Opublikowano 18 lipca 20186 l Legion skończony, drugi sezon jeszcze lepszy od pierwszego i kompletnie nie męczył, może poza jednym odcinkiem (02x09 - ćpanie Melanie nikogo). Końcówka zapowiada niezły rozpierdziel w kolejnym, czy David pójdzie w pełnoprawnego villaina? Na szczęście w tym serialu dominują tzw. szare strefy moralne. A teraz się biorę za drugą serię The Handmaid's Tale. Albo ostatni sezon 12 Monkeys.
Opublikowano 10 lutego 20196 l Ponoć taki był plan. Chyba nikt tu nie pisał, ale wreszcie pojawi się stary Legiona, czyli Profesor X Tylko gra go 35 letni aktor, coś wyczuwam fleszbeki.
Opublikowano 10 lutego 20196 l Ech... szkoda bo liczyłem na zakończenie gdzie Jean-Luc Picard wjeżdża na wózku i robi klasyczne "tu się jebnij" Jeszcze 2 sezon przede mną.
Opublikowano 19 maja 20195 l A właśnie miałem pytać czy można gdzieś legalnie obejrzeć drugi sezon Swoją drogą to mam nadzieję, że trzyma poziom pierwszego?
Opublikowano 4 lipca 20195 l I jak tam, ktoś już zaczął trzeci sezon? Ja pewnie zostawię na później i najpierw wrzucę ST. Legion ociera się o bycie najlepszym serialem jaki kiedykolwiek widziałem. Niesamowity klimat, scenografie jak z teledysku i GENIALNE aktorstwo, Aubrey po prostu zniewala <3
Opublikowano 7 lipca 20195 l W dniu 19.05.2019 o 14:47, MBeniek napisał: A właśnie miałem pytać czy można gdzieś legalnie obejrzeć drugi sezon Swoją drogą to mam nadzieję, że trzyma poziom pierwszego? Moim zdaniem jest nawet lepszy. Na trzeci już chyba poczekam aż wyjdzie całość i yebnę maraton.
Opublikowano 19 lipca 20195 l Jestem w połowie drugiego sezonu i trwam w zachwycie, ten serial to je.bany majstersztyk. Ta pieczołowitość w doborze scen i montażu, ta dbałość o najmniejsze szczegóły i smaczki, o każde światło, o każdy kolor, o każdy dźwięk, o mnogość symboli
Opublikowano 13 września 20195 l W dniu 19.07.2019 o 18:17, selene napisał: Jestem w połowie drugiego sezonu ja też i podpisuje się pod Twoimi słowami obiema ręcami <3 Najlepszy serial wszechczasów, ale niestety zawsze pozostanie takim kultowym dziełem tylko dla nielicznych.
Opublikowano 13 września 20195 l 2 godziny temu, number_nine napisał: Najlepszy serial wszechczasów, ale niestety zawsze pozostanie takim kultowym dziełem tylko dla nielicznych.
Opublikowano 13 września 20195 l No nie jest to serial dla plebejuszy jarających się GoT, nie zrozumiesz
Opublikowano 13 września 20195 l Faktycznie, nie zrozumiem, bo żeby nazywać legion najlepszym serialem wszech czasów i kultowym dziełem to trzeba się urodzić chyba w tym dziesięcioleciu, choć miałem nadzieję, że nawet takie dzieciaki mają lepsze rozeznanie jeśli chodzi o XI muzę.