikowano

mam nadzieje, ze pojdzie za tym i poprawa nieszczesnego frameratu i w nastepnym tygodniu zobaczymy z tgs gameplaye chodzace jak zloto

Opublikowano

szkoda chlopaki, ze tak pozno sie odzywacie. Moglem miec tydzien temu ile chcialem, a tak to po ptokach. Innym kanalem sprobuje ogarnac. Od nintendo trzeba brac duzo podstawki, zeby miec limitke. A podstawki sie nie oplaca brac, bo nikt tego nie kupi i bedzie lezec jak xenoblade na wii u, gdzie nawet limitka jest do teraz za grosze.

I kolo sie zamyka.

Opublikowano

Ja przedwczoraj zaklepałem na amazon.de. Dobrze w sumie że tak zrobiłem, bo teraz to już nigdzie nie widać. Nakład musi być naprawdę limitowany skoro takie cyrki. Obstawiam że na ebayu będzie gierka latać za chore 1000pln i nigdzie tego nie znajdzie. Polska dostanie pewnie 10sztuk i pozamiatane.

Mam nadzieję że wersja niemiecka będzie tak naprawdę wersją europejską. Z zafajdanymi znaczkami usk i pegi razem.

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano
  • Autor

szkoda chlopaki, ze tak pozno sie odzywacie. Moglem miec tydzien temu ile chcialem, a tak to po ptokach. Innym kanalem sprobuje ogarnac. Od nintendo trzeba brac duzo podstawki, zeby miec limitke. A podstawki sie nie oplaca brac, bo nikt tego nie kupi i bedzie lezec jak xenoblade na wii u, gdzie nawet limitka jest do teraz za grosze.

I kolo sie zamyka.

:(
Opublikowano

i jak zwykle drama z jakimis preorderami, ktore koneic koncow bez problemu sie kupi w polskim sklepie xd niczego sie nie nauczyliscie przez te lata? z reka na pulsie poczekam sobie na spokojnie na polska oferte :lapka: 

a nawet jak sie nie uda, to MI (i tylko MI, nie wypowiadam sie za ludzkosc swiata) wcale nie bedzie przykro, palcic 350-400 PLN za limitke w ktorej nic nie ma poza 200 stronnicowym artbookiem :yao: steelbooka nie licze, a OST to nawet nie caly tylko wybrane kawalki. nintendo troche przesadza z tymi cenami limitek na switcha, FE warriors tez strasznie zawyzona cena ;/ 

Opublikowano

no fe warriors to sie bedzie walac po polkach jeszcze przez 10 lat, jak kazde warriors.

Opublikowano

a nawet jak sie nie uda, to MI (i tylko MI, nie wypowiadam sie za ludzkosc swiata) wcale nie bedzie przykro, palcic 350-400 PLN za limitke w ktorej nic nie ma poza 200 stronnicowym artbookiem :yao: steelbooka nie licze, a OST to nawet nie caly tylko wybrane kawalki. nintendo troche przesadza z tymi cenami limitek na switcha, FE warriors tez strasznie zawyzona cena ;/ 

No niestety. Cena a zawartość to bida z nyndzą. Ja tylko zaklepałem egzemplarz z możliwością anulowania, więc jak tylko gdzieś wyłapię taniej to zamawiam w innym miejscu.

Pomimo tego wszystkiego nadal chcę kolekcjonerkę. W tym przypadku fanbojstwo bierze górę nad rozsądkiem. Co zrobić? Jak żyć? Mam nadzieję że do grudnia mi przejdzie.

Opublikowano
  • Autor

NOWE

Będę walił konia przez tydzień do tej gry.

Opublikowano

:banderas: Ależ będzie grane na święta.

Opublikowano

Ogladalem kiedys jakies wideo Xenoblade Chronicles X i bylem zafascynowany, ze sa duze roboty, jakeis dodatkowe misje, system kto sie z kim lubi, rozbudowywanie bazy czy cos. Nie pamietam dokladnie, ale gra wydawala sie bogata w opcjonalna zawartosc.

Czy cos podobnego jest potwierdzone w Xeno2? Nie ukrywam, ze planuje wziac na premiere i nie chce ogladac za duzo materialow.

Opublikowano

Xeno 1 stał fabułą. Xeno X gameplayem. Mam nadzieję że tu będzie połączenie obu tych gier i dostaniemy ideał. No zobaczymy. Też dużo nie widziałem i w sumie już nie chcę widzieć. Resztę zobaczę u siebie na konsoli. :)

Opublikowano

Bardzo liczyłem na premierę w grudniu, akurat mam 3 tygodnie urlopu który spędzę poza domem bez dostępu do innych konsol. Biorę switcha z xeno i chociż jrpgi nie są moim ulubionym gatunkiem to mam nadzieję że mając dużo czasu i brak innych gier mocno się wkręcę.

Opublikowano

ta gra na grudzien to jak w teleturnieju vabank - pada haslo xenoblade 2 - i wtedy musimy stworzyć pytanie: "idealny prezent pod choinkę"

Opublikowano

Mam pytanie do ludzi, którzy grali we wcześniejsze części (sam ominąłem całą wcześniejszą generację konsol) - na filmiku wrzuconym wyżej widać, że trwają one bardzo długo. Jak to wyglądało wcześniej? Bo w sumie dziwne dla mnie wydaje się takie długie walki z nie-bossami.

Opublikowano
  • Autor

No właśnie długie walki są w tej części, nawet z mobkami. W poprzednich tylko z sub- i bossami były takie długie i to nawet nie az tak jak tutaj.

Szczerze mówiąc średnio mi się podoba fakt, że każda walka jest taka długa.

Opublikowano

http://www.siliconera.com/2017/09/18/xenoblade-chronicles-2-comparison-images-look-current-earlier-builds/

Lekki dałn może jest, ale liczy się całokształt, no i to żeby nie było spadków animacji. :)