February 8, 20179 yr Na stemie juz od pół roku, wiec jak ktos ma w miare PC to mozna sobie demo pobrać i sprawdzic gierke, ja wlasnie to robie bo chce wiedziec czy brac na słicza w przyszlosci. Edit: Własnie pogralem. O (pipi)a Wyglada mega obiecujaco, świetna muzyka, piekna grafika, trasa z demo nawet spoko, warte uwagi. Edited February 8, 20179 yr by Velius
February 8, 20179 yr Wcale powerkompa nie potrzeba.Jest demo na PC.Polecam zagrać.Calkiem przyjemnie się gra
May 16, 20179 yr Author Premiera na konsole 31 sierpnia, olewam odgrzewanego kotleta jakim jest wipeout, wolę wesprzec nowa gre. Edited May 16, 20179 yr by Shen
May 17, 20179 yr wychodzi na switcha marchewko, tylko pozniej w tym roku. nie wiadomo tylko czy bedzie box czy nie
May 17, 20179 yr dlaczego jesteś niemiłą, skur.wysyńską, nienawistną i pomarszczoną marchewką, której nikt nie lubi?
May 17, 20179 yr dlaczego jesteś niemiłą, skur.wysyńską, nienawistną i pomarszczoną marchewką, której nikt nie lubi? u mnie gierka wlatuje day one w boxie na xo, jaram się
May 17, 20179 yr dlaczego jesteś niemiłą, skur.wysyńską, nienawistną i pomarszczoną marchewką, której nikt nie lubi?XDDDD
October 3, 20178 yr Nie zgadzam się, mnie dużo bardziej interesuje niż ten sam Wipeout w którego grałem na PSP i PS3. Inna sprawa, że gra ma dość kiepską wydajność na konsolach co w przypadku tak szybkiej gry jest kluczowe. Tylko na PS4 Pro można komfortowo pograć, na PS4 Amateur gra pływa między 30 a 60 fps a na X1 jest zablokowane 30fps. Sama gierka jest naprawdę przyjemna, ale też trudna. Jeśli chodzi o to jak łatwo "załapać" sterowanie to Wipeout jest najłatwiejszy, Fast RMX trudniejszy a Redout zdecydowanie najtrudniejszy ze wszystkich. Tutaj przechylanie się na lewo/prawo ma inny skutek niż w dwóch poprzednich i nie jest łatwo to wyczuć.
October 3, 20178 yr trochę mnie niepokoi ta wieść o marnym działaniu, bo czekałem ciągle na wersję na Switcha. skoro na mocniejszych sprzętach gierka słabo chodzi to co dopiero na pstryku :/
January 28, 20188 yr Ekhem, odświeżam... Ogrywał to ktoś na konsolach? Kolekcja Wipeout to moje top3 gier z Plejaka, przesiadłem się na XOX i chciałbym załatać smutek po utracie tej giereczki. Jak sądzicie, czy Redout powinien podołać?