Opublikowano 9 kwietnia 20178 l Autor W najnowszym dodatku jest więcej przedmiotów, bossów, wersja hard trybu Greed, nowi wrogowie, jedna (chyba) dodatkowa postać i tona wku.rwienia przy kolejnych porażkach.
Opublikowano 10 kwietnia 20178 l + na PC możliwość oficjalnego modowania, co jakiś czas edmund i spółka będą wypuszczali "booster packi" zarówno na PC jak i na konsole z wybranymi przez siebie modami, tak by stały się one oficjalnym rozszerzeniem gry. afterbirth+ obecnie jesttylko na Switcha, i do tego w boxie
Opublikowano 10 kwietnia 20178 l sry za posta pod postem, ale W poniedziałek dowiemy się kiedy ma premierę Isaac w Europie. Tak wynika z twittera Nicalis. pokazali pelna okladke drugiego reprintu isaaca w stanach i wychodzi na to ze ta sama okladka bedzie w europie. dodatkowo, Edmund na swoim twitterze potwierdził, że 1st print jeszcze lata po sklepach w stanach i zeby kupowac, oraz to, że drugi print (powyższy) nie ma żadnych bonusów (naklejki, instrukcja, okladka dwustronna) i że jak ten się wyprzeda, to nie będzie więcej. Także szykuje sie calkiem lakomy kasek dla kolekcjonerow, warto by miec w kolekcji launch editiona i 2nd printa (co nie velius?) Czekam na to oficjalne info o europie, ale cos czuje, ze dostaniemy dokladnei to samo co 2nd print, czyli to co wyzej bez zadnych bonusow, ale za to za zayebista okladeczka Edytowane 10 kwietnia 20178 l przez Rayos
Opublikowano 13 kwietnia 20178 l Jak ja mam niby wytrzymać do premiery Mario jak tu tyle sztosow wychodzi
Opublikowano 13 kwietnia 20178 l akurat ta gierka tez na xone i ps4 wychodzi ale wiadomo, ze taki typ gierek najbardziej robi na przenosniaku
Opublikowano 16 kwietnia 20178 l Grał ktoś ? Jak w końcu kupie switcha to biorę odrazu i Enter the Gungeon tez Edytowane 16 kwietnia 20178 l przez kubson
Opublikowano 16 kwietnia 20178 l Faktycznie takie dobre jak piszą ? Mr. Shifty's action-packed adventure about a teleporting hero offers a similar adrenaline high as Hotline Miami and Superhot. http://www.eurogamer.net/articles/2017-04-13-switch-indie-mr-shifty-is-a-worthy-spiritual-successor-to-hotline-miami
Opublikowano 16 kwietnia 20178 l napiszę jak pogram trochę więcej, ale pierwsze wrażenie raczej pozytywne
Opublikowano 16 kwietnia 20178 l Autor Daj znac czy te wibracje hd faktycznie w tej grze daja rade. Chcialbym w koncu miec tyul ktory pokaze mi czemu pady sa takie drogie.
Opublikowano 16 kwietnia 20178 l Ja to się na tego Wonder Boya czaję, co wychodzi pojutrze. Odpalcie sobie screeny z eShopu na ekranie switcha, jakaś masakra. Edytowane 16 kwietnia 20178 l przez ragus
Opublikowano 16 kwietnia 20178 l Niby wysyłka Isaaca z VGP miała być 14 a nadal nic. Nawet kasy nie pobrali. Powoli się zastanawiam czy jest sens zamawiać czy poczekać na EU. Dam im tydzień.
Opublikowano 16 kwietnia 20178 l Jak chcesz mieć gre w pudełku to warto brać z vgp ze względu na dodatki dodawane do tego wydania, sam mysle czy nie wziąć sobie w pudełku No ale cyfra >pudełko jeżeli chodzi o tego typu gierki imo
Opublikowano 17 kwietnia 20178 l bylo w tym temacie? na pc wyszlo pod koniec lutego i zbiera fenomenalne noty, ponoc super udana metroidvania, bedzie tez port na switcha (a nawet nie dawno powiedzili, ze tez na ps4 i xone)
Opublikowano 17 kwietnia 20178 l Super te indyczki, widać że devi niezależni polubili się ze Switchem. Co bym jeszcze dal za port Darkest Dungeon czy Salt and Sanctuary Edytowane 17 kwietnia 20178 l przez hav7n
Opublikowano 17 kwietnia 20178 l Było Ficuś, gdzieś w temacie o Switchu. Ja już 3 raz bym nie kupił DD -_-
Opublikowano 17 kwietnia 20178 l Ja wiem, że większość z tych gierek co teraz wychodzą można ograć na innych platformach, ale jak porównam sobie początki 3DSa z niesamowitymi tytułami, takimi jak Steel Diver, wykastrowany Street Fighter IV czy Pilot Wings Resort, do tego, w co mogę sobie zagrać 2 miesiące po premierze Switcha, to aż cieżko uwierzyć, o ile lepsze jest wsparcie. Pierwsze granie na serio było dopiero przy Mario 3DLand i Mario Kart 7, prawie rok po premierze. A tutaj jest zalew dobrych indie games, Zelda no i Mario Kart za rogiem. Do osób, dla których Switch jest pierwszą konsolą Nintendo kupioną na premierę - za dobrze macie. Edytowane 17 kwietnia 20178 l przez ragus
Opublikowano 17 kwietnia 20178 l Faktycznie takie dobre jak piszą ? Mr. Shifty's action-packed adventure about a teleporting hero offers a similar adrenaline high as Hotline Miami and Superhot. http://www.eurogamer.net/articles/2017-04-13-switch-indie-mr-shifty-is-a-worthy-spiritual-successor-to-hotline-miami pograłem godzinę i była to przyjemnie spędzona godzina, takie hotline miami z bronią białą i gołymi łapami zamiast pif-paf. Teleportacja dodaje element taktyczny, można się bawić w podchody, można wbijać na rambo, wykorzystywać otoczenie - fajna zabawa. przy większym chaosie zdarzają się drobne spadki fps, ale nie przeszkadzaj i są naprawdę sporadyczne. Daj znac czy te wibracje hd faktycznie w tej grze daja rade. Chcialbym w koncu miec tyul ktory pokaze mi czemu pady sa takie drogie. powiem tak: wibruje z różną mocą w różnych miejscach pada, ale dupy nie urywa.
Opublikowano 18 kwietnia 20178 l Już ściągnięte :] Recenzenci rozpływają się nad oprawą graficzną ale ostrzegają jednak, że rozgrywka to wierna kopia 8bitowego oryginału i nie każdemu to podpasuje. Edit: jak to wyglada na żywo o_o Edytowane 18 kwietnia 20178 l przez ragus