Opublikowano 12 marca 20178 l Tylko skoro Hiv napisał "tylko krótkie listy mają szanse na publikacje", to po co takie kolosy tam. Dwie strony by styknęły w zupełności. Wiecie, inaczej się to czytało, kiedy nie było neta, kiedy napisało się list do redakcji i czekało miesiąc, czy dwa na odpowiedź.
Opublikowano 12 marca 20178 l Nawiązując do recenzji Berserii, czy oglądacie (kieruje pytanie zwłaszcza do Zaxa i Rogera ale ciekaw jest i innych opinii) Tales of Zestiria the X? Leci teraz ta druga połowa tej adaptacji i tak jak zapowiadali zmienili historię względem gry, np. Alisha nie zostaje wywalona z obsady (za to Hideo Baba odszedł) a w pierwszej serii były 2 lub 3 odcinki poświęcone na prolog ToB. Co o tym sądzicie? (Anime jest dostępne legalnie za darmola na daisuki http://www.daisuki.net/pl/en/anime/detail.TalesofZestiriatheX.html (HD po zarejestrowaniu))
Opublikowano 12 marca 20178 l I to są ważne sprawy. Roger zapewne właśnie zaczął oglądać, żeby już wkrótce podzielić się swoimi wrażeniami.
Opublikowano 13 marca 20178 l Nawiązując do recenzji Berserii, czy oglądacie (kieruje pytanie zwłaszcza do Zaxa i Rogera ale ciekaw jest i innych opinii) Tales of Zestiria the X? Leci teraz ta druga połowa tej adaptacji i tak jak zapowiadali zmienili historię względem gry, np. Alisha nie zostaje wywalona z obsady (za to Hideo Baba odszedł) a w pierwszej serii były 2 lub 3 odcinki poświęcone na prolog ToB. Co o tym sądzicie? (Anime jest dostępne legalnie za darmola na daisuki http://www.daisuki.net/pl/en/anime/detail.TalesofZestiriatheX.html (HD po zarejestrowaniu)) Ja nie miałem okazji jeszcze oglądać. Chroniczny brak czasu i potomek, który za chwilę zawita na tym świecie powodują, że jak już mam wolną chwilę to wolę pograć niż pakować się w kolejny serial czy anime. Nadrobię pewnie dopiero w lato :)