Skocz do zawartości

Shadow of the Tomb Raider

Featured Replies

Opublikowano
13 godzin temu, Butt napisał(a):

Też mi się gra najgorzej w tę część. Poprzednie dwie przeszedłem w miarę szybko, bo grałem trochę codziennie wieczorem, a tutaj robię sobie duże przerwy, bo męczy mnie ten setting w dżungli. Nasrali różnych umiejętności do odblokowania, których i tak nie używam, bo nie ma za bardzo na kim.

O, to też prawda. Niby są te umiejętności, ale szczerze, większość z nich jest totalnie nieprzydatna i szkoda wydawać na nie punktów. 

• Odpowiedzi 625
  • Wyświetleń 71,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czytam: "Sam and Reyes are coming back"   Myślę: Kto?

• Myślałem, że w lepszą grę od Spider-mana i God of War już w tym roku nie zagram, a tu nowy Tomb zaczyna wychodzić na prowadzenie. Szok    Mało tego, na tę chwilę nie mam żadnych wątpliwości, że to naj

• Chętnie odpocznę od grobowców i Uncharted formuły na te grę. O ile bardzo mi się to spodobało to jednak tęsknię za hard corowym stylem pierwowzorów. Doskonale sie bawiłem przy kazdej z tych trzech ods