Opublikowano 9 stycznia 20251 r Ja jestem w zasadzie codziennie wieczorem więc czy granie w BL3 czy coś innego to nie będzie problem. Jakby co to pisz.
Opublikowano 24 stycznia 20251 r Humor w tej grze to jakiś kosmos w ogóle i niektóre misje poboczne. A już o broniach nie mówię. Wczoraj znalazłem jakiś pistolet co strzela takimi małymi satelitkami co się tak swobodnie odbijają i lecą gdzie chcą obrażenia zadają spoko, ale jak tym walczyć to nie wiem w normalnej walce. Dalej robi ta gra mega robotę
Opublikowano 24 stycznia 20251 r Dla mnie zdecydowanie misje poboczne i dlc są ciekawsze niż główny wątek, więc dużo radości jeszcze przed Tobą
Opublikowano 24 stycznia 20251 r Raczej nie bo wszystko co się dało robiłem na bieżąco, a jestem na finiszu głównej fabuły zostały mi jakieś pojedyncze misje w tej ostatniej lokacji, dla tych robotów dwóch. Ale jest jak piszesz jest cała masa świetnych questów.
Opublikowano 16 lutego 20251 r Na fali hajpu na BL4 wróciłem do trójki. Jakby ktoś chciał pograć Takedowny, Triale czy Story to dajcie znać. Jest crossplay.